ja sam za da u bugu ne piše ništa o igrama, ako to nije moguće onda neka enter piše samo o igrama, a bug o ostalome
Bug- časopis o kojem nema ništa o igricama
- poruka: 21
- |
- čitano: 6.873
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
bug je bug i neka tako i ostane,a za igrice dobar stari PC play
a nije da baš nema ništa,zadnjih par strana ipak malo i igre spomenu(čisto dovoljno)
Nisu igrice nego igre, i zašto ne bi pisalo ništa o igrama?
POST UKLONJEN.
BUG je sveobuhvatni PC časopis....ima sve što običnom PC geek-u treba:
- Hardware
- Software
- IT Vijesti
- Igre
I ostale rubrike vezane za informatiku i elektroniku (Samogradnja, P&O, Prijenos vijesti s foruma, novosti na forumu itd.)
Ako vam se BUG ne sviđa ne morate ga ni kupovat.
Ako vam se BUG ne sviđa ne morate ga ni kupovat.
Naravno... :)
Zašto ne bi pisalo ništa o igrama, igre su velik dio IT industrije općenito i siguran sam da se dosta BUGovih čitača redovito igra :D
Svidja mi se sto je BUG svestran i sto pise o svemu...zasto ne bi i o igrama....taj dio ne zauzima puno, a ipak ga neki (ne i ja) vole pogledat....i neka tako i bude, mislim da je to najbolje i u vezi toga nemam zamjerke....i volim to sto te "dijelove" buga (Hardware, Software, IT) ne mjesaju s igrama (osim u benchovima, gdje su i korisne :D ) nego one imaju posebni dio BUGa koji citaju koji zele i koje to zanima, i ja nekad bacim oko i vidim nes zanimljivo (Split/Second mi se svidio recenzija pa sam probo...i dobar je, kad ga mogu i na svom laptopu igrat), go BUG go :D....e da, i nisam nikakva ulizica (ulizica sam samo kad bi mi to moglo koristit, da ne šteti drugima, i onako.....potajno da se ne vidi), samo kazem da su sto se tice toga dobri...zamjerki imam ali ne u vezi toga...BUG je Cool :D
Bug - jedini časopis koji uspijeva izbalansirati sve teme iz područja IT-a :)
ITT: Lupamo TD OP-u.
a šta mislite da bug piše o softveru,hardveru,programiranju internetu, a za igre se specijalizira Enter
a šta mislite da bug piše o softveru,hardveru,programiranju internetu, a za igre se specijalizira Enter
Enter je časopis za djecu i one sa skromnijim znanjem o računalima, i u Enteru su obrađene igre koje su toj populaciji namijenjene. BUG je malo kompleksniji i pokriva širok spektar tema. Ako ti je sadržaj BUG-a o igrama nedovoljan, onda se prebaci na neki časopis koji se bavi samo igrama, a takvih ima jako puno.
Ne bi bilo loše zamijeniti igre sa nečim kao overclokiranje ili programiranje. No kad bi sada smanjili ili ukinuli sadržaj o igrama onda bi za nekoliko mjeseci opet bila peticija/tema za povećanjem sadržaja o igrama.
A svatko u tolikom časopisu nađe nešto što mu ne odgovara...
ak hoćete čitat o igricama kupujte časopis koji piše samo o tome...nije informatika tu samo za igrice...
Neko dijete od 12g dođe na forum i žali se da u bugu nema o igricam a ima ali bug svejedno nije neči časpois za igre nego sveobuhvati IT časopis.
Ako taj klinac oče igre neki si kupi ENTER.
Neko dijete od 12g dođe na forum i žali se da u bugu nema o igricam a ima ali bug svejedno nije neči časpois za igre nego sveobuhvati IT časopis.
Ako taj klinac oče igre neki si kupi ENTER.
Jesi li ti uopće pročitao prvi post. Autor teme želi da se igrici izbace iz buga.
ja sam za da u bugu ne piše ništa o igrama, ako to nije moguće onda neka enter piše samo o igrama, a bug o ostalome
Nikako, jedini znaju kako pisati o igrama za publiku koja ima više od 20 godina. Da prestanu pisati o igrama, protestno bih prestao kupovati Bug.
Enter je časopis za djecu i one sa skromnijim znanjem o računalima, i u Enteru su obrađene igre koje su toj populaciji namijenjene. BUG je malo kompleksniji i pokriva širok spektar tema. Ako ti je sadržaj BUG-a o igrama nedovoljan, onda se prebaci na neki časopis koji se bavi samo igrama, a takvih ima jako puno.
aha, GTA 4, Mass Effect 2 (i demo je na dvd-u), Metal Gear Solid... tu su stvarno igre za tu populaciju. Ima i igra za mlađe, ali pišu ih isti autori.
Mislim da 80-90 % ljudi koji citaju Bug su i gameri,pravi ili ne ali svi igraju,tako da mislim da je pisanje o igrama obavezno i nikako nebi bilo
dobro da ih ne bude
cemu onda recenzije grafa,procesora,napajanja itd. kad su to glavni rekviziti upravo za gejmere,
svaka cast nekim zahtjevnijim aplikacijama i programerima ali ako ne igras ne treba ti ni neki turbo PC i bas
te briga za nove Geforsice i Atije i njihove rece kad tvoj PC koliko god star bio uvijek pokrece sav multimedijalni sadrzaj i nemas potrebe za novim
jednostavno se sve vrti oko igara,direktno ili indirektno
ma dajte !
nisam stvarno za to da u Bugu budu objašnjenja igara i da ih čitaju djeca.
tamo vam je toliko objašnjenja o izračunavanju shadera, multithreadinga i povezanosti sa dinamičkim sheaderima, poboljšanih kompresija teksture, teselizacijama itd... da će mi dijete uskoro od preopterećenja neurona počet pit antipsihotike ili antiepileptike.
nek smanje malo ta objašnjenja.. ;)
pa sto se tice igara u bugu je dosta solidno predstavljanje na zadnjim stranicama, a ako imate interner na bilo kojoj game stranici možete saznati opširnije pa i na bug.hr