Pilot epizoda je bila sjajna
Treba čekati do samog kraja da se desi taj Event :D ali vredi svake sekunde, obavezno pogledati ko voli SciFi.
Pilot epizoda je bila sjajna
Treba čekati do samog kraja da se desi taj Event :D ali vredi svake sekunde, obavezno pogledati ko voli SciFi.
I, jel` gleda tko tu seriju, ja sam baš jučer pogledao do kraja. Serija mi je odlična iako sam zamrzio filmove i serije o vanzemaljcima jer su svi bili alieni, roboti i ostala nadnaravna bića. Ovdje smo mogli vidjeti nešto drugo. Vanzemaljci koji su isti kao i mi na prvi pogled i nitko nezna koliko ih se raširilo po našem planetu, a isto tako na kraju saznajemo da su ovdje bili prije nas.
Glumci su odlični i priča je dobra dosta pozitivnih i negativnih preokreta...ima nekih nelogičnih stvari ali sve u svemu za 5.
Druga sezona se ne snima ali bi volio kako bi se to razvijalo do kraja. Predsjednikova žena je ipak s te druge planete što saznajemo u zadnjoj epizodi. Volio bih vidjeti daljnji odnos predsjednika sa agentom Lee-om, pošto mu je on spasio život. Kamo će smjestiti te ljude pošto Sophijin plan zaraze španjolskom gripom nije uspio. Reakcija domačeg stanovništva na sve to itd.
Eto to je to.uživio sam se u seriju da je to nevjerojatno..volio bih vidjeti nastavk.
Nije mi jasno zašto tako dobre serije u kojima treba malo upotrijebiti mozak povezati neke stvari i sl. prekinu snimati nakon prve sezone. Evo preplavili su nas sa turskim serijama i iz dana u dan sve ih je više i ljudi su opsjednuti njima. Kad u društvu pokušavam razgovarati o "The Eventu" ili o nekom malo boljem filmu svi me samo blijedo gledaju i smiju se a oni i dalje o Sulejmanu i o nekim Spy Kidsima i svjetlosnim mačevima....

Kraj je bia nevjerojatno glup, ali to se moze pripisati cinjenici da su znali da je prva sezona ujedno i zadnja. Meni je serija bila vrlo dobra, glumci skroz ok, a radnja je bila vrlo "ziva", bez praznog hoda. Steta sto nisu dogurali do barem trece szone. Izgleda da je formula za uspjesnu seriju da je radnja sto jednolicnija, sto manje logicna i sa nevjerojatno dugim, dosadnim i besmislenim razgovorima, skoro sam zaboravia i da ima sto je moguce vise nepotrebnih scena sexa i golotinje. Nista od navedenog nismo mogli viditi u The Eventu i naravno i da ljudi ne zele gledati takvu seriju.
Kraj je bia nevjerojatno glup, ali to se moze pripisati cinjenici da su znali da je prva sezona ujedno i zadnja. Meni je serija bila vrlo dobra, glumci skroz ok, a radnja je bila vrlo "ziva", bez praznog hoda. Steta sto nisu dogurali do barem trece szone. Izgleda da je formula za uspjesnu seriju da je radnja sto jednolicnija, sto manje logicna i sa nevjerojatno dugim, dosadnim i besmislenim razgovorima, skoro sam zaboravia i da ima sto je moguce vise nepotrebnih scena sexa i golotinje. Nista od navedenog nismo mogli viditi u The Eventu i naravno i da ljudi ne zele gledati takvu seriju.
da..tako je to..