evo nadam se da ces biti zadovoljan javi kako ide .D
ediT: sada tek vidio da si kupio nisam vdiio stranice
evo grafa je postavljena i instaliravam GTA IV pa cemo vidit kako ce radit btw:grafa radi zasad dobro
da za gta stavsi rez na nativnu od monitora i onda dizes polako detalje. AA pusti ugasen an pocetku. kasnije ga mozes dingut.
imam pitanje:kad igram igrice temperatura grafe je 45-46 °C jel to normalno?
Normalno je ako je u vecem opterecenju (80-100%)
itekako dobro meni ode na 65 covejce
kad sam instaliro gta iv stekalo mi je i auti nisu isli po cesti nego 10 cm iznad ceste pa sam skino patch neki v1.0.2.0 i sad radi na najvecim postavkama bez stekanja.
2.000 Posts! And counting...
Skini si zadnji patch za GTA IV.
u CCC mozes sve do kraja povuci. jer je to siguran clock iz drivera. skines msi afterburner pa dizes 10 po 10 dok ti se ne srusi komp ili ne dobijes crte na ekranu. naranvo poslje svakog dizanja neki benchmark ili test za grafu.
probaj dingut na 845 /1250 preko msi afterburnera. na toliko meni radi 5570. bez beda pa probaj mozda ce i tebi radit 5670
kad igram igrice na bilokojoj rezoluciji meni pomalo zastekaje zasto?
koje igrice. i dali si je previse OC zna se desit lagano zastekavanje ako je previse oc. i da stavi 11.2 ili 11.3 drivere.
koje igrice. i dali si je previse OC zna se desit lagano zastekavanje ako je previse oc. i da stavi 11.2 ili 11.3 drivere.
burnout paradise,black ops,gta iv stavim ih na bilo koju rezu i polako zastekavaju.. jel mozes link nac za 11.2 ili 11.3 drivere i da st je to OC
Malo rama imaš, jer win 7 i 1GB nije baš za igre.
Drivere imaš na službenoj stranici AMD-a.
OC je podizanje taktova gpu i memorije grafe.
jel bi bolje radile igrice na win xp-eu sa mojom konfiguracijom
Bi zato jer imaš 1 GB ram a to je minimum spec za win 7,još kad bi imao modifikacije za XP za poisključivat servise nepotrebne itd itd da oslobodiš memu bilo bi fantastično...
znaci da si stavim win xp?
da, 32 bitni
vidis nisam ni znao da imas 1gb rama na win7 heheh.
no evo linka za drivere. http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/downloads.aspx odaberes win xp 32bit ili win7 32bit.
evo stavio sam win xp.. i instaliro sam mafiu 2 i nece da je pokrene stiscem na maia 2.exe i nece da pokrene ??
Mafia 2 minimum
Mafia II (Mafia 2)
Publisher: 2K Games
Developer: 2K Czech
Minimum System Requirements
Processor: Intel Core 2 Duo @ 3.0 GHz / AMD Athlon 64 X2 3600+
Memory: 1.5 Gb
Hard Drive: 8 Gb free
Video Memory: 512 Mb
Video Card: nVidia GeForce 8600 / ATI Radeon HD 2600
Sound Card: DirectX Compatible
Keyboard
Mouse
Recommended System Requirements
Processor: Intel Core 2 Quad @ 2.5 Ghz / AMD Phenom X4 @ 2.5 Ghz
Memory: 2 Gb
Hard Drive: 10 Gb free
Video Memory: 1 Gb
Video Card: nVidia GeForce 9800 GTX / ATI Radeon HD 3870
Keyboard
Mouse
Memory: 2 Gb
Hard Drive: 10 Gb free
Video Memory: 1 Gb
Video Card: nVidia GeForce 9800 GTX / ATI Radeon HD 3870
Keyboard
Mouse
sry radi moja greska crack je bio u pitanju to je to sad rade igrice bez stekucanja! hvala vam :))
Mafia 2 minimum
Memory: 1.5 Gb
Nikad, ali nikad nije to razlog ako se igra ne pokrene, sjecam se jos dok sam na starom pentium 4 s 256MB rama pokretao mnoge igre za koje je trebalo min 1 GB rama, radit ce sporije, ali radit ce..... ista je stvar s procesorima, sve najnovije/najzahtjevnije igre rade i na jednojezgrenim procesorima bez obzira sto u requirementsu pise drugo... igra nece raditi samo ako grafa ne podrzava odredenu verziju pixel/vertex shadera
skino sam FRAPS za screenshots pa cu slikat mafiu 2,pa cu stavit par slikica
Fraps Link