Fringe

poruka: 9
|
čitano: 2.261
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Fringe

From J.J. Abrams ("Lost"), Roberto Orci and Alex Kurtzman, the team behind "Star Trek," "Mission: Impossible III" and "Alias," comes a new drama that will thrill, terrify and explore the blurring line between science fiction and reality. When an international flight lands at Boston's Logan Airport and the passengers and crew have all died grisly deaths, FBI Special Agent OLIVIA DUNHAM (newcomer Anna Torv) is called in to investigate. After her partner, Special Agent JOHN SCOTT (Mark Valley, "Boston Legal"), is nearly killed during the investigation, a desperate Olivia searches frantically for someone to help, leading her to DR. WALTER BISHOP (John Noble, "Lord of the Rings"), our generation's Einstein. There's only one catch: he's been institutionalized for the last 20 years, and the only way to question him requires pulling his estranged son PETER (Joshua Jackson, "Dawson's Creek") in to help. When Olivia's investigation leads her to manipulative corporate executive NINA SHARP (Blair Brown, "Altered States"), our unlikely trio along with fellow FBI Agents PHILLIP BROYLES (Lance Reddick, "The Wire"), CHARLIE FRANCIS (Kirk Acevedo, "Oz") and ASTRID FARNSWORTH (Jasika Nicole, "Law & Order: Criminal Intent") will discover that what happened on Flight 627 is only a small piece of a larger, more shocking truth.

IMDb:

http://www.imdb.com/title/tt1119644/

Što mislite o ovoj seriji?

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.3.2010 13:11 (www.google.com).
17 godina
Fringe

slazem se. pogledao sam i ja prvu ep i izgleda odlicno, samo sto ce tek nove ep izaci kasnije, jer je ova ep ono ka leaked

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.6.2008 21:24 (stipe567).
17 godina
neaktivan
Fringe

da, do sredine 9.-og mjeseca Mršti se

17 godina
neaktivan
Fringe

Nije loša serija. Prva epizoda stvarno je nabrijana ali to je ipak pilot epizoda koja tek treba privući gledatelje. Inače, sviđa mi se što su uveli žensku za glavni lik a Joshua Jackson glumi čuvara svog oca koji je prije dosta godina osuđen i zatvoren. Čim sam ga vidio bio mi je odnekud poznat a onda sam se sjetio lika iz Lord of the Rings trilogije koji je glumio oca Faramira i Boromira. A i J. J. Abrams mi je inače odličan autor serija i filmova, Alias sam gledao par puta (sve sezone) tako da sam bio siguran da ova serija neće biti loša.

I am Borg...
17 godina
neaktivan
Fringe

Serija po pilotu izgleda super. Odlična gluma, odlična produkcija općenito i dobra radnja.

"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
17 godina
neaktivan
Fringe

Izgleda zanimljivo.

17 godina
neaktivan
Fringe

ovako na prvi pogled - po najavama zvuči dosta dobro, pogotovo kad iza svega stoji J.J. iz Izgubljeni.

Jedini mi je bed što nigdje ne mogu naći wallpaper morskog konjica iz promo slika. Neodlučan

17 godina
neaktivan
Fringe

Serija mi je odlična, pravi nasljednik dosjea-x i koja svaku epizodu postavlja sve više pitanja i doslovno vas uvlači u radnju i zbivanja a njima

ameo - evo slika http://fringepedia.net/index.php?title=Glyphs

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
Fringe

Ja mislim da najviše zbog Australke Anne Torv vrijedi pogledati sve sezone koje ikada budu izašle Smijeh

Serija je OK, zezam se.

Premda u sličnom stilu već ima serijske konkurencije - Eleventh Hour (od producenta CSI), a možda čak i Sanctuary (Amanda Tapping iz Stargate serijala Cool jel je prepoznajete na slici?)

Anna Torv Anna Torv
Sanctuary Sanctuary
I'm sorry! Sorry! Excuse me for having an opinion! - Simon Cowell
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.10.2008 8:59 (Faerdhur).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice