Chuck

poruka: 321
|
čitano: 63.464
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Re: Chuck
power_user kaže...
gjurki kaže...

Evo zahvaljujem power_useru šta mi je preporučio Chucak, predobra serija, nemam ni jednu zamjerku, ona Sarah je uff, bolja od Megan Fox, svi likovi glume odlično i tematika je savršena, upravo sam na 3. sezoni, svaki dan pogledam 2-3. Čak mislim da mi je bolja od HIMYM i TBBT, stvarno odlična serija:)

Još jednom hvala power_useru:)

Čučak?

np

Hahah, ma slučajno išo sam pisat Chucka:)

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
15 godina
protjeran
Chuck

Evo pogledo i 4. sezonu, ma nemam šta reć, predobro!!! Jedva čekam 5. sezonu!:)

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
15 godina
neaktivan
Chuck

Pogledajte si The Walking Dead, za sve fanove zombija :D i ja sma fun chucka :D

14 godina
Chuck

Evo dosadno mi je pa pišem poruke di god mi se da.

Jesam ja jedini koji gledam 5. sezonu.

Jako, ali jako ćete se iznenaditi na 7. epizodi.

Sad je vrijeme velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego 7 dana u bijedi! - Bob Rock
14 godina
neaktivan
speedy56 kaže...

Ja sam predosjećal da će se to dogodit, pogledal sam prve 4. sezone u 2 tjedna ^^ sad sam pogledal sve epizode koje su izašle, još samo 4 epizode :'(

Now you see me, now you don't :D
14 godina
Chuck

Zadnju si pogledao?

Bilo je pitanje kad će se to dogoditi!

Sad je vrijeme velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego 7 dana u bijedi! - Bob Rock
14 godina
neaktivan
Chuck

ja sam na 16. epizodi 3. sezone...tek sam prekjucer poceo 3. gledat pa...vec je 4. na usb-u spremna da se tutne u dvd :D

vatefak is going on :D
14 godina
Chuck

Najbolje sezone su vam one neparne, znači 1.,3. i 5.

15 godina
speedy56 kaže...

I ja gledam ovu seriju, pogledao sam sve sezone i sve epizode. Sad gledam sezonu 5, i pogledao sam 8 epizoda. Baš šteta što je ovo zadnja sezona, i ima samo 13 epizoda. Na 7. epizodi se opet pojavio Shaw, jel'?
14 godina
dturko kaže...
speedy56 kaže...

I ja gledam ovu seriju, pogledao sam sve sezone i sve epizode. Sad gledam sezonu 5, i pogledao sam 8 epizoda. Baš šteta što je ovo zadnja sezona, i ima samo 13 epizoda. Na 7. epizodi se opet pojavio Shaw, jel'?

Je.

Meni je serija super, svega pomalo, akcije, komedije, strategije, humora, i, naravno, Sarah-e :)))))))))))))))

15 godina
Hehe, Sarah je komad.... :) Priča je odlično razrađena, pogotovo sam se iznenadio kada sam saznao da je onaj ped*r Clyde podmetnuo one naočale, pa su mislili da ih je Beckmanica poslala.
14 godina
dturko kaže...
Hehe, Sarah je komad.... :) Priča je odlično razrađena, pogotovo sam se iznenadio kada sam saznao da je onaj ped*r Clyde podmetnuo one naočale, pa su mislili da ih je Beckmanica poslala.

Clyde?

Misliš onaj Decker?

15 godina
speedy56 kaže...
dturko kaže...

Clyde?

Misliš onaj Decker?

Da.
15 godina
Chuck

Jel' pogledao netko epizodu 9? Ta epizoda je, meni osobno, najbolja do sada u petoj sezoni.

14 godina
Ja sam, kao i sve do sada :)
14 godina
neaktivan
Chuck

meni su sve epizode posebne :D

14 godina
Chuck

Nova ilitiga zadnja sezona Chucka je out.Vec sam pogledao par nastavaka.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
zoharbizo kaže...

Nova ilitiga zadnja sezona Chucka je out.Vec sam pogledao par nastavaka.

Zadnja sezona je out vec 3 mjeseca. Ja sam pogledao sve epizode koje su do sad izasle.

14 godina
neaktivan

u petak izlazi nova epizoda, jedva čekam! :D 
imate predviđanja što će se dogoditi? 

15 godina
xXxBartmanxXx kaže...

u petak izlazi nova epizoda, jedva čekam! :D 
imate predviđanja što će se dogoditi? 

Vjerojatno ce zaposliti Jeffa i Lestera. Ako si pogledao sedmu epizodu, vidjet ces da se Jeff i Lester dobro razume u programske jezike, pa ce ih vjerojatno Chuck zaposlit kako bi radili na sigurnosti tvrtke i na komunikacijskoj podrsci. No, bumo vidjeli :).

14 godina
neaktivan
Chuck

moguće :) imam predosjećaj da će se bryce larkin vratit u finalnoj epizodi.... on je besmrtan xD

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2012 12:31 (xXxBartmanxXx).
15 godina
protjeran
xXxBartmanxXx kaže...

moguće :) imam predosjećaj da će se bryce larkin vratit u finalnoj epizodi.... on je besmrtan xD

Teško sada su ga koknuli pošte;)

Meni su 3 i 4 sezona najbolje;)

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
17 godina
Chuck

Bilo bi dobro da ne spoilate, imate spoiler potect pa ga koristite. 

Chuck mi je odlican, poceo sam gledati 5. sezonu, i malo mi je bezevez sad na pocetku. Nekako mi je dosadan, ali vratit ce se zar ponovo ono uzbudenje.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
15 godina
Chuck
Meni je najdosadnija epizoda u kojoj Sarah nađe onu bebu.
14 godina
neaktivan
goodye kaže...

Chuck mi je odlican, poceo sam gledati 5. sezonu, i malo mi je bezevez sad na pocetku. Nekako mi je dosadan, ali vratit ce se zar ponovo ono uzbudenje.

ja nisam spoilal, to je moje mišljenje, imam samo takav osjećaj :)
i meni je malo glupo kaj morgan ima intersect, al jbg, kasnije je zanimljivije :D 

15 godina
protjeran
xXxBartmanxXx kaže...
goodye kaže...

ja nisam spoilal, to je moje mišljenje, imam samo takav osjećaj :)
i meni je malo glupo kaj morgan ima intersect, al jbg, kasnije je zanimljivije :D 

Omg ranije napisao da bi j eto glupu ali mi je nestala konekcija pa sam ugasio, a sada ti napišeš 

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
15 godina
Chuck

Mislim da će finalna epizoda trajat 2 sata(negdje sam pročitao).

14 godina
neaktivan
dturko kaže...

Mislim da će finalna epizoda trajat 2 sata(negdje sam pročitao).

i ja sam isto pročitao to, jedva čekam :D

14 godina
Chuck

To nije jedna nego više epizoda, tako je bilo i sa trečom.

14 godina
neaktivan
Chuck

Evo napravio sam jedan video :)

ocjenite i komentirajte :) nadam se da je dobar :P 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice