AMD Radeon HD 7770 klub

poruka: 535
|
čitano: 104.142
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: AMD Radeon HD 7770 klub
191x7 kaže...
legacy96 kaže...

DA. tako se cuje bas kao na tom videu

ovu imam graficku, http://www.pik.ba/artikal/8226188/nova-graficka-karta-ati-radeon-hd-7770-1-gb-ddr5/

pa znaci, napajanje je novo, chieftec smart series 600w, sve je cisto nema prasine jer je racunar prilicno nov. 

To ti je coil whine i može ti pomoći samo ono što sam napomenuo ako išta.

Nema veze što je napjanje novo, na karticama koje imaju coil whine neka stvaraju glasniji neka tiši, to nije vezano uz ispravnost napajanja.

Moja preporuka je da probaš s drugim napajanjem čisto da vidiš mijenja li ti se taj zvuk.

a ako ovako zvuk ostane, coil whine, jel moze stetiti GPU, da li je sta ozbiljno, opasno?

17 godina
AMD Radeon HD 7770 klub

Navodno nije. No osobnih iskustva s time nemam.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
legacy96 kaže...

a ako ovako zvuk ostane, coil whine, jel moze stetiti GPU, da li je sta ozbiljno, opasno?

Nije ozbiljno, niti opasno, samo je malo dosadno. Nemaš brige oko toga.

13 godina
AMD Radeon HD 7770 klub

Pozdrav

Evo želio bih se pridružiti klubu ako smijem...?! :-)

Kupio sam si xfxicu 7770 double dissipation, još je nisam stigo   testirat nešto al valjda nađem malo vremena...

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
VidoM kaže...

Pozdrav

Evo želio bih se pridružiti klubu ako smijem...?! :-)

Kupio sam si xfxicu 7770 double dissipation, još je nisam stigo   testirat nešto al valjda nađem malo vremena...

Dobro došao u klub. :)

12 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7770 klub

Ovo sam slucajno nasao ahahhaha XD

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
DGaZLcro kaže...

Ovo sam slucajno nasao ahahhaha XD

Koje?

12 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7770 klub

Evo XD

OVaj cijena je preterana XD OVaj cijena je preterana XD
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7770 klub

pozdrav..

evo i ja bi se volio pridružiti u klub ako je to moguće..

kupio sam xfx 7770 dd i mogu reći da sam do sad iznenađen....

vrlo tiha s ova dva fana i s odličnim temperaturama...

eto pozdrav svima...

3 0 hvala 0
17 godina
AMD Radeon HD 7770 klub

Naravno da si dobrodošao u klub, dođi i ugodno se smjesti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
191x7 kaže...

hvala na dobrodošlici...

evo jedan shot i score na default xfx 7770..

dali je ovo ok...hvala

17 godina
kaliopse1 kaže...
191x7 kaže...

hvala na dobrodošlici...

evo jedan shot i score na default xfx 7770..

dali je ovo ok...hvala

Ok je score, tako sam i ja imao na defaultu:

http://www.3dmark.com/3dm11/6378438

12 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7770 klub
Ovo je moja konfiguracija: http://img834.imageshack.us/img834/1716/8kwr.png

Mene zanima dali bi ja mogao vuč 7770 na ovu konfu i da li bi mogao igrat neke novije igrice na medium-high postavkama s ovom konfom i 7770 grafom?

0 0 hvala 0
17 godina
junkieHD kaže...
Ovo je moja konfiguracija: http://img834.imageshack.us/img834/1716/8kwr.png

Mene zanima dali bi ja mogao vuč 7770 na ovu konfu i da li bi mogao igrat neke novije igrice na medium-high postavkama s ovom konfom i 7770 grafom?

Ne vrijedi ti razmatrati tu grafičku i/ili medium-high postavke uopće. Za to trebaš neki četverojezgreni procesor s barem 3GHz.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2013 15:13 (191x7).
15 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7770 klub

Evo samo da se potužim da sam morao prodati svoju HD7770 - valjda sam prvi takav u ovoj temi! {#}

Hm, sad ispada da više nisam član ovoga kluba?!?!?!?! A jel mogu i dalje koristiti člansku iskaznicu za potrebe zapošljavanja .... ups kriva stran ... khm ... tema....

Uglavno, sad imam HD5750 i bome nije loša kartica. Iako je bome nisam ni puno koristio.

Jedino treba probati sa njom prezimiti!

Anyway, uživajte u svojim HD7770 i nadam se da se uskoro vidimo u nekoj drugoj stran ... ups he he ... temi - nadam se i jačoj seriji kartica!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
DGaZLcro kaže... Ma mora da je neka gadna greška! :-) 

Evo XD

12 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7770 klub

Slučajno našao ovu temu dok sam tražio nešto drugo, a pošto sam ponosni vlasnik dotične kartice morao sam se pridružiti ovom klubu {#}

Imam ju skoro već godinu dana tj. fali mjesec pošto je kupljena 28.9.2012 i to SAPPHIRE HD 7770 GHz Edition OC 1GB GDDR5 model, no to mi je u biti druga kartica (prva kupljena iste god. samo početkom 9 mj.) jer prva je bila ista ta samo ne overklokirana koju sam greškom dobio i nisam mogao zamjeniti za drugi model (toga ima samo kod nas {#})...tako da sam jedno vrijeme imao 2 dok tu prvu nisam prodao, točnije negdje do sredine 12 mj. te god. Kupljena jer mi je trebala, a ponukan raznim dobrim kritikama dvojbi nije bilo mjesta. Super sam zadovoljan s njom, tiha je nema  buke, temperaturu nisam vidio da padne ispod 29 C a maximalna najviša koju sam primjetio bilo zimi a sada eto i ljeti je bila 39 C s tim da je PC radio po par dana bez gašenja. Već neko vrijeme planiram kupiti još jednu ali SAPPHIRE HD 7770 GHz Edition OC 1GB GDDR5 VAPOR-X model samo čekam povoljan trenutak, a 2x 7770 je jače od 7850 {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2013 14:24 (9090).

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
9090 kaže...

Slučajno našao ovu temu dok sam tražio nešto drugo, a pošto sam ponosni vlasnik dotične kartice morao sam se pridružiti ovom klubu {#}

Imam ju skoro već godinu dana tj. fali mjesec pošto je kupljena 28.9.2012 i to SAPPHIRE HD 7770 GHz Edition OC 1GB GDDR5 model, no to mi je u biti druga kartica (prva kupljena iste god. samo početkom 9 mj.) jer prva je bila ista ta samo ne overklokirana koju sam greškom dobio i nisam mogao zamjeniti za drugi model (toga ima samo kod nas {#})...tako da sam jedno vrijeme imao 2 dok tu prvu nisam prodao, točnije negdje do sredine 12 mj. te god. Kupljena jer mi je trebala, a ponukan raznim dobrim kritikama dvojbi nije bilo mjesta. Super sam zadovoljan s njom, tiha je nema  buke, temperaturu nisam vidio da padne ispod 33 C a maximalna najviša koju sam primjetio bilo zimi a sada eto i ljeti je bila 39 C s tim da je PC radio po par dana bez gašenja. Već neko vrijeme planiram kupiti još jednu ali SAPPHIRE HD 7770 GHz Edition OC 1GB GDDR5 VAPOR-X model samo čekam povoljan trenutak, a 2x 7770 je jače od 7850 {#}

2x7770 imaju slabe perfomanse, odnosno drugim rijecima taj cfx je totalno neisplativ jer bi za te novce mogao uzeti 7950/gtx660ti/gtx760 koje pozderu cijeli tvoj setup skupa s 2x7770{#}! nije da te odgovaram ali razmisli...

||| Intel Core™ i7 inside |||
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 1:19 (Stjepanj).
12 godina
neaktivan

Ma znam al odluka je već pala s tim da kolko ja igram i šta radim ovo me posve zasada zadovoljava, a bitno mi je da su hladne, odlične za uloženo/dobiveno i ne cuclaju previše struje tj. štede...ipak hvala na savjetu {#}

12 godina
protjeran
AMD Radeon HD 7770 klub

bok imam hd 7770 i i3 2120 i igre mi zastanu na 1sec pa opet krenu

bf fc3 mw3 ghost recon online itd..

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 15:11 (GaMeR112).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
GaMeR112 kaže...

bok imam hd 7770 i i3 2120 i igre mi zastanu na 1sec pa opet krenu

bf fc3 mw3 ghost recon online itd..

Provjeri si diskove alatima za provjeru diskova. Ima tema s uputama na forumu.

12 godina
protjeran

ok znaci nije normalno da tako zastaje?

17 godina
GaMeR112 kaže...

ok znaci nije normalno da tako zastaje?

Normalno da nije. ;-)

12 godina
protjeran

testirao nema errora hdd,

dali je to mozda zbog hladnjaka,moža neki nije dobro sjeo (mozda cpu jer sam bio mijenjao termalnu pastu)?

17 godina
GaMeR112 kaže...

testirao nema errora hdd,

dali je to mozda zbog hladnjaka,moža neki nije dobro sjeo (mozda cpu jer sam bio mijenjao termalnu pastu)?

Provjeri temperature.

I plz ne spamaj ovu temu jer to što pitaš nema veze s njom.

Otvori si svoju temu s problemom.

12 godina
protjeran

temperature su oko 50-55c

14 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...

Ma neznam više šta da radim.

Očistio sam grafičku, sve lijepo sredio, i sad mi je u idleu, na Power Saving modu na 80°C.

Vidim da dosta ljudi posta slike u svakakve teme, svima se kreće oko 70-80°C pa mislim da se nebih trebao brinuti po ovim vrućinama (?)

stari ne može ti biti takva temperatura, pa meni je u full loadu na 100 posto tolika, max mi je 81 C i to kad je 30 u sobi, a 38 vani. i ono najvažnije, ima mi grafa samo jedan ventilator, htio sam kupit s dva ali nije bilo nijedne tada kad sam kupovo a nije mi se dalo čekat pa sam si kupio 660Ti Gainward običnu ne phantom naravno, phantom ima dva venta.

u idlu, ti mora biti otprilike 40tak stupnjeva, max 50. čim je preko, nešto ne štima. jer u nekim igrama, ja u full loadu imam 55. prema tome, čim je temperatura nenormalno visoka moraš to dobro proučit zašto je to tako, jer godinu dana neka ti se u idlu vrti na 80 gotovo sigurno će krepat. to nije normalna temperatura po meni čak ni za full gaming, a kamoli za kad je grafa u mirovanju.

ne znam šta da ti kažem, odi u servis ili probaj nekog frenda zamolit da ti malo pročačka i vidi o čemu je riječ, ako imaš koga tko se kuži u takve stvari.

ja isto nisam baš neki stručnjak, ali sam skužio da čim temperatura ide preko 80, nije to baš normalno, pogotovo u idlu. vrućine ti s time nemaju veze, to je sigurno. jedino što ti je već netko reko, možda imaš neki virus ili si nešto krivo spojio ili imaš krive drivere tko zna o čemu bi točno moglo biti riječ, zato moraš to dobro proučit s nekim jer nema smisla da ti kad radiš nešto na kompu grafa ima takvo jako zagrijavanje, šteta novca koji su uložio u nju, dok to ne riješiš nemoj ni koristit komp previše. vidim da si ovo napiso prije 20 dana, pa se nadam da si našo neko riješenje u međuvremenu.

i 5-3570K
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 2:00 (GoodAngel).
12 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7770 klub

Pozz svima, več duže vrijeme razmišljam o kupnji novog kompa, i kako je sad bio ovaj humble bundle od origina kupio sam predobre igrice al ih nemam baš gdje igrat, jedino na laptopu sa jedva 30 fps-a (bf3 i crysis 2), naravno ne treba meni komp samo zbog igranja nego dosta i za školu za autocad, pa evo da vas pitam,

jel tko igrao bf3 na 7770, ako da na kojim postavkama, kojoj rezoluciji i kolko fps-a to mi je jedino bitno , najrađe bi kupio xfx-ovu 7770 1gb, jer uz nju mogu dobiti download kod na bioshock infinity, znam da se može več igra ovako skinut al ono ako več je besplatno zašto ne iskorsiti, ili mogu dobit far cry 3, svejedno, evo ako mi tko može reći kak se grafička ponaša na igrama slobodno.

P.s ako je bitno uzeo bih ovaj procesor link

p.p.v vidim da dosta vas komentira da neke nisu dobre zbog buke, odma da kažem opće mi to nije bitno, praktički mi ovaj laptop radi ko traktor pa sigurno neide glasnije od njega

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

burexmesom

možda ovo pomogne  

Sacrifice is a choice you make. Loss is a choice made for you.
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.9.2013 3:03 (9090).
12 godina
neaktivan
burexmesom kaže...

Pozz svima, več duže vrijeme razmišljam o kupnji novog kompa, i kako je sad bio ovaj humble bundle od origina kupio sam predobre igrice al ih nemam baš gdje igrat, jedino na laptopu sa jedva 30 fps-a (bf3 i crysis 2), naravno ne treba meni komp samo zbog igranja nego dosta i za školu za autocad, pa evo da vas pitam,

jel tko igrao bf3 na 7770, ako da na kojim postavkama, kojoj rezoluciji i kolko fps-a to mi je jedino bitno , najrađe bi kupio xfx-ovu 7770 1gb, jer uz nju mogu dobiti download kod na bioshock infinity, znam da se može več igra ovako skinut al ono ako več je besplatno zašto ne iskorsiti, ili mogu dobit far cry 3, svejedno, evo ako mi tko može reći kak se grafička ponaša na igrama slobodno.

P.s ako je bitno uzeo bih ovaj procesor link

p.p.v vidim da dosta vas komentira da neke nisu dobre zbog buke, odma da kažem opće mi to nije bitno, praktički mi ovaj laptop radi ko traktor pa sigurno neide glasnije od njega

evo ja imam tu kombinaciju možeš vidit u mom postu na istoj ovoj stranici kakav mi je score i shot od jedne igre di se vidi da grafa radi sasvim solidno i da joj je usage ne pada ispod 90% a proc. radi odlično u pola snage ili 2/3 snage naravno clockan..ja sam ga dignuo na 4.30 ghz sa 1.45 v...uglavnom ja sam zadovoljan s ovom kombinacijom jer sam grafu testirao u dosta igara kao metro l.l.,bioshock,bf3,tr, i tako dalje di je grafa bila cijelo vrijeme od 95% do 99% usage i to su sve igre bile na high postavkama sa fps-om od 50 do 70 na rezoluciji 1366x768....eto pa ako to može pomoći..i još nešto ako uzmeš tu grafu obavezno s dva fana DD nečujna i temp mi nisu prešle 68c. u igrama na 99% usage grafe a to je odlično....

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice