Volan za ps3 i pc

poruka: 6
|
čitano: 4.507
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Volan za ps3 i pc

e ovako kao sto pise u nazivu teme htijeo bih kupiti neki volan da moze na ps3 i pc a nemam pojma koji bih uzeo jer nepratim to bas u zadnje vrijeme...e sad do koliko novaca neznam uglavnom neki koji se isplati  kupiti u omjeru ulozeno/dobiveno...i volio bih da ima volan,mjenjac(po mogucnosti sa brzinama) i donji dio sa gasom kocinicom i mjenjacem....

Razer : for Gamers by Gamers
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Volan za ps3 i pc
Gman kaže...

e ovako kao sto pise u nazivu teme htijeo bih kupiti neki volan da moze na ps3 i pc a nemam pojma koji bih uzeo jer nepratim to bas u zadnje vrijeme...e sad do koliko novaca neznam uglavnom neki koji se isplati  kupiti u omjeru ulozeno/dobiveno...i volio bih da ima volan,mjenjac(po mogucnosti sa brzinama) i donji dio sa gasom kocinicom i mjenjacem....

Logitech g25 ako imaš para.....

16 godina
neaktivan
big_guy kaže...
Gman kaže...

Logitech g25 ako imaš para.....

a neda mi se sad davat tolike pare za volan mozda oko bozica tamo na nekih snizenjima ali sad bih nesto jeftinije...

17 godina
Volan za ps3 i pc

Uzmi Logitech Formula Force EX

http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/pc_gaming/wheels/devices/270&cl=GB,EN

U HG-Spotu je 300 kuna (vjerovatno akcija), a u ADM-u oko 500

A ono šta ti želiš, mjenjač...to ćeš dobit uz G25/27...., ali sa ovim se također možeš odlično zabavit; (imam sličan i ja zadovoljan)

dotore1
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.9.2009 11:23 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Volan za ps3 i pc

a jeli bolje uzeti sad volan ili cekati tamo oko bozica pa ueti g25?i dali se g25 moze prikljuciti na ps3?

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.9.2009 11:40 (Gman).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gman kaže...

a jeli bolje uzeti sad volan ili cekati tamo oko bozica pa ueti g25?i dali se g25 moze prikljuciti na ps3?

Ja bih čekao do Božića,i može ič na ps3.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice