Evga gtx 480, problem

poruka: 15
|
čitano: 1.694
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Evga gtx 480, problem

Evo ovako, frend rekao da mu komp radi noramlno pod windowsima, te nakon igranja nekih 10-15 minuta, se komp sam ugasi. Sumnjao sam da je napjanje kada je rekao. Dofurao mi sinoc konfu. Radi se on athlonu x4, 4gb rama, 650w mislim da je neki forton i gtx 480. Sada mene zanima jedna stvar. Pokusao upalit njegov komp i sve super dize se sporo za poludit ali nakon minutu se restarta. Posumnjao sam prvo na karticu, uzeo sam backup karticu xt 1600 i uredno stavio drivere i podignuo windowse. Odvrtio dead space da na 640 x 480 sve na low i uredno vrtilo 30minuta. Sada na glavni problem. Idem probat gtx 480 u svom kompu i vidim po paljenju racunala cidim koje kakave crvene tockice po startu biosa ono entry ekran i ide on udem u winse, bez drivera sve 5. Cim stavim neke drivere i prode loading screen, racunalo se BSOD-a. Ovo mi vuce da kartica krepava. Kartica nema garanciju pa bi htio sve jos isprobat prije nego frendu savjetujem pecnicu. Inace ovakve simptome je imala moja 4870x2 pa nekako mislim da ide u vjecna lovista, steta fine kartice.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Evga gtx 480, problem

Moja stara 8800 GTS je imala crvene tockice po BIOSu i tako to pa je riknila.

Ovo mi zvuci na rikavanje Vrama...  ali nemogu ti sigurno reci... jer ovo sa driverima i BSOD je cudno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Evga gtx 480, problem

nema po biosu i nije cijeli ekran u tockicama tipa imam maximus fomulu iii i kad je onaj loading screen i pokaze se asus rog logo bude mozda 12-ak tockica vise manje ali i meni vuce da krepava...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Evga gtx 480, problem

A cuj meni je pocelo sa crnim tockama po igrama, artefaktima raznim ona je preslo na generalno sve sa raznim tockama artefaktima... ali neznam cekaj da neko sa vise iskustva napise nesto

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Evga gtx 480, problem

zamjenjena termalna pasta, no i dalje 0 bodova. Opet se crasha.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Evga gtx 480, problem
mislavgray kaže...

Idem probat gtx 480 u svom kompu i vidim po paljenju racunala cidim koje kakave crvene tockice po startu biosa ono entry ekran i ide on udem u winse, bez drivera sve 5. Cim stavim neke drivere i prode loading screen, racunalo se BSOD-a. Ovo mi vuce da kartica krepava. Kartica nema garanciju pa bi htio sve jos isprobat prije nego frendu savjetujem pecnicu.

Iste probleme imao sa starom 7600GT. imala artefakte i kad se driveri instaliraju odmah baca bsod, bez drivera radila ok.

- imao garanciju pa su mi zamijenili za novu. Problem bio u vramu. Ugl. možeš ju pokušati peći.

https://twitter.com/#!/Mario1990_Bug
14 godina
neaktivan
Evga gtx 480, problem

znaci otisao vram jedino pecnica , nista konzultirat cu se s frendom. thx

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Evga gtx 480, problem

A pricekaj jos malo mozda da ljudi nesto napisu prije nego sto pecnica proradi :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
mislavgray kaže...

znaci otisao vram jedino pecnica , nista konzultirat cu se s frendom. thx

Ja sam imao par kartica koje su tako radile, peci ju dok nije skroz otišla, to ti je sve što mogu reći!

14 godina
neaktivan
Evga gtx 480, problem

nemate brige, nemogu je stavit u pecnicu nije moja. Al mislim da je to jedino rjesenje, ne vidim drugo. Frend mi je rekao termalnu zamjenit to sam napravio, jezičci se drze nisu skroz banana.... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mislavgray kaže...

nemate brige, nemogu je stavit u pecnicu nije moja. Al mislim da je to jedino rjesenje, ne vidim drugo. Frend mi je rekao termalnu zamjenit to sam napravio, jezičci se drze nisu skroz banana.... 

Me nebi reko da ima veze ikakve termalna, totalno su drugaciji simptomi kod pregrijavanja graficke nego kod crkavanja Vrama

15 godina
neaktivan
Evga gtx 480, problem

a onda je ispeći nemaš šta drugo 

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.2.2012 14:30 (augi80).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Evga gtx 480, problem

ne peci nis, vrati grafu frendu nek je odfura na servis ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Evga gtx 480, problem

nema rostiljade dok frend ne pristane na to. Ipak nije moja kartica, a zadnje kaj ocu da me netko okrivi za kojekakve gluposti te da ja jos ispadnem krivac kaj kartica ne radi. Inace ak pristane ide prek mene u servis dat cu frendu koji ima profi opremu za to, da nebi mami doma u kuhinji pekao ahha

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mislavgray kaže...

nema rostiljade dok frend ne pristane na to. Ipak nije moja kartica, a zadnje kaj ocu da me netko okrivi za kojekakve gluposti te da ja jos ispadnem krivac kaj kartica ne radi. Inace ak pristane ide prek mene u servis dat cu frendu koji ima profi opremu za to, da nebi mami doma u kuhinji pekao ahha

Čekamo Vladu da demantira bilo kakvu mogućnost da EVGA crkne{#}

★★★★★ Ako sam ti pomogao stisni tipku PRIJAVI ★★★★★
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice