Grafička do 2000kn zaključana tema

poruka: 23
|
čitano: 3.973
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Grafička do 2000kn

Koristim puno CAD programa, 3d modeliranje(catia) i uz to i igram igrice. koja grafička je najbolja za do 2000kn?

0 0 hvala 0
14 godina
Grafička do 2000kn

http://www.protis.hr/products/details/gigabyte-gtx-n560-ti-1gb-gddr5/45198 + postarina=2000kn a nemas bolje od toga za te novce

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Grafička do 2000kn

Ova, nisam sto posto siguran ali mislim da se još uvijek može unlockati u 6970

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Grafička do 2000kn
Volume kaže...

Cuda ce mu bit od vece koristi i zato mu se isplati na nvidiu,a i ova moja navedena isprasi i 6970.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
14 godina
protjeran
zoharbizo kaže...
Volume kaže...

Cuda ce mu bit od vece koristi i zato mu se isplati na nvidiu,a i ova moja navedena isprasi i 6970.

edit

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2011 23:21 (Volume).
14 godina
Grafička do 2000kn

http://www.guru3d.com/article/gigabyte-gtx-560-ti-soc-review/12 to ti je rewiew te iste grafe,pogledaj pa javi ko je kome isprasia tur.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2011 23:07 (zoharbizo).

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Grafička do 2000kn

Ajme stari stavija si link na far cry 2 benchmark koji je i više nego debilan, po njemu ispada da gtx 560 opere 5970 šta je stvarno blesavo. Pogledaj malo ostale bencheve

I da, ono nije review referentne gtx 560 ti sa stock taktovima koju si mu ti preporučio već soc izdanje (super overclocked)

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2011 23:15 (Volume).

0 0 hvala 0
14 godina
Volume kaže...

Ajme stari stavija si link na far cry 2 benchmark koji je i više nego debilan, po njemu ispada da gtx 560 opere 5970 šta je stvarno blesavo. Pogledaj malo ostale bencheve

Pere ju i ostalima,ili je jednaka 6970 ili bolja,a jos ako nisi znao u rendanju i obradi cuda pomaze itekako.Malo bolje prosvrljaj cijeli rewiew.I ovo nije gtx 560 nego gtx 560ti koja je naclockana tvornicki do bola.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2011 23:15 (zoharbizo).
14 godina
Grafička do 2000kn

I da dao sam mu tocan link,to je ta kartica.

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
zoharbizo kaže...

I da dao sam mu tocan link,to je ta kartica.

Sorry nisam dobro vidio, ako je tako onda mu je isti vrag šta će uzeti...

14 godina
snake44 kaže...

Koristim puno CAD programa, 3d modeliranje(catia) i uz to i igram igrice. koja grafička je najbolja za do 2000kn?

Da je igranje u pitanju bilo bi mu svejedno kupio on hd 6970 ili gtx 560ti(iako je i u igrama ova gtx-ca uglavnom jaca),ali covik radi i ovo podebljano pa je gtx-ca puno bolji izbor.

15 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Ne ispraši je već joj može dosta dobro konkurirati.

ATi Stream anyone?

14 godina
protjeran
zoharbizo kaže...
snake44 kaže...

Da je igranje u pitanju bilo bi mu svejedno kupio on hd 6970 ili gtx 560ti(iako je i u igrama ova gtx-ca uglavnom jaca),ali covik radi i ovo podebljano pa je gtx-ca puno bolji izbor.

Haha a jesan i ja budala, ja sam vidija naslov i odma navalija komentirati a to šta si podeblja nisan ni skužija odma. EPIC FAIL

14 godina
Grafička do 2000kn

ATI u prednosti bude i do 15 fpsova,a u ostalim igrama je prakticki jednaka,zar ju to ne cini boljim izborom?I jos je jeftinija,hladnija i tisa poprilicno.

0 0 hvala 0
14 godina
ATiGamer kaže...
zoharbizo kaže...

Ne ispraši je već joj može dosta dobro konkurirati.

ATi Stream anyone?

http://www.amd.com/US/PRODUCTS/TECHNOLOGIES/STREAM-TECHNOLOGY/Pages/stream-technology.aspx po meni nedovoljan razlog da odaberem konkurenta koji je bucniji,skuplji,topliji,i jos gubi u vecini bencheva od navedene grafe.

15 godina
neaktivan
Volume kaže...

Haha a jesan i ja budala, ja sam vidija naslov i odma navalija komentirati a to šta si podeblja nisan ni skužija odma. EPIC FAIL

Ne vidim u čemu si pogriješio.

zoharbizo kaže...

ATI u prednosti bude i do 15 fpsova,a u ostalim igrama je prakticki jednaka,zar ju to ne cini boljim izborom?I jos je jeftinija,hladnija i tisa poprilicno.

Di je u prednosti 15 FPS ATi? Slazem se da je Ti SOC izvrstan izbor no pustimo sad to.

Rekoh ATi Stream anyone? {#}

14 godina
Grafička do 2000kn

14 frameova

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

http://www.amd.com/US/PRODUCTS/TECHNOLOGIES/STREAM-TECHNOLOGY/Pages/stream-technology.aspx po meni nedovoljan razlog da odaberem konkurenta koji je bucniji,skuplji,topliji,i jos gubi u vecini bencheva od navedene grafe.

Ma dobro pusti sad 560 i 6950 i ina shranja.

Rekao si iznad da će mu CUDA bolji koristiti, međutim AMD ima veoma efikasan odgovor na CUDA tehnologiju u vidu ATi Streama koji također može iskoristiti stream procesore u svrhu GPU akceleracije. Većina forumaša odmah skače kad se preporučuje AMD za te posliće koji imaju koristi od GPU-a, uglavnom zato što ne znaju da CUDA uopće ima konkurenciju u tom polju. Pritom ne mislim na tebe ili nekog konkretnog, govorim općenito.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2011 23:35 (ATiGamer).
14 godina
ATiGamer kaže...
zoharbizo kaže...

Ma dobro pusti sad 560 i 6950 i ina shranja.

Rekao si iznad da će mu CUDA bolji koristiti, međutim AMD ima veoma efikasan odgovor na CUDA tehnologiju u vidu ATi Streama koji također može iskoristiti stream procesore u svrhu GPU akceleracija. Većina forumaša odmah skače kad se preporučuje AMD za te posliće koji imaju koristi od GPU-a, uglavnom zato što ne znaju da CUDA uopće ima konurenciju u tom polju. Pritom ne mislim na tebe ili nekog konretnog, govorim općenito.

3 posta iznad sam ti odgovoria,znam da u atievu taboru postoji ati stream koji je odgovor na cudu,neznam samo koliko je stream efikasan naspram same cude.

15 godina
neaktivan
Grafička do 2000kn
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Grafička do 2000kn

Koliko je efikasna i koliko je dobar konkurent?u ovom slucaju nedovoljno dobar,barem po meni,ova gtx-ca je monstrum.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Koliko je efikasna i koliko je dobar konkurent?u ovom slucaju nedovoljno dobar,barem po meni,ova gtx-ca je monstrum.

Ako misliš na Stream, imaš link iznad.

GTX560 Ti SOC, 6970, GTX570 su dosta blizu performansama međutim osobno bih prednost uvijek dao tehnički superiornijim karticama jer vjerujem da ces u zahtjevnim igrama imati vise koristi od viska shadera, TMU jedinica, sire sabirnice negoli takta, kao i u samoj GPU akceleraciji posto je tu najbitniji broj CUDA jezgara.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2011 23:47 (ATiGamer).
14 godina
Grafička do 2000kn

Ati stream je brzi i koristi manje procesorske snage i manje gpu snage,bolji je u dosta testova no losije konverzira slike,dok nvidina cuda koristi vise procesorske snage,sporija je ali i daje bolju sliku(bolje konvertiranje i obrada)eto nesto od mene za veceras {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2011 23:51 (zoharbizo).

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice