e ovako kao sto pise u nazivu teme htijeo bih kupiti neki volan da moze na ps3 i pc a nemam pojma koji bih uzeo jer nepratim to bas u zadnje vrijeme...e sad do koliko novaca neznam uglavnom neki koji se isplati kupiti u omjeru ulozeno/dobiveno...i volio bih da ima volan,mjenjac(po mogucnosti sa brzinama) i donji dio sa gasom kocinicom i mjenjacem....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
e ovako kao sto pise u nazivu teme htijeo bih kupiti neki volan da moze na ps3 i pc a nemam pojma koji bih uzeo jer nepratim to bas u zadnje vrijeme...e sad do koliko novaca neznam uglavnom neki koji se isplati kupiti u omjeru ulozeno/dobiveno...i volio bih da ima volan,mjenjac(po mogucnosti sa brzinama) i donji dio sa gasom kocinicom i mjenjacem....
Logitech g25 ako imaš para.....
Logitech g25 ako imaš para.....
a neda mi se sad davat tolike pare za volan mozda oko bozica tamo na nekih snizenjima ali sad bih nesto jeftinije...
Uzmi Logitech Formula Force EX
http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/pc_gaming/wheels/devices/270&cl=GB,EN
U HG-Spotu je 300 kuna (vjerovatno akcija), a u ADM-u oko 500
A ono šta ti želiš, mjenjač...to ćeš dobit uz G25/27...., ali sa ovim se također možeš odlično zabavit; (imam sličan i ja zadovoljan)
a jeli bolje uzeti sad volan ili cekati tamo oko bozica pa ueti g25?i dali se g25 moze prikljuciti na ps3?
a jeli bolje uzeti sad volan ili cekati tamo oko bozica pa ueti g25?i dali se g25 moze prikljuciti na ps3?
Ja bih čekao do Božića,i može ič na ps3.