Asus HD 4870x2 s 3 coolera

poruka: 25
|
čitano: 2.714
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Zanima me gdje mogu kupiti ovu grafu i za koliko love! jel zna netko mozda? ja sam trazio al nemogu naci.

Hvala.

Tu bi trebo neš napisat???
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.3.2009 13:31 (PoToKTM).

0 0 hvala 0
16 godina

Neko je ovdje na forumu ima pa čekaj da se taj javi.

Intel Q6600 @ 3,0 + BigTyphoon 120 Asus P5K-E/WIFI-AP 2GB 800 MHz Kingston Asus EN9600GT WD 320GB Antec Sonata III 500
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Asus HD 4870x2 s 3 coolera

Imam je ja, kupio sam je u ADMu...Nazovi njih pa pitaj...

17 godina

Kupis si najjeftiniju hd4870x2 i kupis accelero extreme x2 i stavis ga na karticu. Manje ce te doc nego asusica, a isto ce hlađenje imat.

Konfa: Phenom II x3 720BE@3,4GHz 1,35V/HD4870 512MB/ 2x2GB kingmax 1066MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Asrock 790gx/ logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Imam je ja, kupio sam je u ADMu...Nazovi njih pa pitaj...

Stvarno? Koliko si ju platio?
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Kupis si najjeftiniju hd4870x2 i kupis accelero extreme x2 i stavis ga na karticu. Manje ce te doc nego asusica, a isto ce hlađenje imat.

Da cuo sam za njega. I u svakom slucaju ce doc manje od asusice. a di ima njega za kupit ak mozda znas..?
17 godina
neaktivan

Neam pojma...oko 3500kn? Najbolje nazovi pa pitaj jer pazi. Ja sam uzimao jos neke stvari (moj komp, bratov itd.), placeno je na firmu tako da se nesjecam tocne cifre. A ne sjecam se iz razloga sto nisam niti znao da cu dobit tu karticu. Ja sam ti njih nazvo pitao jel imate 4870x2 (onu asusicu koju imaju na webu, standardni hladnjak) lik je reko da, da ali cijena ce kao biti malo veca nego na web stranici (nije mi nis to bilo cudno jer stalno se takve stvari desavaju da ili nemaju artikl koji pise na webu ili je cijena drugacija). Ja sam reko da nea beda neka mi samo to sve pripreme ja cu doc iduci dan po to, doso u trgovinu po ono sto sam narucio i tek tad, sam shvatio sta sam ubiti dobio Smijeh Izgleda da je cijena bila veca zbog tog hladnjaka i tog posebnog modela te kartice. Ono najbolje nazvat poslat mail, mogo si to vec 10 puta napravit otkad sam ti reko di sam je kupio...

EDIT: Sad bas gledam na stranici, i cijene su im dosta skocile gore nego kad sam ja kupovao...Iznenađen

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.3.2009 14:13 (mislav_01).
17 godina

Na nabavi nigdje nemogu nac tog accelera...Mršti se

Konfa: Phenom II x3 720BE@3,4GHz 1,35V/HD4870 512MB/ 2x2GB kingmax 1066MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Asrock 790gx/ logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Na nabavi nigdje nemogu nac tog accelera...Mršti se

Pa gdje da ga onda kupim ak ne uzmem tu asus?
16 godina
neaktivan

Evo par slikica grafe!

http://forums.hardwarezone.com.sg/showthread.php?t=2199841

Bas sam trazio po netu. Nema nigdje te grafe. Ima al s onim normalnim coolerom...

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.3.2009 15:34 (PoToKTM).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sta nema ni u ADMu? Jesi ih kontaktirao?

16 godina
neaktivan

Nisam stigo. Zatvorili su u 1 danas. Zvat cu ih u ponedjeljak.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PoToKTM kaže...

Zanima me gdje mogu kupiti ovu grafu i za koliko love! jel zna netko mozda? ja sam trazio al nemogu naci.

Hvala.

Ja ovakvo nešto nebi ni kupovao,a nebi ni mjenjao referentni hladnjak.Na ovakvu grafu stavit hladnjak koji ne tijera vruči zrak van je smiješno(OSIM AK NEMAŠ NEKI COOLERMASTER COSMOS).
Sa takvom vrstom hladnjaka koja vruči zrak zadržava u kućištu možeš dobit jedino još veče temperature CPU-a i čipseta,a i same grafe pošto če nakon nekog vremena ventovi uzimat vruči zrak,a ne hladni.
Kao što sam u zagradi napisao to je jedino dobro riješenje ako kućište na boku ima 230mm vent i barem tri venta koja tjeraju topli zrak van kučišta.
MICROMAN
16 godina
neaktivan
microman kaže...
PoToKTM kaže...

Hvala.

Ja ovakvo nešto nebi ni kupovao,a nebi ni mjenjao referentni hladnjak.Na ovakvu grafu stavit hladnjak koji ne tijera vruči zrak van je smiješno(OSIM AK NEMAŠ NEKI COOLERMASTER COSMOS).
Sa takvom vrstom hladnjaka koja vruči zrak zadržava u kućištu možeš dobit jedino još veče temperature CPU-a i čipseta,a i same grafe pošto če nakon nekog vremena ventovi uzimat vruči zrak,a ne hladni.
Kao što sam u zagradi napisao to je jedino dobro riješenje ako kućište na boku ima 230mm vent i barem tri venta koja tjeraju topli zrak van kučišta.
 Kuciste je CM HAF932Cool
16 godina
neaktivan

Onda je OK.Namigiva

MICROMAN
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
microman kaže...

Onda je OK.Namigiva

Drago mi je da je OK.Osmijeh Nego daj mi reci.. dal si ti mozda negdje vidio di je ima za kupit (tu grafu)? mozda?
16 godina
neaktivan
PoToKTM kaže...
microman kaže...
PoToKTM kaže...

Hvala.

Kuciste je CM HAF932Cool
 A ipak si me posluso i uzeo HAF932 i kak te sluzi?
 A ovo za asusicu bolje si uzmi od artic coolinga Accelero Xtreme.
 Uzmes neku najeftiniju 4870x2 i samo skines onaj referetni kuler i stavis si AC,ispasce te jeftinije a i on dobro hladi,cak mozda bolje od tog asusovog...
Striker II formula,Intel quad 9550,FreezerXtreme,4gb kingston hyperX,9800gx2,coolermaster cosmosS.chieftec 750w.
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.3.2009 20:58 (AVPR).
16 godina
neaktivan

Sva današnja dobra kučišta imaju dobar protok zraka (coolermaster, thermaltake)

Olympus E-3, ZD 12-60, Sigma 30 f1.4, FL-50R, HLD-4 Intel Core2Duo E6600, Intel DG965WH, 2x 2GB PQI DDR2 800MHz, Gainward HD4870 Golden Sample, Seagate 320GB i 500GB, Coolermaster CM-690, Raptoxx 750W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AVPR kaže...
PoToKTM kaže...
microman kaže...
PoToKTM kaže...

Hvala.

Kuciste je CM HAF932Cool
 A ipak si me posluso i uzeo HAF932 i kak te sluzi?
 A ovo za asusicu bolje si uzmi od artic coolinga Accelero Xtreme.
 Uzmes neku najeftiniju 4870x2 i samo skines onaj referetni kuler i stavis si AC,ispasce te jeftinije a i on dobro hladi...
 Da jesam ipak sam uzeo hafa.Smijeh Da znam i tu varijantu da kupim accelero xtreme. i znam da je puno jeftinija. A asus s normalnim coolerom dođe  4000 a komoli s ova 3 coolera. Ako mi kažeš gdje taj cooler ima za kupit i za koliku cijenu, odmah uzimam!
16 godina
neaktivan
PoToKTM kaže...
 Da jesam ipak sam uzeo hafa.Smijeh Da znam i tu varijantu da kupim accelero xtreme. i znam da je puno jeftinija. A asus s normalnim coolerom dođe  4000 a komoli s ova 3 coolera. Ako mi kažeš gdje taj cooler ima za kupit i za koliku cijenu, odmah uzimam!
 Taj kuler je skoro izasao i kosta nekih 50eura.
 Malo ga je tesko sad nabavit ali nigde ne gori pa se strpi malo,nemoras sad odma uzet...
 Zar kod tebe ne postoji ni jedna radnja koja ima u ponudi artic cooling?

Striker II formula,Intel quad 9550,FreezerXtreme,4gb kingston hyperX,9800gx2,coolermaster cosmosS.chieftec 750w.
17 godina
neaktivan
microman kaže...
PoToKTM kaže...

Hvala.

Imas ti neki dokaz da potvrdis ovo sto si reko? Imas mozda tu graficku karticu + kuciste koje ne odgovara tvojim standardima ili ti je hobi lupat gluposti? Kako je meni temperatura normalna a nit iam 3 venta od 230mm. Imam Thermaltake soprano ima jedan vent naprijed i jedan odozada. Inace sam prije te grafe imao 8800gtx na koju sam stavio acelero extreme hladnjak za tu grafu i gle temp. je pala za 20 stupnjeva. A koliko ja vidim (mozda grijesim, meni se cine dosta slicni ispravi me slobodno ako grijesim) ta 2 hladnjaka rade na istu foru...Kuciste na boku nema nikakav ventilator. Dakle ja iz osobnog iskustva mogu zakljucit da takav hladnjak ipak donosi razliku.

I molim te, ZASTO STALNO svako malo pises VELIKIM slovima ako HOCES nesta NAGLASIT napisi BOLDANO, ovako ispada kao da se svako malo dereš...
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.3.2009 21:27 (mislav_01).
16 godina
neaktivan
AVPR kaže...
PoToKTM kaže...
 Taj kuler je skoro izasao i kosta nekih 50eura.
 Malo ga je tesko sad nabavit ali nigde ne gori pa se strpi malo,nemoras sad odma uzet...
 Zar kod tebe ne postoji ni jedna radnja koja ima u ponudi artic cooling?

a tek je izaso? a nisam znao. Ma nikud se meni ne zuri samo me zanima. Osmijeh
Postojat ce. hehe
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.3.2009 21:25 (PoToKTM).
16 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...
microman kaže...
PoToKTM kaže...

Hvala.

Imas ti neki dokaz da potvrdis ovo sto si reko? Imas mozda tu graficku karticu + kuciste koje ne odgovara tvojim standardima ili ti je hobi lupat gluposti? Kako je meni temperatura normalna a nit iam 3 venta od 230mm. Imam Thermaltake soprano ima jedan vent naprijed i jedan odozada. Inace sam prije te grafe imao 8800gtx na koju sam stavio acelero extreme hladnjak za tu grafu i gle temp. je pala za 20 stupnjeva. A koliko ja vidim (mozda grijesim, meni se cine dosta slicni ispravi me slobodno ako grijesim) ta 2 hladnjaka rade na istu foru...Kuciste na boku nema nikakav ventilator. Dakle ja iz osobnog iskustva mogu zakljucit da takav hladnjak ipak donosi razliku.

I molim te, ZASTO STALNO svako malo pises VELIKIM slovima ako HOCES nesta NAGLASIT napisi BOLDANO, ovako ispada kao da se svako malo dereš...
 Prva stvar da nešto pojasnimo.Ja nisam napisao da nebi kupio HD4870X2(KAMOLI SREČE DA JE IMAM).I ti lupetaš GLUPOSTI.Ta grafa se grije ko luda.I sada si zamisli koje količine Vručeg zraka ostaju u kučištu.Ja imam SOPRANO doma na tavanu koji je zamijenjen sa CM960 i u njemu sam imal HD4850 sa referentnim hladnjakom(koja također baca vruči zrak u kučište) i mogu reči da su temperature bile dosta više u odnosu na CM960 koje ima dva ispušna venta na krovu i jedan sa stražne strane.A prvo što sam primjetio je da čipset nije prelazio preko 38°c dok na ovom starom je bio na 41°c.I stvarno neznam kako si utrpao HD4870X2 koja ima 270mm u Soprano u kojeg jedva možeš
stavit HD4870.Jedino ako imaš Noviji SOPRANO FX koji nema samo dva venta i koji spada u FUL TOWER verziju te je kao takav dovoljno prostran za takve grafe..Sutra ču ti posliknuti to kučište sa HD4870 unutra pa češ vidit da je u taj stari soprano nemoguče stavit HD4870X2 ako ne režeš kavez za diskove.
MICROMAN
17 godina
neaktivan

Nemoram ja nista zamisljat kada sam na 8800gtx (koja se isto grije kao luda) stavio hladnjak sa 3 venta (accelero extreme, ovaj: http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=2_&mID=103 ) koji isto tako pusu zrak u kuciste kako ti to kazes i temperatura je pala za 20ak stupnjeva. Moguce da je ovaj hladnjak nesta kvalitetniji zbog heatpipeova, ne znam ali sam siguran da i ovaj na 4870x2 donosi samo prednost nikako lošije rezultate. Nazalost neam referentni model 4870x2 pa da usporedim ali sam dobrano uvjeren da bi rezultat moje grafe bio bolji. Da vidim sta si jos natrkeljo aha da, soprano. Moje kuciste je staro 3 godine. Imam soprano dx, izgleda kao ovo: http://www.hwupgrade.com/articles/print/cases-cooling/30/ (ovo crno sa prozorom). I gle cuda. I 8800gtx (isto ogromna grafa) i ovaj moj ati stanu unutra bez da sam ista pilio. Dakle idalje tvrdis da lupam gluposti? OK sve 5. Onda je moje sudjelovanje u ovoj raspravi zavrseno. Mogu stavit slike isto tako ako hoces, ustvari ima ih negdje na forumu potrazi pa se uvjeri.

Dakle da remiziramo. U svom zadnjem postu naveo si jos gluposti, nisi nista pametno reko samo savjetujes okolo ljude krivo, bravo! I prekini pisat ko šizofreničar svaka 5 rijec se dernjas...

16 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Nemoram ja nista zamisljat kada sam na 8800gtx (koja se isto grije kao luda) stavio hladnjak sa 3 venta (accelero extreme, ovaj: http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=2_&mID=103 ) koji isto tako pusu zrak u kuciste kako ti to kazes i temperatura je pala za 20ak stupnjeva. Moguce da je ovaj hladnjak nesta kvalitetniji zbog heatpipeova, ne znam ali sam siguran da i ovaj na 4870x2 donosi samo prednost nikako lošije rezultate. Nazalost neam referentni model 4870x2 pa da usporedim ali sam dobrano uvjeren da bi rezultat moje grafe bio bolji. Da vidim sta si jos natrkeljo aha da, soprano. Moje kuciste je staro 3 godine. Imam soprano dx, izgleda kao ovo: http://www.hwupgrade.com/articles/print/cases-cooling/30/ (ovo crno sa prozorom). I gle cuda. I 8800gtx (isto ogromna grafa) i ovaj moj ati stanu unutra bez da sam ista pilio. Dakle idalje tvrdis da lupam gluposti? OK sve 5. Onda je moje sudjelovanje u ovoj raspravi zavrseno. Mogu stavit slike isto tako ako hoces, ustvari ima ih negdje na forumu potrazi pa se uvjeri.

Dakle da remiziramo. U svom zadnjem postu naveo si jos gluposti, nisi nista pametno reko samo savjetujes okolo ljude krivo, bravo! I prekini pisat ko šizofreničar svaka 5 rijec se dernjas...

Vidim da se nismo baš najbolje razumijeli.Ja nisam rekao da se HD4870X2 grije isto ili više sa hladnjakom sa 3 venta.Dapače naravno da se grije manje.Ja sam govorio o tome koliko je kućište zagrijanije nego bi to bilo sa ovom referentnom pošto ta baca vruči zrak van .A zagrijanije kučište vuče sa sobom zagrijanije komponente poput čipseta,harda,rama i svega ostalog što se hladi pasivno.I bila bi   razlika da tu grafu imaš u primjerice HAF-u.
Gledao sam na internetu i ta grafa stane u Dx(Zbog toga se ispričavam).
MICROMAN
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice