Nakon odlgedane otakmice morao sam pokrenuti temu, zanimaju me vaši komentari.
Pogotovo, na dvojcu velikih igrača u "žutom".
Nakon odlgedane otakmice morao sam pokrenuti temu, zanimaju me vaši komentari.
Pogotovo, na dvojcu velikih igrača u "žutom".
Da je cijela postava,pogotovo Balića bilo dobili bismo ih sigurno.Iovako smo dobro igrali(nekoliko puta izjednacili,cak i vodili),bez mnogo pogodaka s obje strane,malo me suci izivcirali.Ja zadovoljan.
Prvo poluvrijeme su na "piku" imali Metličića, bas sam pratio svaki njegov prekršaj je bilo isključenje. Tu smo izgubili jako bitnog igrača.
Drugo poluvrijeme su naši igrali izvanredno, ali ponovno u pojedinim bitnim situacijama suci dali Francuzima loptu.
I mi izgubili.
Iako smo evidentno bolji i bez Balića od Francuza, ali oni su imali dva igrača više (ljudi, u žutom).
Joj en mogu vjerovat!
23:19:(
Joj zasto Balic nije igrao?!
Sad nas pobjedjuje i Argentina u kosarci...cini se los dan za Hrvatsku reprezentaciju ..
Joj en mogu vjerovat!
23:19:(
Joj zasto Balic nije igrao?!
Sad nas pobjedjuje i Argentina u kosarci...cini se los dan za Hrvatsku reprezentaciju ..
A jbg..
U subotu u 13h igramo protiv Poljske.
Sad smo trenutno drugi na ljestvici sa 4 boda dok su Francuzi prvi sa 6
Moj je komentar-RUSI!!!!!!!!!
Moj je komentar-RUSI!!!!!!!!!
Ne znam dal mi se pricinjava..ali suci su vecinom na strani drzave koja je u Europskoj uniji..
Tuzno je kad politika upravlja sportom!
Ali, zaista u zadnje vrijeme, politika je ta riječ vodilja. Jača zemlja veća nakolnost sudaca.
ahH sto je tu je =(
Ali, zaista u zadnje vrijeme, politika je ta riječ vodilja. Jača zemlja veća nakolnost sudaca.
ahH sto je tu je =(
ahH sto je tu je =(
Mi smo Hrvatska!
Svjetski prvaci!
A kad dodje Balic bolje da Francuza nema
Meni suđenje nije bilo nešto loše, gledao sam na Eurosportu jer ne podnosim onog idiota Sušeca i stalno gledanje kak će suce popljuvat i komentator nije nešt previše sral o suđenju. Najsumnjivije je ono isključenje Metličića i totalno glupa odluka, ali ostalo je bilo ok. Dobro su naši igrali, samo da je bilo malo više koncentracije kad smo ih dostigli mogla je utakmica otići u drugom smjeru. Gavno da idemo dalje, tamo ćemo sve zgazit.
Meni suđenje nije bilo nešto loše, gledao sam na Eurosportu jer ne podnosim onog idiota Sušeca i stalno gledanje kak će suce popljuvat i komentator nije nešt previše sral o suđenju. Najsumnjivije je ono isključenje Metličića i totalno glupa odluka, ali ostalo je bilo ok. Dobro su naši igrali, samo da je bilo malo više koncentracije kad smo ih dostigli mogla je utakmica otići u drugom smjeru. Gavno da idemo dalje, tamo ćemo sve zgazit.
S takvom igrom nemamo nis traziti na oi igrama! Balic je najbolji s njim su svi bolji!! Nije trebal biti na otvaranju i to se nebi desilo!(Ozljeda)
Cervar je idiot dosel je na oi igre s JEDNIM DESNIM VANJSKIM( a cervar zna da je prije oi igra metlicic operilal koljeno!) koji mora biti ljevak! Da je Smajlagic ostal ( ona sad vodi egipat i niko ih nenre nadigrati!! i jos ih suci kradeju!!!!) mi bi osvojili sva moguca natjecanja jer imamo balica i takav igrac se nebu rodil 50godina !!!! I uvjek se izvlaciju s ozljedama! Suci: uvijek su nas krali i to nije moguce da tak lose sudiju!!! Kad bu balic presel to bu strasno!!! Molite bogu da se Smajlagic vrne !!!!!!!!