Casio EX-F1

poruka: 4
|
čitano: 6.011
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Casio EX-F1

Koje je vaše mišljenje o ovome fotoaparatu, Casio EX-F1.

Isplati li ga se kupiti ili ima i boljih za te novce.

Moj potpis.... :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Casio EX-F1

pa, ovisi što želiš od fotića, kolko te zanima/kolko si spreman pozabaviti se fotografijom, i kolko su ti bitne dimenzije i masa aparata.

taj casio je zgodan zbog burst-moda, ali to nije stvar koja se koristi stalno. kolka mu je uopće cijena?

ea mel tation dignissim theophrastus. inani aperiam inciderint an pri. ut ius nulla quodsi corpora. aliquid vocibus.
17 godina
neaktivan
elkarrde kaže...

pa, ovisi što želiš od fotića, kolko te zanima/kolko si spreman pozabaviti se fotografijom, i kolko su ti bitne dimenzije i masa aparata.

taj casio je zgodan zbog burst-moda, ali to nije stvar koja se koristi stalno. kolka mu je uopće cijena?

Navodno je cijena (barem prema onom kratkom opisu) oko 5000 kuna. Inače vjerujem da je OK aparatić. Još sam amater u tome pa nebih znao dobro reći.
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
17 godina
neaktivan

uff, za 5k se da dobiti opak fotić - pentax k200d s dva objektiva, sony alpha300 s dva objektiva, i još ostane love. da uopće ne spomenemo kompakte - canon powershot sx1is/g10, olympus sp570uz.

no, ovisi o namjeni - aparat ne izgleda i ne zvuči loše po specifikacijama, no čini mi se da je pametnije kupiti recimo canona sx110is za 1700 kn (skoro 3 puta je jeftiniji, a nije ništa lošiji) ili olympusa sp565uz za 2900.

ea mel tation dignissim theophrastus. inani aperiam inciderint an pri. ut ius nulla quodsi corpora. aliquid vocibus.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice