hmmm...što kažete???zanimljivo se bore Rusi...imali su stativu i prečku(nemaju sreće),a Španjolci samo odjednom eksplodiraju...poslije Grčka-Švedska...hmmmm
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Samo neka se puca po golu, to utakmicu čini zanimljivijom.
Spanjolska ce ocekivano pobijediti, a Grcka-Svedska najvjerovatije nerijeseno (il kako ja volim reci, X :))..
Španjolci su puno pokazali u prvom poluvremenu. Ne po samoj igri nego po efikasnosti-to i je važno.
Kolko znam, o tome bi mogli raspravljati u u ovoj temi:
hmmm.nebigh baš rekao...EURO2008-Hrvatska Reprezentacija
3-0...tri gola David Villa...najbolji strejlac Europskog Prvenstva za sad...odlična tekma...a i jučer Nizozemci isto odigrali veličanstveno...
opa uzvračaju Rusi ali samo jednim golom...Pavličenko strjelac...ali i to su potpuno zaslužili.
4:1
Tekma i pol.
Svaka čast Španjolcima.
hohoho...4:1 Fabregas se upisuje u strjelce...ipak odmah uzvračaju Španjolci za onaj gol Pavilčenka...
Ja mislim da je pomoćni sudac u najmanje tri navrata drastično oštetio Ruse i utjecao na rezultat,a i glavni mu je pomogao u par situacija koje su bile sumnjive.
Sve je to mafija i nesposobnjakovići....
Eh sad da je jos pogoditi Grcku i sutra fino sa 55 KM u dzepu :D
Večeras je stvarno bila ugodna večer , mada je bila bolja prva tekma al i ova druga u drugom poluvremenu se fino rasplamsala...bravo španjolci i bravo ibro.....
Spanjolska prva u skupini i
Svedska druga u skupini
Tako ih vidim
ja navijam za španjolsku i nizozemsku
Ja prvo navijam za Hrvatsku pa onda za Nizozemsku
Evo kaj sam rekel, Španjolska također u četvrtfinalu.
Villa majstore
Koja kontra na samom finisu utakmice! Villa se predobro snasao, mada mislim da je Torres napravio foul, ali eto, gol je i to je to.. Spanjolci idu dalje..
na zasluženo su pobijedili, u drugom su se polvremenu digli i počeli radit akcije
posjed lopte je bio 63:37