Gtx 9xx Club

poruka: 9.120
|
čitano: 964.639
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Gtx 9xx Club
Stjepanj kaže...

Rijesio sam se gtx-ica 980 i kaj sad uzeti? Nezelim nis jace od gtx970 a zna naici povoljnih gtx980 nereferentnih pa nikako se odluciti htio sam radeona no nakon bajne gtx 9xx serije sve manje imam zivaca za amd-ove probleme, i napajanje mi nebi bilo sigurno dovoljno ako bi radeonu dusu vadio a ne zelim slusati urlikanje venta  iz xfx550 ili nedaj boze da se gasi!lp

Kako to? Kako tako brzo? Sada lijepo nabavi GTX 960. Prvo sa 2, a onda sa 4 GB i testiraj ih. A onda slijedi GTX 950... I isto tako tlačenje. Vidim da voliš to.

EDIT: Ili još bolje, potrudi se nabaviti onu čudnu GTX 960 3 GB 192 bit. Da vidimo i to čudo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.5.2016 23:23 (Izzy).
16 godina
odjavljen

Stjepanj Moj kolega će prodavati TitanX uskoro, barem dva komada. Njegove budu po 4000-4500 pa su dobar ulov. 

13 godina
protjeran
Tonči kaže...

Stjepanj Moj kolega će prodavati TitanX uskoro, barem dva komada. Njegove budu po 4000-4500 pa su dobar ulov. 

Hvala no za te pare mogu birat "ti" model i radit od nje kaj me voljareferentni x me ne zanima! A i velim jace od gtx 970 mi ne treba posto se igram" na 27" fullhd monitoru!lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
16 godina
odjavljen
Stjepanj kaže...

Hvala no za te pare mogu birat "ti" model i radit od nje kaj me voljareferentni x me ne zanima! A i velim jace od gtx 970 mi ne treba posto se igram" na 27" fullhd monitoru!lp

Svi su mu ovi vodeno hlađeni kakve ja imam. Ja sam svoje prodao i uzeo njegovog.. Rade uredno na 1500MHz+. No, da, nema smisla za fullhd da ideš na tako jako.

13 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

A snage nikad dovoljno, inace koristim konstantno vsr na 4k dok igram i jedna gtx970 to fino melje bez aa i s nesto nizim detaljima ovisi od igre do igre! Barem da fps ne pada ispod 35 u najgorim explozijama u bf4mp

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

A snage nikad dovoljno, inace koristim konstantno vsr na 4k dok igram i jedna gtx970 to fino melje bez aa i s nesto nizim detaljima ovisi od igre do igre! Barem da fps ne pada ispod 35 u najgorim explozijama u bf4mp

Mislis na DSR ili?

14 godina
Gtx 9xx Club

Moram priznat taj DSR totalna i nepotrebna glupost,nepotrebno optereti grafiku a nikakve koristi,pravi 4K ili ništa!

AUDIOFIL
Moj PC  
4 1 hvala 0
9 godina
protjeran
Stjepanj kaže...
Tonči kaže...

Da ides ponovo na gtx 970 nema smisla, po tome si samo ispusio sa prodajom one zlatice od MSI-a, bolji primjerak sigurno nebus dobio.  Gtx 980 nereferentna ili r9 390/r9 fury od AMD-a.

14 godina
Gtx 9xx Club

Ne kužim prodao 980 pa da opet ide na 980ku!?

Peglaj na HD grafici do nove serije !!

AUDIOFIL
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2016 0:28 (volegradele).
Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

Imao je referentnu a kaze da mu se kloka pa mu i neki dobar nereferentni model 980ke ulazi u igru jer uz dobar OC moze imat 20 posto bolje performanse. Uglavnom najbolje bi bilo da ceka novu seriju al i on sam kaze da nemre izdrzat.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

U dusi sam sav crven od malih nogu, gledam r9 390 gigabajtovu g1 no vele da nevalja, a covjek mi je dabe daje

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Stjepanj kaže...

U dusi sam sav crven od malih nogu, gledam r9 390 gigabajtovu g1 no vele da nevalja, a covjek mi je dabe daje

Ma uzmi uvijek je možeš prodat poslije. Kupaca sigurno uvijek ima tako da nema brige.

Unlock the Power Within
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2016 9:03 (Puls3).
11 godina
Stjepanj kaže...

ne daje je bezveze đabe isto kao što se i sad titani i ti modeli pošto poto prodaju pod "dobre" ponude....pascal i polaris će imat zadnju riječ!

SILA/ZGX@ZGamers
14 godina
Gtx 9xx Club

Evo stigla mi je prva zelena kartica nakon dugo godina. Kakva je situacija sa driverima, da skinem najnovije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
ZGamer kaže...

ne daje je bezveze đabe isto kao što se i sad titani i ti modeli pošto poto prodaju pod "dobre" ponude....pascal i polaris će imat zadnju riječ!

Vaaaauuu. Kakve li suptilne aluzije. Ali ipak ne dovoljno suptilne :)

Ono kad netko ima ideju kakva je kome neka ponuda.

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
13 godina
protjeran
volegradele kaže...

Moram priznat taj DSR totalna i nepotrebna glupost,nepotrebno optereti grafiku a nikakve koristi,pravi 4K ili ništa!

pa nebi se uopce slozio, imam fullhd i 4k na 27" jedan pored drugoga, nazalost razocaran sam 4k dellom od 5500kn...ne vrijedi ni 500kn vise od ovog benq kojeg sam platio prije 2g 1399kn! zali boze bacenog novca!

17 godina
Stjepanj kaže...
Tonči kaže...

cek kak se igras na fullhd monitoru sto se nisi nedavno pohvalio s 4k monitorom?

ops vidim, razocarao te :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2016 19:46 (toxic).
13 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

pa da! no benq mi je za igranje! velim zali boze razlike u novcima! vsr/dsr cine cuda na ovom benq u gamingu!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

http://www.gigabyte.com.hr/products/product-page.aspx?pid=5373#ov

idem sutra po ovu grafu! vele da se kloka bolje od g1

cekam s njom raščišćavanje situacije!

LP

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2016 19:56 (Stjepanj).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Stjepanj kaže...

pa da! no benq mi je za igranje! velim zali boze razlike u novcima! vsr/dsr cine cuda na ovom benq u gamingu!

cine opcenito samo oni koji imaju 4k brane pravi 4k.

ajde prvo mene na pm da ti velim kak stvari stvarno stoje.

Ovaj forum nema niti trunke realnosti, npr u temi r9 390 ce ti se javiti 1500 ljudi koji ce ti reci kako je r9 390 super a znamo da nije.. oni meni mogu pricati sto ih je volja ja te fore ne pusim a i ljudi s kojima radim u istoj firmi su imali druge modele pa je to k od ovce. gtx 970 je premija kartica nasprem ovog skarta.

nadalje tema slusalice, sve i jedna preporuka je jednog kolege koji pazi niti vise niti manje ima kingston hyperx cloud sluske i pogodi sto? samo njih preporuca i svi to puse. Doduse te slusalice su stvarno dobre no ne vrijede tolkog spomena.

4k, vidim razlike u filmu na tvu od 50".

U gamingu sam probavao vsr vs 4k i onak bas i nisam kuzio razliku ili sam slijep nema mi druge.

nadalje da bi skuzio ikakvu razliku moras s nosom dodirnuti tv. 

vjerujem da je ista stvar s monitorima , po meni ispod 32" monitora a da je 4k nema smisla kupovati.

slicna je shema s 1440p, nema smisla na 24" monitoru vec tek na 27" na 25" to bas nije idealno probao i uvjerio se. WideScreen nema smisla ispod 32" monitora itd...

pogledaj i otvori hrpu tema osvoje 2-3 korisnika i preporucaju ono sto oni imaju

po meni ti je trenutno neka 980ti najbolja opcija.... u zivotu nisam imao tako mocnu i tihu karticu.... naravno ako ne mozes cekati..

14 godina
Stjepanj kaže...

http://www.gigabyte.com.hr/products/product-page.aspx?pid=5373#ov

idem sutra po ovu grafu! vele da se kloka bolje od g1

cekam s njom raščišćavanje situacije!

LP

Za kolko si ju našao?

13 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

700kn

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Stjepanj kaže...

700kn

jel 4 gb verzija.?

13 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

8gb!

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2016 20:06 (Stjepanj).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
eywa33 kaže...
ZGamer kaže...

Vaaaauuu. Kakve li suptilne aluzije. Ali ipak ne dovoljno suptilne :)

Ono kad netko ima ideju kakva je kome neka ponuda.

realnost je jedno a suptilnost drugo...realno i ja imam karticu za utopit prije pascala pa jel to isto dobra ponuda?

SILA/ZGX@ZGamers
13 godina
toxic kaže...
Stjepanj kaže...

cine opcenito samo oni koji imaju 4k brane pravi 4k.

ajde prvo mene na pm da ti velim kak stvari stvarno stoje.

Ovaj forum nema niti trunke realnosti, npr u temi r9 390 ce ti se javiti 1500 ljudi koji ce ti reci kako je r9 390 super a znamo da nije.. oni meni mogu pricati sto ih je volja ja te fore ne pusim a i ljudi s kojima radim u istoj firmi su imali druge modele pa je to k od ovce. gtx 970 je premija kartica nasprem ovog skarta.

nadalje tema slusalice, sve i jedna preporuka je jednog kolege koji pazi niti vise niti manje ima kingston hyperx cloud sluske i pogodi sto? samo njih preporuca i svi to puse. Doduse te slusalice su stvarno dobre no ne vrijede tolkog spomena.

U gamingu sam probavao vsr vs 4k i onak bas i nisam kuzio razliku ili sam slijep nema mi druge.

Evo ja ću prvi potpisati za Kingston HyperX sluške koje sam kupio samo zbog hypea na Bugu i požalio...

Ono, "nisu" ni 5% onoga koliko se sere o njima, a što se tiče monitora ista stvar je sa Benqom u temi za odabir "monitora"...Samo Benq, Benq, Benq, VA panel, Benq, VA panel...

Sere mi se od toga...

12 godina
odjavljen
ZGamer kaže

realnost je jedno a suptilnost drugo...realno i ja imam karticu za utopit prije pascala pa jel to isto dobra ponuda?

Kako možeš govorit o nečijim "dobrim ponudama" ako ne znaš što taj netko treba/želi? Poanta priče je da svatko za sebe zna je li nešto "dobra ponuda", i to vrijedi samo za njega, sve ostalo su prazna naklapanja. 

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
11 godina
eywa33 kaže...
ZGamer kaže

Kako možeš govorit o nečijim "dobrim ponudama" ako ne znaš što taj netko treba/želi? Poanta priče je da svatko za sebe zna je li nešto "dobra ponuda", i to vrijedi samo za njega, sve ostalo su prazna naklapanja. 

kako se onda kao takvom može smatrati "dobrom" kad bi svatko trebao znati kaj je dobro/potrebno za njega?ja sam iznio svoje mišljenje i potkrijepio sam ga sa činjenicom... jer bi u tom slučaju i moja ponuda bila dobra?

prozivaš moje mišljenje kao suptilne aluzije a u drugom postu tvrdiš da svatko treba imat svoje?

SILA/ZGX@ZGamers
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2016 22:31 (ZGamer).
12 godina
odjavljen
Gtx 9xx Club

Kolega, krivo ste me razumjeli, vidim. Nigdje nisam spominjao iluzije. OT, eod

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
toxic kaže...

Mora da se šališ? 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice