Nikon D3S objavljen

poruka: 5
|
čitano: 1.355
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nikon D3S objvaljen

Nikon je predstavio novi profesionalni fotoaparat namjenjen sportskim, novinskim fotografima i fotografima svijeta divljnine.

Sadrži novi 12MP full frame senzor, AF sustav sa 51 točkom. Normalni ISO raspon je od 200-12800, a prošireni je od 100-102400.

Više u ovim linkovima:

Link na vijest

Preview na Dpreview

Atomska bubamara - Last known good rank
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nikon D3S objvaljen

ajde napokon da je nikon napravio odgovor na canonov 1D mk3. trebalo im je, kolko ono, 2 godine? Smijeh

ea mel tation dignissim theophrastus. inani aperiam inciderint an pri. ut ius nulla quodsi corpora. aliquid vocibus.
17 godina
neaktivan
elkarrde kaže...

ajde napokon da je nikon napravio odgovor na canonov 1D mk3. trebalo im je, kolko ono, 2 godine? Smijeh

Odgovor na 1D3? Jesi ti izija ludih gljiva? Pa stari D3 je bija klasu iznad 1D3, a D3s je dvi.

16 godina
neaktivan
elkarrde kaže...

Mislim da ga je D3 prvotno potukao, a i posramio je 1Ds mk III u nekim stvarima.

No mene je baš iznenadio ISO raspon (ovaj 102400 ASA), ali više me zanima kako će se fotoaparat nositi sa tim šumom.... (zasigurno *ebeno)

Atomska bubamara - Last known good rank
17 godina
neaktivan
Bara kaže...
elkarrde kaže...

Odgovor na 1D3? Jesi ti izija ludih gljiva? Pa stari D3 je bija klasu iznad 1D3, a D3s je dvi.

kog uopće briga? Smijeh

fotić mi je totalno nezanimljiv, dosadan i bezvezan, više me je razveselila Yashica EZ F521. Namigiva

holga mi je puno opakiji fotografski stroj od još jedne varijante prvog digitalnog 24×36mm nikona (koji je kasnio kolko ono za FF canonom? Smijeh)

i 1Ds i D3 su ogromne gromade koje trebaju samo fotografima dovoljno nesposobnim da uslikaju tri dobre fotke s ičim drugim, i kao predmet slinjenja pixelpeeperima i fanboyima. Namigiva

ea mel tation dignissim theophrastus. inani aperiam inciderint an pri. ut ius nulla quodsi corpora. aliquid vocibus.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice