Zvučnici od linije u auto

poruka: 8
|
čitano: 11.771
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav, imam jedan problemčić :D ...imam zvučnike od linije sony aiwa tipa zvučnika SX-NAV86 od 6 oma i oću da ih stavim u auto na radiju je izlaz 4x52W ali neznam kolko su jaki zvučnici od linije i kolko je to pametno stavljati bez pojačala, zvučnici su strava, nemogu nigdje da nađem kolko su W-ati al predpostavljam da su jači od 70W...

17 godina
RE: Zvučnici od linije u auto

Ako su impedancije 6 oma, i ako ih misliš staviti umjesto standarnih zvučnika za auto (tj. ne i jedne i druge paralelno), onda nema nikakvih problema (osim naravno izgleda Osmijeh).

KaeR
16 godina
neaktivan

Ma nema veze za izgled..idu u gepek audija 80 ^^

16 godina
neaktivan

Jesu impedancije su od 6 oma baš sam to gledao ^^

16 godina
neaktivan
TNT kaže...

Pozdrav, imam jedan problemčić :D ...imam zvučnike od linije sony aiwa tipa zvučnika SX-NAV86 od 6 oma i oću da ih stavim u auto na radiju je izlaz 4x52W ali neznam kolko su jaki zvučnici od linije i kolko je to pametno stavljati bez pojačala, zvučnici su strava, nemogu nigdje da nađem kolko su W-ati al predpostavljam da su jači od 70W...

E jarane samo me zanima oće li mi ovi zvučnici zezati radio...nemogu nigdje da nađem koliko su Watt-a (ima veliki bass zvučnik promjera 18cm sa rupom promjera 4cm i jedan mali zvučnik od 8cm), radion mi dobar Sony Xplod...izlaz radija je 52W

14 godina
neaktivan

Frende moj ako imaš para mjenjaj taj radio. Vjeruj mi. Neznam koliko dugo ga imaš ali uskoro će ti se dešavati da je svaka rupa njegova! Preskakanje Cd-a i tako. Prdi u zvučniku.

Srednja klasa Kenwood ili Pioneer. Ve ih imaš sa USB-om oko 700 kn

16 godina
neaktivan

Hmm...imam ovaj radio već oko pola godine...nikakvih problema osim... što mi je izgori jedan izlaz :( ...priključio sam taj jedan zvučnik gore šta sam naveo i izgorio mi jedan izlaz..plače mi se :( nesmim starom ni reć...on je autoelektričar, popravlja i radije ali neznam može li napravit :/

16 godina
neaktivan
KaeR kaže...

Ako su impedancije 6 oma, i ako ih misliš staviti umjesto standarnih zvučnika za auto (tj. ne i jedne i druge paralelno), onda nema nikakvih problema (osim naravno izgleda Osmijeh).

Izgorio mi izlaz...kad sam uključio jedan zvučnik :(

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice