Mega offtopic.
A šteta je ne dovršit priču, tema je ionako podosadnila sad kad Stjepanj više ne overclocka ništa.
Nego, jesmo utvrdili, je li Nvidia riješila bug u Doomu sa sporim učitavanjem megatexa?
jebeno kako si uspio svesti očiti engine problem na nvidiju, a ti nisi imao tih problema na istoj
Ovo si postao promo slike, viđene davno prije izdavanja igre. Ne kažem, u interijerima na mnogo mjesta izgleda skroz ok.
Ali vani ima baš problema. Pješčana oluja izlazi direktno iz stijene, teksture objekta pijeska jednostavno odrezane kod zidova,
na brzim kretnjama treba po sekunda da se učitaju full teksture, elementi koji bi trebali biti metalni obično su samo jedna
dull tekstura bez blendanja sa metal shaderima što je uobičajeno već godinama... Naravno kad se uživiš u igru, ok. Ali
meni čak bolje izgleda (dorađenije) sad već star Wolfenstein old blood od iste firme, da ne brkam kruške i jabuke.
Ne, to tako izgleda i ingame. Kod mene nema sporog učitavanja (a na Nvidiji sam).
"Pješčana oluja izlazi direktno iz stijene, teksture objekta pijeska jednostavno odrezane kod zidova" - tako je u svakoj igri jer drugačije ne može. Sakriju se prijelazi decalsima, ali to je to. A pješčana oluja mora "izlaziti iz zida".