Ati 4870 X2 napajanje

poruka: 9
|
čitano: 1.615
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Ati 4870 X2 napajanje

Pozdrav svima!

Ovako zanima da li ce  napajanje xilence 600W gaming edition, biti dovoljno da pokrece moju konfu (moj pc)... Kartica bi trebala stici svaki dan, narucena je izvana, i sad sam malo na iglama da li ce napajanje moc hraniti dvoglavu zvijer, proucavao sam malo testove i kartica je zbilja zedna struje. Zato vlasnici 4870 x2 navedite molim vas kakva napajanja posjedujete (proc i ostalo cu pogledat u moj pc), pa da probam ocjenit u svom slucaju da li ce sve raditi kako spada.

RAKIA connecting people!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Ati 4870 X2 napajanje

Mislim da će biti OK.

Radio, ne radio, svira radio!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ati 4870 X2 napajanje

dosta je to, cim je to visoko kvalitetno napajanje nema grafe koju nemoze gurat, kad bi stavao neki crossfire onda bi vec bilo malo gusto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Ati 4870 X2 napajanje

Evo ja imam Corsa HX620 i super je.

PSN: filip99
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ati 4870 X2 napajanje

Odlicno, ja isto mislim da bi trebalo bit dovoljno, al to cu najbolje vidjet kad malo clockem grafu, ako se nece moci, onda znam da je do napajanja, jer je gore smontiram arctic cooling acellero extreme, tako da me temperature nece zezat.

RAKIA connecting people!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ati 4870 X2 napajanje

Trenutacno sam na TX-650 sa njom i nema problema, cak i pod najvecim opterecenjem. Stavio sam ju i na HX-520 i radilo uredno ali kod naaajveceg opterecenja (funmark) je malo vent od napajanja ruzio al je radilo sve uredno.Namigiva

Neki su glupi i bez Facebooka.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ati 4870 X2 napajanje

Mraaak, onda che da radi!!

Tnx svima Belji se

RAKIA connecting people!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
RE: Ati 4870 X2 napajanje
athlon64 kaže...

dosta je to, cim je to visoko kvalitetno napajanje nema grafe koju nemoze gurat, kad bi stavao neki crossfire onda bi vec bilo malo gusto.

:S visokokvalitetno... :/ To je nista drugo nego usminkano drugorazredno napajanje. Premda, izdrzat ce tu konfiguraciju... Znojit ce se pod full loadom... Promatraj situaciju... :)

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-led-diode/56455.aspx
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.6.2010 10:11 (Batista).
16 godina
RE: Ati 4870 X2 napajanje
Batista kaže...
athlon64 kaže...

:S visokokvalitetno... :/ To je nista drugo nego usminkano drugorazredno napajanje. Premda, izdrzat ce tu konfiguraciju... Znojit ce se pod full loadom... Promatraj situaciju... :)

koliko ja znam to napajanje ima certifikat 80+ zato dosta spamanja radit če i točka.amen

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.6.2010 21:23 (superJozo).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice