Pozdrav, imam jedan problemčić :D ...imam zvučnike od linije sony aiwa tipa zvučnika SX-NAV86 od 6 oma i oću da ih stavim u auto na radiju je izlaz 4x52W ali neznam kolko su jaki zvučnici od linije i kolko je to pametno stavljati bez pojačala, zvučnici su strava, nemogu nigdje da nađem kolko su W-ati al predpostavljam da su jači od 70W...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako su impedancije 6 oma, i ako ih misliš staviti umjesto standarnih zvučnika za auto (tj. ne i jedne i druge paralelno), onda nema nikakvih problema (osim naravno izgleda ).
Ma nema veze za izgled..idu u gepek audija 80 ^^
Jesu impedancije su od 6 oma baš sam to gledao ^^
Pozdrav, imam jedan problemčić :D ...imam zvučnike od linije sony aiwa tipa zvučnika SX-NAV86 od 6 oma i oću da ih stavim u auto na radiju je izlaz 4x52W ali neznam kolko su jaki zvučnici od linije i kolko je to pametno stavljati bez pojačala, zvučnici su strava, nemogu nigdje da nađem kolko su W-ati al predpostavljam da su jači od 70W...
E jarane samo me zanima oće li mi ovi zvučnici zezati radio...nemogu nigdje da nađem koliko su Watt-a (ima veliki bass zvučnik promjera 18cm sa rupom promjera 4cm i jedan mali zvučnik od 8cm), radion mi dobar Sony Xplod...izlaz radija je 52W
Frende moj ako imaš para mjenjaj taj radio. Vjeruj mi. Neznam koliko dugo ga imaš ali uskoro će ti se dešavati da je svaka rupa njegova! Preskakanje Cd-a i tako. Prdi u zvučniku.
Srednja klasa Kenwood ili Pioneer. Ve ih imaš sa USB-om oko 700 kn
Hmm...imam ovaj radio već oko pola godine...nikakvih problema osim... što mi je izgori jedan izlaz :( ...priključio sam taj jedan zvučnik gore šta sam naveo i izgorio mi jedan izlaz..plače mi se :( nesmim starom ni reć...on je autoelektričar, popravlja i radije ali neznam može li napravit :/
Ako su impedancije 6 oma, i ako ih misliš staviti umjesto standarnih zvučnika za auto (tj. ne i jedne i druge paralelno), onda nema nikakvih problema (osim naravno izgleda ).
Izgorio mi izlaz...kad sam uključio jedan zvučnik :(