Panika

poruka: 6
|
čitano: 1.315
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Panika

Nisam znao gdje da stavim temu budući da nije igra nego kratke epizode, ali nije na TV-u nego na netu. To je parodija na F.E.A.R. (ne kažem da ne volim F.E.A.R., dapače, obožavam ga!), kratica znači People Acting Normal In Crazy-Ass Situations. Epizode se mogu naći ovdje. Najluđi lik mi je Bravo 3 (gas-mask face XD), a najbolja epizoda zadnja kada Bravo 3 odvali kompanjona 12-gaugeovkom! ROFL!

Matična: Asus M2N-E Procesor: AMD Athlon 4000+ X2 (2.00GHz) Grafička: Nvidia GeForce 8600 GT HDD: 160 GB RAM: 2 GB
17 godina
protjeran
Panika

gledo sam to

urnebesno, umirao sam od smjeha, a onaj bravo 3 je malo glup

17 godina
protjeran
Panika

Da, zato me i ubija od smijeha! XD

"Showed that punk-ass ghost. Don't tango with Bravo team. We're the baddest team arround." "Hell, yeah! Now let's run the f**k away!"

Matična: Asus M2N-E Procesor: AMD Athlon 4000+ X2 (2.00GHz) Grafička: Nvidia GeForce 8600 GT HDD: 160 GB RAM: 2 GB
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.6.2008 13:00 (HappyD).
17 godina
neaktivan
Panika

**tup** "Something hit me! Something invisible!"
"Oh, c'mon. I'm sure there's a perfectly logical... **tup** HOLY S*IT! Punching ghosts!!"

fenomenalni su :))

There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
17 godina
protjeran
Panika

ma predobri

17 godina
protjeran
Panika

Haha, ma ludi su! "You seem to understand things pretty well, (ubaci metak u 12-gaugeovku) Frank."

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice