Ne,to ti je sasvim normalno,to ti pise zato sto je ta kartica iz 7700 serije.
Pa, navedi nam cijelu konfu ili popuni MojPC pa cemo ti znati reci. Ovako ti ne znamo ni procesor, hladnjak, broj ventilatora na kucistu, kuciste, napajanje, nista.

VTX3D Radeon HD 7770
4GB rama ddr3
maticna asus m4n68t-m-le-v2
napajanje ms pro 550atx p4
ventilatore imam na grafickoj,procesoru i napojnoj
S stim da cu za koji dan uzeti procesor novi AMD Phenom II X4 965 Quad Core Processor 3.40 Ghz
to ti je noramalno jer kad igras racunalo ti radi pod max opterecenjem tak da ti venti trebaju hladiti te cipove
ako nisi siguran u vezi temp pogledaj sa hw monitorom
ja imam xfx 7770 i temp mi nikad nije isla vise od 66C, a temp na CPU su mi max bile 60C s tim da imam fx6350 sa stock coolerom,a sto se tice max temp
za grafu 80-90C a za proc 70C
koje kuciste imas?
kad sam imao geforce 9600gt nije mi brujalo kad sam igaro igrice jest da su slabije igre bile
to ti vjerojatno nesto u kucistu vribrira ,ako su temp u redu nemas straha
i jos ovo ms-ovo napajanje bi te moglo zezati ako nadogradis na phenoma jer ne isporucuje pribliznu snagu deklariranoj
80-90 za grafu i 70 proc ali to ti je max temp skini hw monitor i pokreni neku zahtjevniju igru i nakon nekih 15 min pogledaj koje su ti temperature
Pa ako ne znas koje kuciste imas i ako nemas ventilatora na njemu za pravilan propuh onda nije niti cudno da kompjuter bude glasan - ta normalno je da se ventilatori ubrzaju kada se pregrijava.

evo danas sam nećaku ugradio sapphire hd7770 ghz edition od kolege s foruma i čini se izvrsnom
nedostatak je nažalost što mali ima slab proc e7200 i manjak memorije - tek 2 gige, no njemu je dobro da može pržit far cry 3 na svom monitoru (mislim da je 1366x768) i on super zadovoljan
probali smo čak i gta 4 i donekle dobro ide uz sasvim malo trzanja, što njemu ne smeta previše
obzirom da je zadnjih godinu dana igrao s integriranom jedva san andreas, ovo je za njega više nego super
grafa se ponaša odlično, proc se zagrijao na 60 stupnjeva, a grafa na maksimalnih 58 što je meni koji muku mučim sa gainwardovom 550ti i njezinih 75-80 stupnjeva i više, nepojmljivo dobro
Imam Asusovu hd 7770 s direct cu v2 hlađenjem. i sad me zanima koliko bi je mogao clocknuti??
koje su temp normalne za nju i koliko poboljsanja perfomansi bih dobio?
Ako netko još uvijek prati ovu temu, koji bi bili najbolji driver-i za ovu grafičku?
Ako netko još uvijek prati ovu temu, koji bi bili najbolji driver-i za ovu grafičku?
Najnoviji (trenutno 15.10 beta).
Pozdrav ekipo,
zanima me da li je moguće upariti dvije AMD Radeon HD Sapphire 7770 1GB kartice zajedno( da li bi funkcionirale kompaktibilno) ? Pitanje je namijenjeno u vezi gejmanja.
Hvala na odgovoru. :)
Pozdrav, moguće ih je stavit u Crossfire, tada su snagom kao jedna hd7870 u igrama koje podrzavaju CF.
Hvala. Još samo preostaje naći neku povoljnu da se prodaje.
Ili prodaš svoju i uzmeš jednu, ali snažniju grafu.
Ispuni podatke pod moj PC, pa se javi u ovu temu za dobre ideje: http://www.bug.hr/forum/topic/slaganje-pc-konfiguracija/savjeti-o-nadogradnji-racunala/164263.aspx?page=485