Objektiv APO AF 70-210 2,8 SIGMA treba mi hitan od

poruka: 2
|
čitano: 1.461
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Objektiv APO AF 70-210 2,8 SIGMA treba mi hitan od

Postovanje treba mi hitan odgovor u vezi APO AF 70-210 2,8 SIGMA. trebam ga kupiti a neznam covjek mi kaze da je chipiran da radi na Canonu.DSLRna AV mode 2,8. Sta to znaci i molio bi dali to prestavlja neki problem za objektiv i fotke. Molio bi brzi odgovor jer moram to realizirati dosta brzo pa da se ne zeznem. Hvala Ovaj objektiv bi se koristio na Canon 550d recite mi nesto.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Objektiv APO AF 70-210 2,8 SIGMA treba mi hita

taj objektiv kojeg kupuješ je ajme star...bilo je još odprije problema jel error 99 izbaci aparat...ti imaš 550d pa nisam siguran...sigma je čipirala te kontakte da normalno mogu radit objetkivi...vjerovatno će ti radit taj objektiv na tom aparatu...ali ako je rečeno AV znači da ćeš 2.8 blendu imat u tom modu..odnosno apperture priority (prioritet blende) čitah baš na netu, da kod nekih nemože 2.8 blenda na bilo kojoj žarišnoj, jedino ako je u AV modu..

nadalje spominje se spor fokus...preporučio bi da zaobiđeš to u širokom luku, izuzev ako ga možeš realizirat za super povoljne novce..

edit: taj objektiv je izašao u vrijeme još prvih canonovih digitalaca...još oš 10d serije tamo negdje...sad 10,20,30 d koji su stariji modeli nasprem 550d, kako će se tvoj firmware na 550-ki ponašat s time nebih znao sa sigurnosću reci

samo krupno, ništa sitniš
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.8.2011 0:29 (oly570).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice