Koristim puno CAD programa, 3d modeliranje(catia) i uz to i igram igrice. koja grafička je najbolja za do 2000kn?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
http://www.protis.hr/products/details/gigabyte-gtx-n560-ti-1gb-gddr5/45198 + postarina=2000kn a nemas bolje od toga za te novce
Ova, nisam sto posto siguran ali mislim da se još uvijek može unlockati u 6970
Cuda ce mu bit od vece koristi i zato mu se isplati na nvidiu,a i ova moja navedena isprasi i 6970.
Ova, nisam sto posto siguran ali mislim da se još uvijek može unlockati u 6970
Cuda ce mu bit od vece koristi i zato mu se isplati na nvidiu,a i ova moja navedena isprasi i 6970.
edit
http://www.guru3d.com/article/gigabyte-gtx-560-ti-soc-review/12 to ti je rewiew te iste grafe,pogledaj pa javi ko je kome isprasia tur.
Ajme stari stavija si link na far cry 2 benchmark koji je i više nego debilan, po njemu ispada da gtx 560 opere 5970 šta je stvarno blesavo. Pogledaj malo ostale bencheve
I da, ono nije review referentne gtx 560 ti sa stock taktovima koju si mu ti preporučio već soc izdanje (super overclocked)
Ajme stari stavija si link na far cry 2 benchmark koji je i više nego debilan, po njemu ispada da gtx 560 opere 5970 šta je stvarno blesavo. Pogledaj malo ostale bencheve
Pere ju i ostalima,ili je jednaka 6970 ili bolja,a jos ako nisi znao u rendanju i obradi cuda pomaze itekako.Malo bolje prosvrljaj cijeli rewiew.I ovo nije gtx 560 nego gtx 560ti koja je naclockana tvornicki do bola.
I da dao sam mu tocan link,to je ta kartica.
Sorry nisam dobro vidio, ako je tako onda mu je isti vrag šta će uzeti...
Koristim puno CAD programa, 3d modeliranje(catia) i uz to i igram igrice. koja grafička je najbolja za do 2000kn?
Da je igranje u pitanju bilo bi mu svejedno kupio on hd 6970 ili gtx 560ti(iako je i u igrama ova gtx-ca uglavnom jaca),ali covik radi i ovo podebljano pa je gtx-ca puno bolji izbor.
Ne ispraši je već joj može dosta dobro konkurirati.
ATi Stream anyone?
Da je igranje u pitanju bilo bi mu svejedno kupio on hd 6970 ili gtx 560ti(iako je i u igrama ova gtx-ca uglavnom jaca),ali covik radi i ovo podebljano pa je gtx-ca puno bolji izbor.
Haha a jesan i ja budala, ja sam vidija naslov i odma navalija komentirati a to šta si podeblja nisan ni skužija odma. EPIC FAIL
ATI u prednosti bude i do 15 fpsova,a u ostalim igrama je prakticki jednaka,zar ju to ne cini boljim izborom?I jos je jeftinija,hladnija i tisa poprilicno.
Ne ispraši je već joj može dosta dobro konkurirati.
ATi Stream anyone?
http://www.amd.com/US/PRODUCTS/TECHNOLOGIES/STREAM-TECHNOLOGY/Pages/stream-technology.aspx po meni nedovoljan razlog da odaberem konkurenta koji je bucniji,skuplji,topliji,i jos gubi u vecini bencheva od navedene grafe.
Haha a jesan i ja budala, ja sam vidija naslov i odma navalija komentirati a to šta si podeblja nisan ni skužija odma. EPIC FAIL
Ne vidim u čemu si pogriješio.
ATI u prednosti bude i do 15 fpsova,a u ostalim igrama je prakticki jednaka,zar ju to ne cini boljim izborom?I jos je jeftinija,hladnija i tisa poprilicno.
Di je u prednosti 15 FPS ATi? Slazem se da je Ti SOC izvrstan izbor no pustimo sad to.
Rekoh ATi Stream anyone? 
http://www.amd.com/US/PRODUCTS/TECHNOLOGIES/STREAM-TECHNOLOGY/Pages/stream-technology.aspx po meni nedovoljan razlog da odaberem konkurenta koji je bucniji,skuplji,topliji,i jos gubi u vecini bencheva od navedene grafe.
Ma dobro pusti sad 560 i 6950 i ina shranja.
Rekao si iznad da će mu CUDA bolji koristiti, međutim AMD ima veoma efikasan odgovor na CUDA tehnologiju u vidu ATi Streama koji također može iskoristiti stream procesore u svrhu GPU akceleracije. Većina forumaša odmah skače kad se preporučuje AMD za te posliće koji imaju koristi od GPU-a, uglavnom zato što ne znaju da CUDA uopće ima konkurenciju u tom polju. Pritom ne mislim na tebe ili nekog konkretnog, govorim općenito.
Ma dobro pusti sad 560 i 6950 i ina shranja.
Rekao si iznad da će mu CUDA bolji koristiti, međutim AMD ima veoma efikasan odgovor na CUDA tehnologiju u vidu ATi Streama koji također može iskoristiti stream procesore u svrhu GPU akceleracija. Većina forumaša odmah skače kad se preporučuje AMD za te posliće koji imaju koristi od GPU-a, uglavnom zato što ne znaju da CUDA uopće ima konurenciju u tom polju. Pritom ne mislim na tebe ili nekog konretnog, govorim općenito.
3 posta iznad sam ti odgovoria,znam da u atievu taboru postoji ati stream koji je odgovor na cudu,neznam samo koliko je stream efikasan naspram same cude.
http://www.pcper.com/reviews/Graphics-Cards/ATI-Stream-vs-NVIDIA-CUDA-GPGPU-computing-battle-royale/Final-Thoughts-Perfor
To ti ja govorim, ATi stream je veoma pristojna konkurencija.
Koliko je efikasna i koliko je dobar konkurent?u ovom slucaju nedovoljno dobar,barem po meni,ova gtx-ca je monstrum.
Koliko je efikasna i koliko je dobar konkurent?u ovom slucaju nedovoljno dobar,barem po meni,ova gtx-ca je monstrum.
Ako misliš na Stream, imaš link iznad.
GTX560 Ti SOC, 6970, GTX570 su dosta blizu performansama međutim osobno bih prednost uvijek dao tehnički superiornijim karticama jer vjerujem da ces u zahtjevnim igrama imati vise koristi od viska shadera, TMU jedinica, sire sabirnice negoli takta, kao i u samoj GPU akceleraciji posto je tu najbitniji broj CUDA jezgara.
Ati stream je brzi i koristi manje procesorske snage i manje gpu snage,bolji je u dosta testova no losije konverzira slike,dok nvidina cuda koristi vise procesorske snage,sporija je ali i daje bolju sliku(bolje konvertiranje i obrada)eto nesto od mene za veceras