Samo se ti furaj u Hondi, ja ću uvijek prije Lambo haha
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovo sta kaze o referentnim amd karticama 290/290X stoji. To je teska katastrofa i performanse postaju nebitne koliko su zeznuli sa neadekvatnim hladnjakom i nesnosljivom bukom kao posljedicom.
Istina da su nereferentne to dobrim dijelom rijesile, al svejedno je bruka za amd sta je izbacila takav nedovrsen proizvod.
ja pak mislim da je ovdje prva greška što se uspoređuje očito polovna 780 naspram nove 970 u trgovini...
ili si stjepko mislio također i na polovnu 970?
ok, greška
Nema nove 970ke za 2500kn, tako da ocito misli na polovnu..
Ima za 2600 :) http://www.computeruniverse.net/products/90574274/inno3d-geforce-i-chill-gtx-970-x4.asp
Samo se ti furaj u Hondi, ja ću uvijek prije Lambo haha
Realno, prije bi Hondu sa 27godina nego Lambo sa 80...ako razumiješ. Za Lambo vrijedi prodat bubrege od pola familije, dić kredit-dva, i štedit do 70godine života...tako da, usporedba ti nimalo nije realna.
ipak je pala Gtx780
Lightning

ps. odvrtio sam Unigine Heaven Benchmark na 1270mhz i mogu reci da sam prezadovoljan s perfomansama doticna ima scor kao gtx970 na cca 1400mhz, valjda se ne varam?
Ima za 2600 :) http://www.computeruniverse.net/products/90574274/inno3d-geforce-i-chill-gtx-970-x4.asp
To izadje 2950kn kad uracunas 30€ dostavu i nepovoljnu konverziju valute koju placas...
ipak je pala Gtx780 Lightning1,45kg ciste HW perverzije! sry znam tema je Gtx 9xx no ko vas šisa tema je moja
ps. odvrtio sam Unigine Heaven Benchmark na 1270mhz i mogu reci da sam prezadovoljan s perfomansama doticna ima scor kao gtx970 na cca 1400mhz, valjda se ne varam?
Lijepa kartica i lijepo kućište :)
To izadje 2950kn kad uracunas 30€ dostavu i nepovoljnu konverziju valute koju placas...
A da, a zamisli koliko tek košta Matu koji je na platformi pored Pertha?
Jel itko od vas ikada slao grafičku na reklamaciju zbog coil whinea?
Od toga nema kruha tako da si uštedi pare ili vrijeme i ne reklamiraj.
ipak je pala Gtx780 Lightning1,45kg ciste HW perverzije! sry znam tema je Gtx 9xx no ko vas šisa tema je moja
Čestitke :) - Super kućište, meni je ful žao što nisam uzeo takvo - sad me baš i nije volja više kopati i mijenjati ali me mrvicu vuče kad vidim ovako nešto
Pozdrav,eto upravo ja svoju gtx 780ti classified u EVGA zbog visokih temperatura te coil whinea i postao ponosan član gtx9xx kluba ;)
btw(dobio u zamjenu gtx 980 superlocked acx 2.0 pošto 780ti classy više nisu imali)
Pozdrav,eto upravo ja svoju gtx 780ti classified u EVGA zbog visokih temperatura te coil whinea i postao ponosan član gtx9xx kluba ;)
btw(dobio u zamjenu gtx 980 superlocked acx 2.0 pošto 780ti classy više nisu imali)
bez dokaza(slike) kao da je ni nemas..lp
e štefek moj jesi ti neverni Toma :P
Da, ko da je nema, sigurno mu ni ne radi dok tebi ne dokaze da ju ima
Pa nije da je reko da ima mlazni avion pa je tako tesko za povjerovat...
Da, ko da je nema, sigurno mu ni ne radi dok tebi ne dokaze da ju ima
Pa nije da je reko da ima mlazni avion pa je tako tesko za povjerovat...
A nas stjepko je takav i ja mu ne zamjeram tko ga nezna skupo bi ga platio
e štefek moj jesi ti neverni Toma :P
ma covjece da stavis sliku kucista s grafom OMG
!LP
Mene nitko ne pita da pokažem svoje TitaneX Bezveze sam ih kupovao...
jesi odvrtio 3d mark
Kako ono ide kod današnje djece, lajk i ocijenim ti izgled u inbox
pa kad svaka titanica izgleda isto
pa kad svaka titanica izgleda isto
Najveće je sranje što ja nemam ni prozirno kućište.. uopće nisam mislio na to :( Sad ispaštam manjim epenisom.
Prebačeno sve u novo kućište. Nisam imao dovoljno mjesta za nove ssd-ove.
Ovim putem želim napomenuti nešto. Na slikama se vidi ROG SWIFT PG278Q monitor. 1440p monitor sa 144hz refresh gysnc blablabla. Serija GTX 980 a koliko vidim cijela 9ka serija ne downlocka u clock u windowsima tako da Vam je GPU clock i Ram Clock na primary grafickoj u sli-u konstantno na full-u. Isto rezultira većim idle temperaturama budući da se ventovi ne pale prije 60C or so. Slučajno sam to otkrio prekjučer tako da sam prek ASUS GPU TWEAK morao postaviti custom cooling liniju gdje se vent pali sa 36% snage već na 40C te tako održava grafičku na toj temperaturi...
Čitao sam po forumima i postoji zapravo dosta postova na ovu temu te ljudi za sada još ne znaju rješenje osim da se windows HZ bace na 120Hz gdje grafulje uredno downlockaju pa se stavi da u igricama se krositi max HZ refresh ali to ne smatram rješenjem nego zakrpom. Ako imam 144hz monitor houću ga kao takvog koristiti konstantno...
Sa druge strane čudno mi je da masu 780Ti korisnika tvrdi da njhove uredno downclockaju sa istim monitorima. Eto friendly reminder ekipi da provjeri tempove ako guraju slične konfiguracije.
Ima li itko išta na ovu temu dodatno za iskomentirat pa da i ja vidim da nisam propustio neko drugo rješenje?
Meni također single STRIX 980 idla na 40-45c (ovisno o sobnoj temperaturi) :) baš zbog tog pasivnog načina hlađenja dok GPU ne dostigne 63c, ali moram priznati da se uopće ne zamaram s time dok god kartica u loadu radi stabilno na max. 69c-70c.

Lijepo si je nategnuo
Veceras idem do kraja:) tek sam na 11200 3dmarka13

Obavezno se zaštiti ako je prvi put :D
Veceras idem do kraja:) tek sam na 11200 3dmarka13
Dok se boje ne rastope