[HELP]Kupnja nove Grafičke kartice(Open for more) zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 1.186
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
[E-bay]Kupnja nove Grafičke kartice(Open for more)

'Sup peoples?Namjeravam kupiti novu grafu, otvorio sam prije nekih 2 mjeseci valjda {#} temu za novu grafu...

Budžet mi je oko 1000kn, sa time da kupujem nove DDR 2 rame(2gb oko 200 kn će mi to biti otprilike nešto manje možda..).

Grafa koja mi je zapela za oko je 4770.

Igre koje igram nisu jako zahtjevne.Igram GTA SA,4,Crysis 2(namjeravam)COD,4,Black Ops i neke igre u tom rangu.Program koji puno koristim je Photoshop.

Rezolucija je 1680x1080, detalji mi i nisu nekakva briga naravno da bi bilo bolje da su ono Amazing nego neki šrot kao na Super Mariu xD

Nvidiu ne kupujem, ATI only!

Proc mi nije ništa posebno(AMD Atlahon x2 6000+, 3.10ghz).Obično imam 2gb rama ali je bratu crkla 2gb-ica pa sam mu posudio...Trenutno grafička mi je šrot!

Namjeravam kupiti na E-bayu grafičku i rame.Iskreno koliko troši grafička kartica me nije briga!I zagrijavanje mi nije briga onako i ovako namjeravam kupiti neki bolji hladnjak ukoliko ova grafička koju ćete mi vi preporučiti neće imati dobro hlađenje.I da što mislite o 6670?

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2011 18:41 (Deawood).

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
[HELP]Kupnja nove Grafičke kartice(Open for more)
Imaš temu za odabir grafičke kartice.
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
odjavljen

Stvarno?Nemoj mi reći..to što piše u tom vodiču znam napamet :D ne treba meni vodič...

Trebam ISKUSTVA iskusnih ljudi koji su već primjenivali grafičke u OVOM RANGU(Već duže vrijeme).

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
odjavljen
Re: [HELP]Kupnja nove Grafičke kartice(Open for mo

*Khmhkm*Ja prijavljen za spam?

Stari moj, u tom TuT-u je objašnjeno što je grafa i dao je neke primjere.Znaš da na svijetu postoje nekoliko tisuća vrsta grafičkih kartica?Ja trebam detaljnije jer neću bacati 1000kn na neku grafu koja ne vrijedi toliko, a sigurno netko zna bolju grafu, tj. može mi bolje pomoći oko odabira grafe nego taj TuT!{#}

17 godina
moderator
Re: [HELP]Kupnja nove Grafičke kartice(Open for mo
Diplomat kaže...
Imaš temu za odabir grafičke kartice.

A uz to ima i novi Bug s testom kartica iz te kategorije: http://www.bug.hr/bug/

{#}

...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice