GTX 1050Ti ili RX 470

poruka: 61
|
čitano: 18.664
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: GTX 1050Ti ili RX 470
Luka123 kaže...
Tek sam danas vidio odgovor, dao si primjer 2 igre, u oba slucaja razlika je bila nekih 15-20 avg fpsa. Znaci nije 50%. Također pokazao si usporedbu 1050Ti 4GB verzije vs. 270x obicne, a u GTA V i witcher Vram igra veliku ulogu, da se koristila 270x VaporX koja je 4GB kartica razlika bi bioa mozda 1050Ti 4GB kojih 10tak fpsa avg.
Poanta je bila tko kaze da je nadogradio PC jer je zamjenio 270x sa 1050Ti je cista glupost. Jer nije nista "nadogradio" potrosio je novce doslovno za 10 fpsa i "tisinu" jer kartica je ocito imala neki defekt.
Toliko od mene.

LP

Nikako nije glupost. Nadogradio je sasvim OK. Ne mjeri se zadovoljstvo samo FPS-ima, hladan i tih komp, pogotovo ljetnih mjeseci znači više nego neki fpsi- pogotovo kod dužeg gaminga.

11 godina
neaktivan
GTX 1050Ti ili RX 470

Kad sam kupovao 2014 grafu dvoumio sam se između gtx760 i r7 270x, odabrao gtx 760. Kasnije nakon godine dana gledao usporedbe i r7 270x je bila malo brža. Prije par mjeseci htio mjenjati gtx 760 za 1050 ti i po testovima zaključio da mi se ne isplati jer je mala razlika a to znači da da je još manja između 1050 ti i r7 270x, znači ne isplativ upgrade.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
gil kaže...

Kad sam kupovao 2014 grafu dvoumio sam se između gtx760 i r7 270x, odabrao gtx 760. Kasnije nakon godine dana gledao usporedbe i r7 270x je bila malo brža. Prije par mjeseci htio mjenjati gtx 760 za 1050 ti i po testovima zaključio da mi se ne isplati jer je mala razlika a to znači da da je još manja između 1050 ti i r7 270x, znači ne isplativ upgrade.

760 je bila u startu jača od 270x - imaš recenziju msi 270x na prošloj strani i skoro u svakoj igri je referentna 760 jača a kamo li neka tvornički ocana, ali 270x je s vremenom vjerojatno nešto pretekla gtx 760

s druge strane 1050ti je nešto jača i od gtx 770, pa i novije 960-ke u većini slučajeva

što se tiče onih testova s guru3d - obzirom da se radi o visokim postavkama, sasvim je normalno da 1050ti pokazuje i do 50% veće rezultate, jer uz jači čip ima i duplo više memorije čiji manjak kod 270x uzrokuje niži average fps

može se to vidjeti kod tom's hw testa gdje umjesto 40% razlike (guru3d test) u witcheru imamo tek 30% razlike za 1050ti zahvaljujući medium postavkama

i u drugim igrama je slična razlika - oko 30-ak posto, no u nekima je veća, nekima manja - u bf je razlika mizernih 14%, u doom na vulkanu koji je naklonjeniji amd grafama je razlika solidnih 32%

onih 40-50% koje sam našao u testu guru3d su očito nategnute, najviše zbog duplo više vrama, no opet je to bar 20-30%, a ne kako neki kolege tvrde 10%

e sad, nekome je i 50% malo za upgrejd - pa je to više subjektivno

kolega koji je mijenjao 270x za 1050ti je zadovoljan - fps je veći sigurno, vrama ima duplo više i igre sigurno bolje rade i uz manje stuttera, a najveći mu je plus tišina kako je i sam zaključio + nova grafa s garancijom

da je to bogznakakav upgrejd u smislu perfomansi i nije, ali njemu je očito ok

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2018 14:39 (picajzla0707).
11 godina
neaktivan
GTX 1050Ti ili RX 470

Da, to bi tako moglo biti, do 30% ovisno od igre što je puno u postotku no kakve su to kartice po ostvarenom fps_u i nije nešto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
picajzla0707 kaže...
gil kaže...

760 je bila u startu jača od 270x - imaš recenziju msi 270x na prošloj strani i skoro u svakoj igri je referentna 760 jača a kamo li neka tvornički ocana, ali 270x je s vremenom vjerojatno nešto pretekla gtx 760

s druge strane 1050ti je nešto jača i od gtx 770, pa i novije 960-ke u većini slučajeva

što se tiče onih testova s guru3d - obzirom da se radi o visokim postavkama, sasvim je normalno da 1050ti pokazuje i do 50% veće rezultate, jer uz jači čip ima i duplo više memorije čiji manjak kod 270x uzrokuje niži average fps

može se to vidjeti kod tom's hw testa gdje umjesto 40% razlike (guru3d test) u witcheru imamo tek 30% razlike za 1050ti zahvaljujući medium postavkama

i u drugim igrama je slična razlika - oko 30-ak posto, no u nekima je veća, nekima manja - u bf je razlika mizernih 14%, u doom na vulkanu koji je naklonjeniji amd grafama je razlika solidnih 32%

onih 40-50% koje sam našao u testu guru3d su očito nategnute, najviše zbog duplo više vrama, no opet je to bar 20-30%, a ne kako neki kolege tvrde 10%

e sad, nekome je i 50% malo za upgrejd - pa je to više subjektivno

kolega koji je mijenjao 270x za 1050ti je zadovoljan - fps je veći sigurno, vrama ima duplo više i igre sigurno bolje rade i uz manje stuttera, a najveći mu je plus tišina kako je i sam zaključio + nova grafa s garancijom

da je to bogznakakav upgrejd u smislu perfomansi i nije, ali njemu je očito ok

E.... Picajzlo, čitam tvoje postove i uživam.. 

Taman mi je jučer iz Protisa stigla MSI 1050 TI OC 1515 kn.

Zadnji put sam se sigral baš na Gigabyte R9 270X (kupio ju i prodao 2014 god.) koja je u suštini bila rebrandirana 7870 s 2 GB memorije i gledajući ovu komparaciju nisam baš bio oduševljen... http://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-GTX-1050-Ti-vs-AMD-R9-270X/3649vs2188

Ali..čitajući tvoje komentare opustio sam se, zavalio lagodno u fotelju, instalirao BF 1 i čekam vidjeti tu masu Fpsova ...  

O nama će pričat ka i mi o Atlantidi, a možda i neće, ma jebo nas nemamo sreće
12 godina
Nije to bas "masa" fpsova, ali da se lijepo igrati i ne budi lijen poigrati se s postavkama - stvari kao sto su teksture stavis na max jer uglavnom ovise o vramu kojeg imas napretek za 1080p i tu klasu, a spustis malo sjene, aa i ono najzahtjevnije za chip, pa mozes dobiti dosta dobru grafiku uz pristojan fps
13 godina
neaktivan
GTX 1050Ti ili RX 470

Moram priznati da sam i ja pogrešno računao postotak tako da isprike kolegi picajzla0707

koji je to ispravno izračunao, međutim sumnjiv mi je test od Gurua jer u oba testa je R9 270X

slabija od RX 460 a zna se da je jača barem 10%.

Nekako mi je bliže istini ova druga direktna usporedba koju je kolega linkao i iznosi 18%.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2018 20:45 (Mile 74).
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
picajzla0707 kaže...
Luka123 kaže...

u školu luka, pa onda oboružan znanjem možeš u forumske bitke

ovako ti ostaje samo podvijena repa u bježaniju iliti časnijim izrazom - u strateško povlačenje 

U kakvu ti školu ideš google? Jer ja sam odavno završio školu...

Kolega ti je pokazao da je razlika tj. prosjek u igrama 18%, sto je opet na moju stranu.

Nije prodao staru karticu, vec kupio novu 1050Ti?
Mogao je prodati 270x za tu paru kupiti 1060 i uzivati...  no odlucio je zadrzati 270x i kupiti NOVU 1050Ti, sad mi reci da je to super i pametno, jer je dobio na necemu.

Koja je poanta kupovanja, i rijeci "nadogradio sam", sto je on tu nadogradio, tisinu je nadogradio, jer je 270x zujala kao traktor???? Citaj sto pisem ja, i on s razumijevanjem.

"vjerovali ili ne stišala se buka na 100%,pa čak i u nekim igrama recimo.dok mi je ova r9270xoc zujila kao traktor.

i rekao sam si više u bilo koje moje novo računala ati nikad više...."

everyday i'm shuffling...
12 godina
Luka123 kaže...

U kakvu ti školu ideš google? Jer ja sam odavno završio školu...

Kolega ti je pokazao da je razlika tj. prosjek u igrama 18%, sto je opet na moju stranu.

Nije prodao staru karticu, vec kupio novu 1050Ti?
Mogao je prodati 270x za tu paru kupiti 1060 i uzivati...  no odlucio je zadrzati 270x i kupiti NOVU 1050Ti, sad mi reci da je to super i pametno, jer je dobio na necemu.

Koja je poanta kupovanja, i rijeci "nadogradio sam", sto je on tu nadogradio, tisinu je nadogradio, jer je 270x zujala kao traktor???? Citaj sto pisem ja, i on s razumijevanjem.

"vjerovali ili ne stišala se buka na 100%,pa čak i u nekim igrama recimo.dok mi je ova r9270xoc zujila kao traktor.

i rekao sam si više u bilo koje moje novo računala ati nikad više...."

nemoj se praviti grbav, ostat ćeš takav 

pričam o osnovnoj školi u kojoj se uči postotni račun i kako možeš vidjeti iz svojeg posta koji moram opet citirati, pričao si o dvije igre iz testa koji sam stavio 

tamo je razlika 40 i 52 posto skoro u dlaku, a to što ti ne znaš računati je tvoj problem 

koji kolega je pokazao 18% razlike i u kojoj igri matematičaru? pokazao je preskakanje sa r9 270x na rx560 pa sa 560 na 1050ti, to je drek od usporedbe jer nemamo pojma kakve su postavke na različita dva videa

imaš direktnu usporedbu u guru3d sa 40-52% razlike, za što priznajem da sigurno nije realni pokazatelj, a imaš i tom's hardware recenziju gdje je razlika oko 30% u hrpi igara

najprije se nauči računati, pa onda dođi ovdje raspravljati o postotcima 

Luka123 kaže...

Tek sam danas vidio odgovor, dao si primjer 2 igre, u oba slucaja razlika je bila nekih 15-20 avg fpsa. Znaci nije 50%.

EDIT:

Mile 74

ta stranica userbenchmark je teška debilana i ti to dobro znaš

imaš također i recenzije s direktnim usporedbama u tom's hardware gdje su razlike od mizernih 14% u bf do 40% kod drugih igara

recimo da je to od 20-30% i sigurno nije niže osim možda u izuzetnim slučajevima, isto kao što u izuzetnim slučajevima može razlika biti i 50% na strani 1050ti

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2018 22:23 (picajzla0707).
8 godina
protjeran
picajzla0707 kaže...
Nije to bas "masa" fpsova, ali da se lijepo igrati i ne budi lijen poigrati se s postavkama - stvari kao sto su teksture stavis na max jer uglavnom ovise o vramu kojeg imas napretek za 1080p i tu klasu, a spustis malo sjene, aa i ono najzahtjevnije za chip, pa mozes dobiti dosta dobru grafiku uz pristojan fps

Hvaaaala što si mi objasnio kako postaviti grafičke parametre igre.

Igram računalne igre jedva 25 godina pa ne znam... 

EDIT;

Pošto sam naveo da sam i sam imao R9 270X 2014 godine koja je rebrandirana 7870 (ispravka, nije 7970) kupio bih 1050 ti oc samo zbog 4 GB rama i samo ako bih dobio solidnu cijenu za R9 270x jer da imam model 270x s 4 GB rama NE bIH mijenjao tu karticu i kupio 1050 ti je se NE ISPLATI, mal je boost a svatko može pričati priče.

Nakon 270x s 2/4 Gb ram jedini normalni upgrade je (ako ćemo o Nvidiji) 1060 sa 6 GB GDR 5 i to je osjetna razlika ostalo su priče za djecu.

Evo, pokrenuo sam Crysis jedinicu i izvodi se malo glađe na 1050 ti ali samo zbog tih 2 GB rama više, ništa posebno u odnosu na r9 270x s 2 GB.

Eto, imao sam obje, pa možete vjerovati meni, a ne morate.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.4.2018 14:03 (Anđeo bez falinge).
12 godina
Zacudio bi se koliko ih je lijeno odvojit pet minuta jednom po igri za namjestiti postavke pa ostavljaju defoltni medium gdje bi mogli s vecinom postavki igrati na high s malo podesavanja
7 godina
neaktivan
Anđeo bez falinge kaže...
picajzla0707 kaže...

Hvaaaala što si mi objasnio kako postaviti grafičke parametre igre.

Igram računalne igre jedva 25 godina pa ne znam... 

EDIT;

Pošto sam naveo da sam i sam imao R9 270X 2014 godine koja je rebrandirana 7970 kupio bih 1050 ti oc samo zbog 4 GB rama i samo ako bih dobio solidnu cijenu za R9 270x jer da imam model 270x s 4 GB rama NE bIH mijenjao tu karticu i kupio 1050 ti je se NE ISPLATI, mal je boost a svatko može pričati priče.

Nakon 270x s 2/4 Gb ram jedini normalni upgrade je (ako ćemo o Nvidiji) 1060 sa 6 GB GDR 5 i to je osjetna razlika ostalo su priče za djecu.

Evo, pokrenuo sam Crysis jedinicu i izvodi se malo glađe na 1050 ti ali samo zbog tih 2 GB rama više, ništa posebno u odnosu na r9 270x s 2 GB.

Eto, imao sam obje, pa možete vjerovati meni, a ne morate.

da a zašto se ne isplati 1050ti.isplati se i te kako kao prvo novija generacija grafe, od r9 270 oc i 2gb,i dx 11.I ja sam imao tu grafu r9 270 oc s 2 gb, i to gygabite.i ne možeš za nju danas dobiti više od 800kn.

ali je i zastarjela.ali zbog rudarenja i skupih grafa uzeo sam tu asus 1050ti s 4gb,128bita,u svakom slučaju je i pod naporom tiša od r9 270.novij procesor i podržava dx12.ne 

troši puno struje i za 1500kn i te kako je dobra za nas....ne vidim razlog da nije dobra i grafa u tom rangu je sasvim dobra i realna.....

HUAWE
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2018 16:00 (MATE PRO 10).
14 godina
GTX 1050Ti ili RX 470

Graficka je dobra ali preskupa zbog rudarenja, neusporediva je sa RX470.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2018 16:07 (ivanzu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
ivanzu kaže...

Graficka je dobra ali preskupa zbog rudarenja, neusporediva je sa RX470.

1050ti,da a u linksu je 1800kn,ja sam ju u drugoj trgovini za kes platio 1500kn.recimo polovno se neisplati kupovati,a to je neka mala sitnica između nje i rx470.

i ako je rx470 starija grafa i nema je u trgovinama,a ja sam iskreno vise za 1050ti nova je i imam 36mj, garanciju..ne a ti možes danas da kupis polovnu grafu 

bez računa i garancija na majkemi. i još dublo platit za neku jacu,i listao sam malo po oglasima večinom preskupo traže a uvezli su je neznam kao iz njemačke

bez računa i garancije.itd da sad ne pričam.zato 1050ti svakako,a oni koji mogu dati preko 2000kn i 3000kn,pa i više.onda imaju 1080ti,ili rx580itd.

HUAWE
8 godina
protjeran
MATE PRO 10 kaže...
  da a zašto se ne isplati 1050ti.isplati se i te kako kao prvo novija generacija grafe, od r9 270 oc i 2gb,i dx 11.I ja sam imao tu grafu r9 270 oc s 2 gb, i to gygabite.i ne možeš za nju danas dobiti više od 800kn.

ali je i zastarjela.ali zbog rudarenja i skupih grafa uzeo sam tu asus 1050ti s 4gb,128bita,u svakom slučaju je i pod naporom tiša od r9 270.novij procesor i podržava dx12.ne 

troši puno struje i za 1500kn i te kako je dobra za nas....ne vidim razlog da nije dobra i grafa u tom rangu je sasvim dobra i realna.....

Kupio sam MSI 1050 Ti u Protisu za 1515kn na sniženju.

Kartica nema ni potrebu za dodatnim napajanjem za razliku od Gigabyte R9270X.

Opet, ako igraš nekakve comp igre iz 2013/2014 nećeš osjetiti razliku ni u FPS ni u samom ambijentu (dovoljno je 2 GB GDR 5) igre pa ni u tim dx 12 igrama.

Zadnji revolucionarni dx je bio devetica a ostalo su nadogradnje koje ni ne primjetiš ako je igra dobro napravljena.

Jedino sam osjetio veću fluidnost u tom Crysisu koji je oduvijek bio koljač grafičkih a i ostao je...

Ova moja MSI ima krš od coolera u odnosu na Gigbyte r9270X ali nova je 

za te novce sam mogao kupii možda duplo bržu karticu ali kad imam novac za inform. komponente to potrošim za dva dana a na području Osječko Baranjske županije baš ta dva dana nije bilo adekvatne polovnjače u tom cjenovnom rangu.

Iz ostalih dijelova HR ne volim kupiti ako ne mogu vidjeti karticu, isprobati je.

BUG oglasi imaju nekakvu težinu kad kupiš od forumašakoji je izgradio nekakav status svojim djelovanjem, ponašanjem i jedino bih s ovog foruma kupio karticu na neviđeno no možeš naletiti na lika kao što je bio Microman (nick) koji je bio cijenjen forumaš, prodao je par krševa na ovom forumu i utekao je s foruma.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2018 17:16 (Anđeo bez falinge).
7 godina
neaktivan
MATE PRO 10 kaže...

Kupio sam MSI 1050 Ti u Protisu za 1515kn na sniženju.

Kartica nema ni potrebu za dodatnim napajanjem za razliku od Gigabyte R9270X.

Opet, ako igraš nekakve comp igre iz 2013/2014 nećeš osjetiti razliku ni u FPS ni u samom ambijentu (dovoljno je 2 GB GDR 5) igre pa ni u tim dx 12 igrama.

Zadnji revolucionarni dx je bio devetica a ostalo su nadogradnje koje ni ne primjetiš ako je igra dobro napravljena.

Jedino sam osjetio veću fluidnost u tom Crysisu koji je oduvijek bio koljač grafičkih a i ostao je...

Ova moja MSI ima krš od coolera u odnosu na Gigbyte r9270X ali nova je 

za te novce sam mogao kupii možda duplo bržu karticu ali kad imam novac za inform. komponente to potrošim za dva dana a na području Osječko Baranjske županije baš ta dva dana nije bilo adekvatne polovnjače u tom cjenovnom rangu.

Iz ostalih dijelova HR ne volim kupiti ako ne mogu vidjeti karticu, isprobati je.

BUG oglasi imaju nekakvu težinu kad kupiš od forumašakoji je izgradio nekakav status svojim djelovanjem, ponašanjem i jedino bih s ovog foruma kupio karticu na neviđeno no možeš naletiti na lika kao što je bio Microman (nick) koji je bio cijenjen forumaš, prodao je par krševa na ovom forumu i utekao je s foruma.

eto ja sam kupio ovu.ASUS Expedition GeForce® GTX 1050 Ti eSport grafička kartica za igru ​​4GB GDDR5

• Ekskluzivni svjetski brodovi pozivaju besplatan kôd: Diana Cruiser i 15-dnevni Premium račun (vrijedan 11 USD). * Kladionička pravila igre počinju od 7/31/2015 do 30.1.2017. Ostanite na stranici http://www.asus.com/event za detalje.
  • Dva kuglična ležaja 0dB ventilator radi lakše smanjujući trenje, dodatno poboljšavajući 2X duži vijek trajanja kartice i učinkovitost hlađenja. Igrajte u tišini s 0dB fanovima.
  • Jednostavno igranje i igranje igara bez potrebe za dodatnim napajanjem.
  • Samo industrija Auto-Extreme tehnologija sa Super Alloy Power II pruža vrhunsku kvalitetu i najbolju pouzdanost.
  • GPU Tweak II s XSplit Gamecaster omogućuje intuitivno ugađanje performansi i instant streaming igranja.
  • NVIDIA ANSEL za revolucionarni novi način snimanja zaslona u igri.
  • NVIDIA GameWorks ™ pruža interaktivno i filmsko iskustvo, kao i nevjerojatno glatku igrivost.

mislim da ova nema krš od coolera i da je dobra i kupio sam ju u trgovini.za keš dobio popus s1900kn na 1500kn..

i mislim da je grafa dobra i da su usporedbe s rx470 glupost...

HUAWE
12 godina
MATE PRO 10 kaže...

mislim da ova nema krš od coolera i da je dobra i kupio sam ju u trgovini.za keš dobio popus s1900kn na 1500kn..

i mislim da je grafa dobra i da su usporedbe s rx470 glupost...

grafa je ok i dobar upgrejd sa 270x, no usporedbe sa rx470 jesu glupost kad je rx470 oko 50% jača grafa

a što se tiče tehnologije, pascal i polaris su otprilike tu negdje i 1050ti nije ništa novija tehnologija od rx470

ja sam uzeo 1050ti prije skoro dvije godine za 1400 kuna i to msi gaming x verziju, koja je među ponajboljim modelima, a ciljao sam isto msi gaming x 470 koja je puno bolja grafa, samo što je meni bila preskupa u to vrijeme

9 godina
protjeran
GTX 1050Ti ili RX 470

Ma kakav rx 470, grafa za babe, vidli smo kako joj gtx 1060 3GB prasi tur na sve strane 

Moj PC  
0 6 hvala 0
14 godina
GTX 1050Ti ili RX 470
Dobar ti je avatar, savrsen prikaz prazne glave.
Moj PC  
5 1 hvala 0
7 godina
neaktivan

da a o cemu ti to,a kakva je tvoja glava bas nas zanima....

HUAWE
17 godina
R9 270x nije nikako brandirana 7970 nego je to 280x i 380x, a dati 800kn za 270x je po meni previse makar su cijene grafičkih otisle gore zbog mininga.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
13 godina
Patrick_cro kaže...
R9 270x nije nikako brandirana 7970 nego je to 280x i 380x, a dati 800kn za 270x je po meni previse makar su cijene grafičkih otisle gore zbog mininga.

290x su isle od 900-1400, top!

Zato sam i rekao u post-u da je glupa investicija. Platio je 1050Ti 1500kn, uzas po meni. 

everyday i'm shuffling...
13 godina
Ja sam gro zadovoljan sa svojom 1050ti (4Gb msi), tj. imam vise problema s tim glupim nvidia drajverima nego s grafom.
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Patrick_cro kaže...

Točno, moj tipfeler. R9 270x je bila HD 7870 a ne 7970.

Taj Tahiti model je izašao 2012 a ovaj rebrand R9270x negdje krajem 2013.

8 godina
protjeran
Frk kaže...
Ja sam gro zadovoljan sa svojom 1050ti (4Gb msi), tj. imam vise problema s tim glupim nvidia drajverima nego s grafom.

Stalno su pisali ne valjaju AMD Catalysti a sad ne valjaju NVidia ?!

Nisam igrao 4 godine pa pitam !!??

Što ne valja sad s ovim driverima ?

Danas idem instalirati Volfenštajn cvaj   pa me zanima što je problem ?? ...ili ove naše MSI 4Gb nisu baš tako moćne pa trzaju i ruše se... 

12 godina

nvidija u zadnje vrijeme jebe s driverima, najpametnije je ne instalirati najnovije čim izađu nego pričekati reakcije 

ionako ne'š dobiti bogzna što s novim driverima

8 godina
protjeran
GTX 1050Ti ili RX 470

A ja stavio 391.35 za 1050 ti Win 10 pa ćemo vidjeti ima li problema...  

0 0 hvala 0
12 godina

A ja stavio 391.35 za 1050 ti Win 10 pa ćemo vidjeti ima li problema...  

kod mene su 390.77, zasad rock-solid na gtx 1070, pa ako budeš imao problema probaj s njima ili baci oko na forume što ekipa kaže o nekim novijim

13 godina

Nisam igrao 4 godine pa pitam !!??

Što ne valja sad s ovim driverima ?

Danas idem instalirati Volfenštajn cvaj   pa me zanima što je problem ?? ...ili ove naše MSI 4Gb nisu baš tako moćne pa trzaju i ruše se...  

Kolko tolko ovi su drajveri ok,jedino nezz jer su popravili kresanje na GOW4. 

Na zalost oni uvijek imaju neke djecije bolesti,prije su im drajveri radili savrseno od kak je 10tka izasla stalno neki k... s njima. (sd da ne pisem koje sam probleme imao)

Iznenadio bi se sto sve guta 50ca. 

12 godina
Frk kaže... 

Iznenadio bi se sto sve guta 50ca. 

jako dobra grafa, uopće nisam vidio velikih prednosti prelaskom na gtx 1070 na 1080p 60hz

jest da sad mogu maksat skoro svaku igru, ali i sa 1050ti se da izvući jako dobre postavke na relativno dovoljno fps-a

da igram pucačine, možda bi razlika bila veća

ovako, witcher 3 i slične igre jako dobro izgledaju i dobro se vrte na v-high/high/mid sa 40+ fps i sa 1050ti

maksani witcher 3 sa 60+ fps-a mi uopće nije tako velika razlika za igranje i gledanje koliko je nazivna razlika u snazi, a bogme i cijeni tih grafičkih

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice