EURO2008 - Hrvatska reprezentacija

poruka: 278
|
čitano: 52.895
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator

Nije baš da smo neki sportski tipovi (mislim na sebe i ove koje poznajem osobno :)), ali ima nas dosta ovdje koje zanima i nogomet (izvor: BOL anketa),  pa možemo  malo razmijeniti komentare pred prvu utakmicu naših...

Gledao sam sinoć snimku kvalifikacijske utakmice Hrvatska - Engleska (završilo 2:0) i podsjetio se s koliko smo respekta i koncentracije ušli u tu utakmicu, što nam se na kraju isplatilo. Na kraju priprema odigrana je ona čudesna utakmica u Londonu, na kojoj smo bravurozno pobijedili i zbroj tih rezultata je nešto što bi mogla biti naša najveća opasnost - živimo u uvjerenju da smo bolji nego što možda jesmo. Odnosno - dobri smo kada imamo pravi izazov, a trenutno je neko opće uvjerenje da su samo Njemci bolji od nas...

Možda sam bezrazložno pesimist, ali sam sebe tješim - ako pobijedimo u nedjelju,  još više ću se veseliti, nego da unaprijed vjerujem da ćemo ih pomesti ko neke  balavce! :)

Naš selektor i kapetan reprezentacije U-21 Naš selektor i kapetan reprezentacije U-21
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.6.2008 22:04 (Miro).
17 godina
neaktivan

Austrija je fakat slaba,  vjerojatno najslabija na prvenstvu, ali kao i obično naši će se stisnut ko da u životu nisu nogomet igrali, tako je to na svakom velikom natjecanju od '98. i svaki put se nadam da neće biti tako i razočaram se....  Nakon druge pobjede nad Engleskom (btw moja najdraža repka odmah poslije Hrvatske, i dalje mislim da bi bilo bolje da smo s njima X odigrali jer bi oni prošli a mi nebi bili tako puni sebe nakon toga)  sam pomislio da imamo šanse i da smo stvarno super jaki, tako su o sebi vjerojatno mislili i igrači i pokazali da ipak nismo u utakmicama protiv Nizozemske i 2 "velesile" Moldavije i Mađarske....   U sebi se i dalje nadam i idoliziram naše igrače (u pes-u gazim sve i svakog s Hrvatskom hehe), ali realno  mislim da ćemo teško proći skupinu i ako prođemo mislim da se šanse za neki uspjeh puuuno povećavaju. Nikad se ne zna kad je knock-out faza u pitanju.....   Nakon filozofiranja mogu još samo reć da jedva čekam nedjelju.

Jel se neko sjeća kak su ulice izgledale nakon one pobjede nad Italijom 2002. na svjetskom???   Bilo je predobro, svi sretni, po cesti se voze auti sa zastavama, svi u dresovima, ekipa slavi ko da smo osvojili prvenstvo, kak bi tek bilo da osvojimo neku medalju sad u Austriji....

"Um caruje, Dundo Maroje..."
17 godina
neaktivan
RE: EURO2008 - Hrvatska reprezentacija

Ni meni se nikako ne sviđa, koliko mi se čini, ipak pomalo neumjereni optimizam u izjavama naših igrača, a i stručnog stožera, jer ruku na srce mislim da stvarno nema razloga da se razbacujemo izjavama kako ćemo osvojiti Euro.

Objektivno gledajući obrana nam dosta škripi, isto kao i napad koji je bez Dudua skroz nedorečen. Jedino što mi ulijeva sigurnost jest vezni red, poglavito Modrić, koji je stvarno kralj. Međutim, može se do dobrog rezultata samo treba bit hladne glave i odigrat pametnu utakmicu protiv Austrije, proći skupinu i onda je dalje sve lutrija. Može se odmah ispasti, ali i pobijediti svakoga.

BTW  Utakmica je prekosutra, odnosno u nedelju. :D  Pozz

17 godina
moderator
zv'jer2 kaže...

Jel se neko sjeća kak su ulice izgledale nakon one pobjede nad Italijom 2002. na svjetskom???   Bilo je predobro, svi sretni, po cesti se voze auti sa zastavama, svi u dresovima, ekipa slavi ko da smo osvojili prvenstvo, kak bi tek bilo da osvojimo neku medalju sad u Austriji....

Ne znam da li mi se samo čini - ali nekako uopće ne osjećam bilo kakvu euforiju i dobro raspoloženje (kao štoje bilo pred SP 2006.)?!? Naravno, naslove po novinama i instant raspoloženje u TV emisijam ne računam pri tome...

Možda su uzrok loše utakmice ove godine (pripremne)? Prije SP smo pobijedili Argentinu i to nas je totalno puknulo u glavu - svi smo se vidjeli u finalu! :(
17 godina

Ne znam, osobno se bojim kako živimo u zemlji gdje se stvari na više polja ne rade sustavno i organizirano. Sve što smo postigli, došlo je kao rezultat izrazito snažnog nacionalnog naboja, ili izrazitog osobnog angažmana (zapravo, uglavnom oboje zajedno u paketu). Nadam se da će ih Bilić nabrijati po nacionalnoj osnovi, jer ne vjerujem da će se u suprotnom dogoditi nešto značajno.

Ipak, to su sve dobri igrači, profesionalci, igraju na bitnim pozicijama u svojim klubovima, imaju svoju minutažu i donose odluke na terenu. Uz malo sreće, u krivu sam kada pišem ono gore i dečki će napraviti veliku stvar na ovom Euru! Osmijeh 

Kako bi rekli u reklami: 'Nije teško zamisliti...'

Pazi, gledam te!
17 godina
neaktivan

Nisam nogometni fan, nimalo, ali bez Duda teško.

Dudu je Bog kaznenog prostora, a to potvrđuje podatak da je

postigao 10 pogodaka kroz kvalifikacije kao i transfer u Arsenal. Njemu treba polušansa,

a ne tri šanse za gol, kao npr. Oliću (trkaću maratoncu)....

Dobro će biti ako prođemo prvi krug, onda je sve u jednoj utakmici moguće!

Good luck!!!! 

P.S.

Ne pretjerujte s pivom!!!!!!

I am a Bad Motherfucker You fuck with me, you fuckin' with the best!
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.6.2008 22:45 (Verbatim).
17 godina

Mislim da nas jedino moze pri prolasku grupe zaustaviti nas mentalitet, jer Austrija je toliko slaba da cu se fakat sramiti ako izgubimo ali onda nam nije ni mjesto na ovom prvenstvu... Sutra idem u Bec, bez karte naravno Mršti se ali posto sam vjeciti optimist ''Neka pati koga smeta Hrvatska je prvak Europe'' ale ale, ale ale....

Intel Core 2 Duo E6750@2.66GHz, Gigabyte P35C-DS3, s775, iP35, DDR2 2X1GB PC6400 (800MHz) OCZ, platinum XTC, Leadtek 7900 GS 256 MB, Thermaltake VE7000BNS mid tower Soprano DX, CHIEFTEC, CFT-650-14C 650 W, LOGITECH, MX Revolution Cordless Laser Mouse, Samsung SyncMaster 225BW
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.6.2008 22:40 (Dermentor).
17 godina
neaktivan

Evo za ovu prigodu jednu pjesmicu kaj sam danas sastavil;

Srca naša potpora su vaša,
Svaka pjesma lola i brajdaša

Kad se igra za ponos nas Hrvata,
Mnoge zemlje viču iz inata

Sva elita i hrpa svjetskih faca,
Neka kupe nešto s našeg "placa"

Kockastu majicu i Hrvatski šal,
Pa svi skupa u Švicarsku na bal

A kad zlato Platini će davat,
Cijeli svijet Hrvatsku će prepoznavat

I kad jednom neće biti sreće,
Srce Vatreno predati se neće

MRZIM CENZURU!!!
17 godina
neaktivan

hahahahahaa  care!!1 predobra je pjesma,  bolja od većine ovih kaj su kao himne postale (ima ih desetak već)....

"Um caruje, Dundo Maroje..."
17 godina
neaktivan

Na žalost ipak neću gledat tekmu u HD-u izgleda Mršti se

Svu sreću našima i neka im lopta bude naklonjena.

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan
Miro kaže...
zv'jer2 kaže...

Ne znam da li mi se samo čini - ali nekako uopće ne osjećam bilo kakvu euforiju i dobro raspoloženje (kao štoje bilo pred SP 2006.)?!? Naravno, naslove po novinama i instant raspoloženje u TV emisijam ne računam pri tome...

Možda su uzrok loše utakmice ove godine (pripremne)? Prije SP smo pobijedili Argentinu i to nas je totalno puknulo u glavu - svi smo se vidjeli u finalu! :(
 Slažem se. Mislim da smo se opekli pa sada pušemo i na hladno. Remi sa Mađarskom pokazuje da nismo u formi (kao onda protiv Engleza). Ukoliko tijekom prvenstva (dok traje igra po skupinama) ne podignemo formu i kvalitetu igre ne piše nam se dobro. Vjerujem da možemo postići jako dobar rezultat na ovom prvenstvu.
Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
17 godina
neaktivan

Skupinu ćemo proć sto posto.

Imamo dobru repku i kvalitetne igrače.

Protiv Moladavije i Mađarske se nismo baš iskazali. U tim utakmicama je sve bilo dobro dok Bilić nije počeo uvodit zamjene, drugorazredne zamjene.(kalinić, pokrivač...)

Pripremne utakmice ne pokazuju pravo stanje momčadi. One služe izborniku da vidi širinu svoje klupe te da eksperimentira.

Pa ni Vatreni iz 98 nisu dobro igrali u pripremnim utakmicama. Sjetite se samo Slovačke koju nismo uspjeli pobjedit. U tom trenutku svi su sumnjali u repku, a nakon 2 mjeseca su osvojili 3 mjesto.

Zato vjerujmo IZABRANIMA i ne sumnjajmo u njih. Na kraju će sve ispasti dobro.

17 godina
neaktivan

Sad će utakmica! Idem gledat...Uživajte u njoj

17 godina
neaktivan
Ja nemogu gledati. Sutra mi ispit pa ucim kao lud. Al povirit cu malo tu i tamo::-(
CORE 2 DUO E4300 @ 1.8GHZ 2 GB RAM 667MHZ ASUS 7300 GT @ 475/920
17 godina
neaktivan
scorpion667 kaže...
Ja nemogu gledati. Sutra mi ispit pa ucim kao lud. Al povirit cu malo tu i tamo::-(
 Ne bi komentiral. Bolje ne.

Evo 1.poluvrijeme gotovo i nije to kak bi trebalo biti. Prvenstveno nema naše prave igre. Jedan nedosuđeni crveni i dominacija Austrijanaca što nije dobro.
Valjda bude bolje u drugom!!!

MRZIM CENZURU!!!
17 godina
neaktivan

pa nije baš dominacija austrijanaca. hrvatska je bila bolja do nekih 15 min pred kraj 1 pol. kad su austrijanci počeli pritiskati. ajde sad još bar jedan iduće pol. i to je to. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

17 godina
neaktivan

ti si lud...Hrvatsaka dominira igrom cjelo vrijeme i igraju pre dobro...

17 godina
neaktivan

Zadnjih 10 minuta im je malo pala koncentracija...

Sredit ce sad to Bilic pa ce valjda bolje igrat...Smijeh

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

I mislim na tih zadnjih 15 min kad smo mogli popušiti gol, dva!

U igri bez šansi to je puno(Petrić za nas).

Evo sad počinje drugo poluvrijeme pa se nadam boljoj igri!

MRZIM CENZURU!!!
17 godina
neaktivan

Bezveze, bezveze, loše i loše. Ovo ja ne mogu gledati.

Ja sam podli đavolji sluga, ja sam na kraju devetog kruga! Ja nisam loš, ja bih da se smijem još.
17 godina
neaktivan
Verbatim kaže...

Bezveze, bezveze, loše i loše. Ovo ja ne mogu gledati.

Nema se tu šta gledati. Sudac diktira igru. Sudi prekršaje u napadu i guši nam igru. Sramota od suđenja!!! Pri takvom suđenju padne ti moral.
Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
17 godina
neaktivan

Uz nužno pošovanje našem Budanu, koji očito više voli Italiju, preporučio bi izborniku Biliću da ga HITNIM LETOM pošalje natrag!!!! BUDANE SRAMOTA.

Ova njegova neprofesionalnost je nedopustiva.

I, Biliću, gdje je bio naš Gatusso zvan Vukojević do samog kraja????

EDIT: Skoro zaboravih na suca. To ste vjerojatno svi vidli. SRAMOTA opet.

EDIT 2: Bravo Oliću!!! Istinski heroj tekme.

MRZIM CENZURU!!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.6.2008 19:59 (Crohr).
17 godina
neaktivan

Pobijedili smo!!!!Smijeh

Ozbiljno...
17 godina
neaktivan

još smo dobro prošli sa ovakvim sucem..

17 godina
neaktivan
PROTECTOR kaže...
 Nema se tu šta gledati. Sudac diktira igru. Sudi prekršaje u napadu i guši nam igru. Sramota od suđenja!!! Pri takvom suđenju padne ti moral.
 Moš mislit ( popušio si spiku Sušeca i Štimca), da nije bilo Olića bay, bay....
Ni jedne jedine šanse u II. počuvremenu, samo su čekali kraj tekme....
Ja sam podli đavolji sluga, ja sam na kraju devetog kruga! Ja nisam loš, ja bih da se smijem još.
17 godina
neaktivan
Verbatim kaže...
PROTECTOR kaže...
 Moš mislit ( popušio si spiku Sušeca i Štimca), da nije bilo Olića bay, bay....
Ni jedne jedine šanse u II. počuvremenu, samo su čekali kraj tekme....
 Kakvu spiku? Jesi gledao utakmicu? Očigledno nisi igrao nogomet. Nije dosudio drugi žuti odnosno crveni karton. Nemaš pojma koliko takvo suđenje utječe na igrače. Loše smo igrali i to stoji al nismo ni mogli razviti igru.
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.6.2008 20:06 (PROTECTOR).
17 godina
neaktivan

A sudac ko da mu je prva utakmica! Budala...

17 godina
neaktivan

II. poluvrijeme nije bilo igre kod nas. Alo...Austrija je domaćin,

17 godina
neaktivan

Istina je, nismo igrali dobro.

Istina je, nije dosuđen drugi žuti/izravni crveni, tj. isključenje austrijskog igrača.

Istina je, žalosna, mnogi naši igrači nisu ostavili "dušu na terenu", bolje reći niti pole nje!!

Istina je, pobijedili smo.

Istina, ŽALOSNA, pomalo mlitavo!

MRZIM CENZURU!!!
17 godina
neaktivan
Crohr kaže...

Istina je, nismo igrali dobro.

Istina je, nije dosuđen drugi žuti/izravni crveni, tj. isključenje austrijskog igrača.

Istina je, žalosna, mnogi naši igrači nisu ostavili "dušu na terenu", bolje reći niti pole nje!!

Istina je, pobijedili smo.

Istina, ŽALOSNA, pomalo mlitavo!

Potpuno se slažem.
Sudac je pristrano sudio, ali ne može mi nitko reć da nas je sudac jedini krivac, pa igrali smo KATASTROFA (izuzetak Olić koji je ginuo na terenu)!!! Samo smo se povlačili, kasnije niti jedan pas da normalno napravimo, pola igrača šeta okolo a Austrijanci napadaju (Budana bi trbalo odmah oslat doma). Od njemačke ćemo popit najmanje 3 komada. Skoro nas je dobila najslabija reprezentacija na Euru šta će onda bit s Njemcima.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.6.2008 20:29 (Paolo2612).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice