- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Neko je ovdje na forumu ima pa čekaj da se taj javi.
Imam je ja, kupio sam je u ADMu...Nazovi njih pa pitaj...
Kupis si najjeftiniju hd4870x2 i kupis accelero extreme x2 i stavis ga na karticu. Manje ce te doc nego asusica, a isto ce hlađenje imat.
Imam je ja, kupio sam je u ADMu...Nazovi njih pa pitaj...
Kupis si najjeftiniju hd4870x2 i kupis accelero extreme x2 i stavis ga na karticu. Manje ce te doc nego asusica, a isto ce hlađenje imat.
Neam pojma...oko 3500kn? Najbolje nazovi pa pitaj jer pazi. Ja sam uzimao jos neke stvari (moj komp, bratov itd.), placeno je na firmu tako da se nesjecam tocne cifre. A ne sjecam se iz razloga sto nisam niti znao da cu dobit tu karticu. Ja sam ti njih nazvo pitao jel imate 4870x2 (onu asusicu koju imaju na webu, standardni hladnjak) lik je reko da, da ali cijena ce kao biti malo veca nego na web stranici (nije mi nis to bilo cudno jer stalno se takve stvari desavaju da ili nemaju artikl koji pise na webu ili je cijena drugacija). Ja sam reko da nea beda neka mi samo to sve pripreme ja cu doc iduci dan po to, doso u trgovinu po ono sto sam narucio i tek tad, sam shvatio sta sam ubiti dobio Izgleda da je cijena bila veca zbog tog hladnjaka i tog posebnog modela te kartice. Ono najbolje nazvat poslat mail, mogo si to vec 10 puta napravit otkad sam ti reko di sam je kupio...
EDIT: Sad bas gledam na stranici, i cijene su im dosta skocile gore nego kad sam ja kupovao...
Na nabavi nigdje nemogu nac tog accelera...
Evo par slikica grafe!
http://forums.hardwarezone.com.sg/showthread.php?t=2199841
Bas sam trazio po netu. Nema nigdje te grafe. Ima al s onim normalnim coolerom...
Sta nema ni u ADMu? Jesi ih kontaktirao?
Nisam stigo. Zatvorili su u 1 danas. Zvat cu ih u ponedjeljak.
Zanima me gdje mogu kupiti ovu grafu i za koliko love! jel zna netko mozda? ja sam trazio al nemogu naci.
Hvala.
Zanima me gdje mogu kupiti ovu grafu i za koliko love! jel zna netko mozda? ja sam trazio al nemogu naci.
Hvala.

Onda je OK.
Onda je OK.

Hvala.

Sva današnja dobra kučišta imaju dobar protok zraka (coolermaster, thermaltake)
Hvala.

Hvala.

Hvala.
Nemoram ja nista zamisljat kada sam na 8800gtx (koja se isto grije kao luda) stavio hladnjak sa 3 venta (accelero extreme, ovaj: http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=2_&mID=103 ) koji isto tako pusu zrak u kuciste kako ti to kazes i temperatura je pala za 20ak stupnjeva. Moguce da je ovaj hladnjak nesta kvalitetniji zbog heatpipeova, ne znam ali sam siguran da i ovaj na 4870x2 donosi samo prednost nikako lošije rezultate. Nazalost neam referentni model 4870x2 pa da usporedim ali sam dobrano uvjeren da bi rezultat moje grafe bio bolji. Da vidim sta si jos natrkeljo aha da, soprano. Moje kuciste je staro 3 godine. Imam soprano dx, izgleda kao ovo: http://www.hwupgrade.com/articles/print/cases-cooling/30/ (ovo crno sa prozorom). I gle cuda. I 8800gtx (isto ogromna grafa) i ovaj moj ati stanu unutra bez da sam ista pilio. Dakle idalje tvrdis da lupam gluposti? OK sve 5. Onda je moje sudjelovanje u ovoj raspravi zavrseno. Mogu stavit slike isto tako ako hoces, ustvari ima ih negdje na forumu potrazi pa se uvjeri.
Dakle da remiziramo. U svom zadnjem postu naveo si jos gluposti, nisi nista pametno reko samo savjetujes okolo ljude krivo, bravo! I prekini pisat ko šizofreničar svaka 5 rijec se dernjas...
Nemoram ja nista zamisljat kada sam na 8800gtx (koja se isto grije kao luda) stavio hladnjak sa 3 venta (accelero extreme, ovaj: http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=2_&mID=103 ) koji isto tako pusu zrak u kuciste kako ti to kazes i temperatura je pala za 20ak stupnjeva. Moguce da je ovaj hladnjak nesta kvalitetniji zbog heatpipeova, ne znam ali sam siguran da i ovaj na 4870x2 donosi samo prednost nikako lošije rezultate. Nazalost neam referentni model 4870x2 pa da usporedim ali sam dobrano uvjeren da bi rezultat moje grafe bio bolji. Da vidim sta si jos natrkeljo aha da, soprano. Moje kuciste je staro 3 godine. Imam soprano dx, izgleda kao ovo: http://www.hwupgrade.com/articles/print/cases-cooling/30/ (ovo crno sa prozorom). I gle cuda. I 8800gtx (isto ogromna grafa) i ovaj moj ati stanu unutra bez da sam ista pilio. Dakle idalje tvrdis da lupam gluposti? OK sve 5. Onda je moje sudjelovanje u ovoj raspravi zavrseno. Mogu stavit slike isto tako ako hoces, ustvari ima ih negdje na forumu potrazi pa se uvjeri.
Dakle da remiziramo. U svom zadnjem postu naveo si jos gluposti, nisi nista pametno reko samo savjetujes okolo ljude krivo, bravo! I prekini pisat ko šizofreničar svaka 5 rijec se dernjas...