Grafika evga

poruka: 11
|
čitano: 4.087
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Evga graficke kartice

jel zna netko jel ima igdje u hr kupiti evga proizvode,sjecam se jedne

8800 koju sam imao bila mi je najdraza i od tad bi htio neke njihove proizvode, a sad gdje kupit boga pitaj...

ima tko ime ducana ili dobavljaca

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Grafika evga

Koliko ja znam kod nas u dućanima se više i ne mogu nabaviti. Bilo ih je jedno vrijeme ali su nestali iz prodaje jer je njihov uvoz neisplativ. Grafičke su im bile osjetno skuplje od ostalih proizvođača.

Imaš ih u ovom slovenskom dućanu, imaju dostavu u HR.

0 0 hvala 0
15 godina
Grafika evga

Pričo mi je kolega (na forumu aka. red_bull) da evga grafičke kartice imaš nabaviti u nekoj varaždinskoj IT trgovini. Ti im kažeš što točno želiš pa ti oni to nabave. 

Cijena bi vjerovatno trebala biti kao i za ASUS grafe, jet ro je ipak nekakav "prestiž".

Origin/Battlelog: Sapko ///// Steam: Sapko111 ///// Xf: shapina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Evga graficke kartice
skill69 kaže...

8800 koju sam imao bila mi je najdraza i od tad bi htio neke njihove proizvode, a sad gdje kupit boga pitaj...

sad ce ti vlada1 sve rec..

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
Re: Evga graficke kartice
skank666 kaže...
skill69 kaže...

sad ce ti vlada1 sve rec..

Nadajmo se da neće spominjati "kvalitetni celofan" u kojem dolaze samo EVGA i Corsair proizvodi.  {#}

Origin/Battlelog: Sapko ///// Steam: Sapko111 ///// Xf: shapina
14 godina
neaktivan
Grafika evga

ma mozda nisu najbolji ti evga proizvodi ali uvijek su nekako odskakali dizajnom od drugih proizvodaca,gust je imat u plexi kucistu neku evga plocu

izgleda ko las vegas,a kolko sam skuzio i nisu tak lose,mnogo ljudi veli sasvim ok

nego jel tko narucivao,kako se vrsi dostava i koliko to dode ili je nakon neke cijene sve uracunato,kako ide sa carinom jel oni sve to rjesavaju ili ja u ovom slucaju

kolko gledam cijene su nesto povoljnije i ako se naruci a sve je u cijeni onda je to odlicna cijena.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2011 0:20 (skill69).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Grafika evga
skill69 kaže...

ma mozda nisu najbolji ti evga proizvodi ali uvijek su nekako odskakali dizajnom od drugih proizvodaca,gust je imat u plexi kucistu neku evga plocu

izgleda ko las vegas,a kolko sam skuzio i nisu tak lose,mnogo ljudi veli sasvim ok

nego jel tko narucivao,kako se vrsi dostava i koliko to dode ili je nakon neke cijene sve uracunato,kako ide sa carinom jel oni sve to rjesavaju ili ja u ovom slucaju

kolko gledam cijene su nesto povoljnije i ako se naruci a sve je u cijeni onda je to odlicna cijena.

Imaju svog čovika koji jednom tjedno dolazi u zg, tako da ti on donese što god naručiš bez poštarine, poreza ili nečeg slično

15 godina
protjeran

Ima kod nas u Srbiji neke eVGA middle segment da se uzmu. 

Mada ima i GTX570. Mene ne zanimaju skorovi i da mi graficka zeza stalno nesto. Treba mi pouzdana, dobroodradjena, kvalitetna i zato cu njih samo i uzimati.

Osim toga meni je jako stalo u kakvom pakovanju dobijem to. Vi ne shvatate zasto je celofan bitan.

Zato sto kada stignu graficke svi prijatelji prodavnice koji nemaju pare za to zalete se i onda onaninisu i benchmarkuju tamo a posle to vrate u kutiju.

A dotle ide daj povecaj malo klok, Joooojjj kakava je, jbt, Daj jos malo voltaze, UUUUUUUU do jaja, ajde da vidimo koliko mozeeeeeee joooooossss kao debili.

E zato je bitan celofan i zastitna etiketa koja se iscepa zuta pre nego se otvori HW. I ako se nesto desilo znam da se desilo slucajno a ne zato sto je neki kurvin sin poklusao da mi proda test sample koji je dobio od proizvodjaca, u potrganoj kutiji. Ne da ne dobijem celofan, ja sam dobio iscepanu kutiju koju verovatno oni iscepaju da ne bi smela da se prodaje. Za to se u normalnim kompanijama dobija OTKAZ momentalni. DA NE PRICAM DA JE TO BILA DRUGA NEISPRAVNA fckng ASUS grafika.

Zato je bitan celofan. Mislim meni bas briga, Zakon postoji pa ako njima odgovara da neko kupuje pa da mu vracaju pare nema problema ali meni je i to cim i ne kupujem da bi probao pa vracaju nego da stavim u komp i da ga ne otvaram par meseci.

Zato je bitan celofan, nedao vam bog da narucite u petak MSI Lightenin Extreme mozete nositi kutiju na sudsku ekspertizu da utvrde da li je neka ruka poguzvala foliju u kojoj je karta jer mogu i sa rukavicama da je izvade, cim se jednom izvadi karta iz sundjera to se vidi.

Da ne govorim o vadjenju osetljivih maticnih, sa njima najvise mrzim da se petljam. Pogotovu sto ove MSI, ASUS i GA nisu kao eVGA na kojoj mozes burek da jedes i da radi. Sa ovih ROG daj boze ako je okrenes naopcke da nesto ne otpadne.

Znate kada bi nalazili CPU nogu u socketu nove maticne da imaju celofan nikad. ASUS to zna ali ga boli bulja za musterije ko i ostalu plavo-crnu ruznu kompaniju. 

E ako ih briga necu ni ja kupovati nekog ko ne postoje da ti da kako bi bio siguran u novo. Znate koliko je meni smesno kada pogledam sada ASUS X79, ROG, ovo ono, sazaljevam ljude, znaci privlaci me kao...ne znam da ima samo to prestao bi da koristim komp eto toliko.

Sa ASUS ciganijom nemam posla vise. Oni samo sto ti u kucu ne udju da te mole da kupujes i oni i CM.

Ja sam svoje ASUS-u vratio nagovorio sam jedno 30 ljudi na stranim forumima da ne kupe ASUS a najvise sam uzivao kada je covek krenuo da kupi ASUS MARS II a ja ga nagovorio da uzme GTX580 Classified X2 i naravno sacekao je da se pojavi na newegg i to kupio.

Ja sam im naneo zato dosta stete a oni su meni morali vratiti pare. Stakori pa nek gledaju drugi put sta im zaposleni rade. 3 kompa da su mi sklopili za dzabe vise bi ims se isplatilo. I uvek cu nagovarati ljude po SAD gde ima eVGA da ASUS nije dobar. Zapamtice dan 

i GTX580 DirectCU II. Meni je cilj da zbog toga bar 50-100.000e budu na gubitku.

Ali njihovo vise ne kupujem ni za 10e. Sada da me zovu i da kazu evo ti GTX590 za 50e ne bi uzeo. Takav sam ja. 

Takvu firmu gde rade takvi ljudi vise ne ubacujem u komp. 

http://youtu.be/0LQWJxav7z0
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2011 3:40 (Vlada011).
16 godina
odjavljen
Grafika evga

eto, sad znas..

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
7 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Grafika evga

Ja ne znam jesu li na Amazonu evga kartice kopija da li ko ima iskustva sa kupovanjem grafičkih kartica iz Amazona .

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kako mislis kopija? Kopija ne postoji, sve stu to iste graficke karte kao i sa Newegg ili od EVGA. Ja imam par ljudi koji mi donose EVGA. Ali znam jednog lika sa foruma on je iz Turske i on bas narucije sa Amazona.

Ali oni su van EU i ne placa nista sem cene i shippinga, tako da mu se isplati. Uzeo je zadnje ja mislim GTX980 sa Amazona. Sve dobije papire, Invoice i registruje kartu na EVGA sajtu.

Samo ne znam druge iz EU koji to tako kupuju iz Amerike sa Amazona, uglavnom cekaju da se pojavi po EU sopovima, Caseking, Cyberport, ....

Ja sada razmisljam kada prodam neki stari hardware i jos nesto da uzmem TITAN X... Kod mene TITAN X kosta 1300e, znaci ne bi dao nikada, i to sa 1000MHz baznim klokom

koga ne smes nista da taknes i dirnes, znaci nema sanse, jedino da mi padne sa neba direktno u kompijuter pa ga ne bi vadio nego bi ostavio i tog sa 1000MHz...

A ja nabavim TITAN X za 1050-1100e i to Superclocked model sa 1150MHz.

I imam garanciju lepo, mogu da zamenim kuler, da instaliram backplate, sve u garanciji, skoro 200e jeftinije nego kod mene u gradu. 

A za TITAN X backplate je jako jako bitan, memoriski cipovi su na njemu otkriveni pozadi, skroz. Tu lepo treba da dodje termal pads pa backplate i hladjenje bolje eventualno.

Evo je moja sadasnja graficka u kompu... 

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.8.2015 18:44 (eVGA-011).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice