Pozdrav,
Imam jedan neocekivan problem na kojem sam zapeo, pa molim iskusne korisnike da mi pomognu ako znaju. 
Dakle, imam formu unutar koje je popis klijenata... Ispod popisa se nalaze 3 "buttona"- "Novi" (za dodavanje novih klijenata u popis), "Ispravi" (za izmjenu podataka postojecih partnera) i zadnje je opcija "Zatvori" (zatvaranje forme). E sad, stvar je sljedeca. Kada selektiram klijenta iz tablice i stisnem "Ispravi", podize mi se "Login" forma koja pita za sifru kako bi se nastavilo sa izmjenom podataka o selektiranom partneru. I tu nastaje problem- nakon sto ja upisem sifru, otvara se forma sa podatcima o partneru ali ne onom selektiranom vec onom koji je prvi u tablici! Dakle, nakon Login forme totalno mi se izgubi fokus iz prijasnje forme i onoga sto sam selektirao. Naravno, prije nego sam ubacio taj Login, sve je bilo dobro. Kada bi selektirao nekog partnera iz tablice i klikao "ispravi", uvijek mi je otvorio njegovu karticu sa podatcima. No nakon sto sam ubacio login u "Ispravi" click event, vise mi ne pokazuje podatke selektiranog klijenta (nakon upisivanja sifre), vec mi uvijek otvara prvog u tablici!
Evo mog Ispravi click eventa:
Private Sub cmdIspravi_Click()
DoCmd.OpenForm "Login"
Exit Sub
If IsNull(Me!urbroj) Then Exit Sub
DoCmd.OpenForm "ur_zapisnik", acNormal, , "[urbroj] = " & Me![LISTA], acEdit, acNormal, 1
Forms!frmURUDBENI!cmdNovi.Visible = False
End Sub
Ako netko zna sta sam fulao, ili sta trebam dodati u kod neka kaze... Bio bi zahvalan!

Znaci ja samo slusam ono sto mi se kaze, pa sam ugradio tu password formu prilikom izmjene podataka. No kazem, tada se desilo to da mi se gubi ta selekcija iz predhodne forme.