Kvalitetni kompakt

poruka: 2
|
čitano: 4.396
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Kvalitetni kompakt

Pozdrav,

Zanima me kupovina kvalitetnog ali sta kompaktnijeg fotoaparata. Bitna je i kvaliteta slike ali isto tako da moze stati u djep hlaca (otprilike).

Malo sam gledao i citao i nasao sam nesto tipa Canon S110 koji po reviewima ima odlicnu sliku i jako je kompaktan.

Je li se isplati dati 200€ vise za RX100? Jel toliko bolji zbog veceg senzora?

Je li imate mozda jos kojeg za predloziti ... dimenzije i kvaliteta slike su bitni.

3000-3500 kuna bi bilo optimalno ali ako se bas isplati jer ima boljih onda i do 5000kn.

PS.

Skoro posve amaterska upotreba (znam koristiti i razlike medju PASM modovima i to bi vecinom bilo to) .... putovanja i slikavanja okolo. Vec kada kupujem zelim nesto bolje da mi ne bude zao nakon nekog putovanja da ne ispadnu slike bas dobro. Znam da se moze za to naci i kvalitetni polovni dslr ali ipak mi je bitnije da ga mogu imati u djepu 24/7.

Unaprijed hvala na sugestijama.

PS2.

Sjetio se pitati ... kakvi su ovi hibridni modeli kojima se moze mjenjati objektiv da budu kompaktni? Nisam bas previse citao o njima pa neznam kakve su slike a ni kakvih su dimenzija inace.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.4.2013 11:39 (fkb).

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kvalitetni kompakt

Evo nitko ne odgovara a ja citam reviewe po netu. Nasao sam (http://www.pdnonline.com/gear/6-High-Quality-Compa-7814.shtml) s jos par mogucnosti ali mislim da cu se na kraju odluciti ili na S110 ili RX100 jer su stvarno kompaktniji od drugih.

Gledajuci video review (

) stvarno mi se sve vise cini da cu odabrati dosta skuplji RX100 ali cekam neke sugestije i od forumasa.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice