Evo ovako, frend rekao da mu komp radi noramlno pod windowsima, te nakon igranja nekih 10-15 minuta, se komp sam ugasi. Sumnjao sam da je napjanje kada je rekao. Dofurao mi sinoc konfu. Radi se on athlonu x4, 4gb rama, 650w mislim da je neki forton i gtx 480. Sada mene zanima jedna stvar. Pokusao upalit njegov komp i sve super dize se sporo za poludit ali nakon minutu se restarta. Posumnjao sam prvo na karticu, uzeo sam backup karticu xt 1600 i uredno stavio drivere i podignuo windowse. Odvrtio dead space da na 640 x 480 sve na low i uredno vrtilo 30minuta. Sada na glavni problem. Idem probat gtx 480 u svom kompu i vidim po paljenju racunala cidim koje kakave crvene tockice po startu biosa ono entry ekran i ide on udem u winse, bez drivera sve 5. Cim stavim neke drivere i prode loading screen, racunalo se BSOD-a. Ovo mi vuce da kartica krepava. Kartica nema garanciju pa bi htio sve jos isprobat prije nego frendu savjetujem pecnicu. Inace ovakve simptome je imala moja 4870x2 pa nekako mislim da ide u vjecna lovista, steta fine kartice.