GeForce GTX 550 Ti - jako čudan problem

poruka: 8
|
čitano: 2.164
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Surfam ja lagano po netu i prije par minuta desi mi se sljedeće...

1. Ventilator na kartici ubrza se na 100%. Nikada ga prije nisam čuo da tako brzo radi.
  2. Sekundu poslije toga na monitoru mi nestaje slike i piše mi samo "NO SIGNAL" na ekranu.
  3. Ventilator se par sekundi nakon toga još uvijek vrti na 100% i u nedostaku boljeg rješenja restartam komp da tako probam spasiti situaciju.
  4. Nakon restartanja sve radi skroz normalno, ali mene zanima što se to zbilo i pretražujem net da vidim u čemu je problem.
  5. Ništa slično ne nalazim na netu i otvaram ovu temu u nadi da mi netko može pomoći.

P.S. Koji je (besplatni) 3DMark najbolji za testiranje ispravnosti moje GeForce GTX 550 Ti kartice, 3DMark 11 ili 3DMark Vantage?

P.P.S. Molim vas pomozite, ne bih želio ponovo doživjeti ovako neugodno iskustvo. Točan model kartice imate pod Moj PC.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: GeForce GTX 550 Ti - jako čudan problem
Ja kad maknem driver od graficke onda mi ventilator odmah na 100% pocme raditi.
Mozda ti se nesto s driverima dogodilo...
17 godina
Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Ima li još netko kakvu ideju šta se to točno dogodilo?

Also, koji je (besplatni) 3DMark najbolji za testiranje ispravnosti moje GeForce GTX 550 Ti kartice, 3DMark 11 ili 3DMark Vantage?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Man kaže...

Ima li još netko kakvu ideju šta se to točno dogodilo?

Also, koji je (besplatni) 3DMark najbolji za testiranje ispravnosti moje GeForce GTX 550 Ti kartice, 3DMark 11 ili 3DMark Vantage?

3D Mark 06, 3D Mark Vantage, Unigine Heaven, ...

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
14 godina
neaktivan

OCCT odvrti i to je to.

Fero
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Fero kaže...

OCCT odvrti i to je to.

Ma kakvi,nema smisla muciti kartice kad se moze i na laksi nacin otkriti problem.Kolega je naveo nacine iznad.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
Najvjerojatnije su se crashali driveri.
Ne bih rekao da se trebas zabrinjavati, osim ako se ponovi...

Sto se tice testa stabilnosti - odvrti 3DMark11 - kratak je.
www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice