DVB-T tuner avermedia

poruka: 12
|
čitano: 1.676
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
DVB-T tuner avermedia

Pozdrav.

Imam dvb-t tuner avermedia super 007. Operativni sustav mi je Windows 7 Home Premium x64. Unazad nekoliko dana napravio sam reinstalaciju jer mi je jačina signala na 20-45 % i nikako da se poveća, posebice na HRT1, HRT2, RTL i NovaTV. Skinuo sam najnovije drivere i aplikaciju. Zanima me da li netko ima riješenje problema, ili jednostavno da prijavim kvar i odnesem na popravak jer mi je još pod garancijom.

Hvala.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DVB-T tuner avermedia

Ja imam istu samo što je hybrid. Nemaš sliku, slaba je? Ja se ne sjećam da mi je ikad bilo više od 20% ali mi je slika ok.

salary desire.... 3 million dollars.... cash
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: DVB-T tuner avermedia

ma slike ponekad i nema, a glas je isprekidan - koma..., onda na nekim programima tipa Jabuka Tv ili NET signal je 100% i sve ok, ali ovi ostali stalno osciliraju od 10 do 35%.

15 godina
neaktivan
DVB-T tuner avermedia

E sad meni se isto u zadnje vrijeme to zna dogoditi. Ja to asociram sa vremenskim prilikama ili neprilikama s obzirom da mi je do u zadnjih par dana super radilo.

Opet s druge strane to mi se ne događa na televizoru. Ali njega dijeli jedan zid, a tv-karticu četiri zida od odašiljača (Učka).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma meni se zamrzne slika i onda kao da stoji. A ako je recimo na 40% onda mi zapinje slika i zvuk. Kao da mu nekaj fali. Probat ću ponovno reinstalirati sve.

15 godina
neaktivan
DVB-T tuner avermedia

Da, slično ili isto kao kod mene. Čak i kad mi je dobra slika pa se počnem kretati po sobi odjednom mi slika trza. Zna mi pomoći ako pomaknem antenu (mislim ako ju zarotiram, a ne stavim na drugi kraj sobe). 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da samo kaj je fora kaj ja imam riblju kost koja je na drugom katu kuće, i do nekidan je sve uredno radilo....

15 godina
neaktivan
DVB-T tuner avermedia

E ovo nisam očekivao.{#}

Pretpostavljam da nemaš neki televizorčić ili nešto da probaš vidjeti sliku pa da eliminiraš kost kao problem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nemam televizorčić, jer bi znao uzrok, jedino mi preostaje malo pomaknuti antenu da vidim dal će to promijeniti stvar.

15 godina
neaktivan
DVB-T tuner avermedia

Samo nemoj pasti dok ju budeš namještao.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nebum

16 godina
neaktivan

evo po treći put sam reinstalirao sve i drivere i aplikaciju u kompletu i za sada je sve ok. Nisam znao da je Avermedia toliko komplicirana.

Imate li možda preporuke koje su tv kartice najbolji omjer cijene i kvalitete?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice