http://www.autoblog.com/2008/01/03/g-power-claims-mantle-as-fastest-bmw-with-730hp-hurricane-m5/
pogledaj ovaj stroj ili pak ovaj
Pozdrav!!!!!!!!!! Imam jedan problem sa grafičkom karticom NVIDIA GTX 280, prije 4 mjeseca radila je normalno, ali sada kada upalim pc dođe "Welcome", i onda mi se pojavi PSOD ekran, a ponekad i u svim drugim bojama.!!! To izgleda ovako: http://img210.imageshack.us/img210/8647/image019ti3.jpg . Pa me zanima ima li kakvih riješenja za popravak ili je to tvornička greška???
Ako imas garanciju,nosi na servis.
Mislim da ti je memorija otisla.(na grafickoj)
Imam garanciju još dvije godine. Kako je mogla memorija otići ??? Pretraživao sam malo po netu i vidio da skoro svi imaju isti problem koji koriste gtx 280 grafičku.
Ak ne pomognu driveri ili reinstal windowsa,nosi na servis.
Nema ti druge.
1
Instalirao sam najnoviji driver za grafičku i opet ništa. Pa sam instalirao nove windowse 7 64 bit i bez drivera grafička radi, ali kada instaliram driver za grafičku opet se javlja isti problem.. :( ????
memorija ti je otisla...nosi na garanciju i dobit ces novu...
kako je mogla memorija otici samo tako?????graficka i komp su potpuno novi!!!!!!
Mozes kod prijatelja otici i odnjeti grafu pa da vidis jel kod njega radi normalno!? inace kad se tako nesto desi 99posto je otisla memorija na grafi! a kako je otisla to neznam nekad zbog klokanja nekad nema razloga...
kako je mogla memorija otici samo tako?????graficka i komp su potpuno novi!!!!!!
Može kako nakon 4 dana tako i nakon 4 mjesecaxD
Ne mora značiti da ako je novo da nije došla tebi doma sa tvorničkim defektom i nakon kod tebe samo 4 mjes pod garancijom otišla.. memorija na GPU.
Taj screenshot pokazuje na takvo nešto.
a ok, hvala na pomoći i sry zbog gnjavaže. vjerojatno ću kupiti novu grafičku, ali ovaj put AMD....
a ok, hvala na pomoći i sry zbog gnjavaže. vjerojatno ću kupiti novu grafičku, ali ovaj put AMD....
Neee..!:D Ma ne gnjavi. Daj imaš GTX280 ta grafička je jaka i još je dobra. Drži se toga. Pa posudi nešto dok ti ne stigne sa servisa? Ja sam isto mijenjao HD5850 pa sam kupovao GT240 i dao 600kn. Pa što? Poslije prodao i dobro mi.. hehe daj si truda malo i piči.
Nosi to na servis gdje si je kupio!
ista stvar ti se moze desiti i na amd grafi! tako da nekad to tako ispadne...
posudio sam ja već ATI Radeon HD 2600 PRO, staru grafu, dok si ne nabavim drugu!!!!!!
Gle niš te ne koštaxD Nećeš je valjda baciti u smeće ili dati nekomu za badava zbog toga sada? Pa još ti je i pod garancijom?
go for it
Da sam ja bio te sreće kad mi je crkla 8800GTX (crkla je dva tjedna nakon garancije).... Još je imam u kutiji, ona radi u Windowsima ali u igri nakon nekog vremena počme raditi čudno, vjerojatno je otišla memorija...
Pozdrav!
Ma neka to ne radi. Pa za Boga miloga koliko to dođe? Nije to kartica od 300-400 kuna. To je high-end GPU iz 2008-e još je dobra još je jaka ko sam vrag! Omg
Neka se konzultira sa servisom pa onda neka radi što hoće, nego onda baš mu i neće pasti na pamet takvo nešto?
Heh daj ju ti lijepo meni pa mirna Bosna
Evo uspio sam si sam popraviti grafičku.... Onaj čudan ekran pun boja dolazio mi je zbog pregrijavanja grafičke kartice... Skinuo sam Riva Tuner program i stavio ventilatore da mi se vrte na 90 %... Pa bih vas pitao za mišljene, dali je u redu da mi se tako jako vrte ventilatori na grafičkoj ??? Neće mi valjda oni pregorjeti ??? :)