To sam dosada skužio, jel postoji kakav sistem da ga upalim bez ključa ili neš takvo, da ga samo upalim da odem do majstora za elektroniku?
NE postoji nikakav sistem. Bez tog auto ne pali
Ok, valjdem ce nadoici pa upaliti, strah me da se akumulator nece isprazniti. Nasuo sam ulja jer je falilo, Lotos 5W40, pa me zanima dali je ono "paše" na auto pošto je turbo diesel?

) Radi se o tome da sam našao oba modela (i A i B), Mantu B sam našao okolici mog grada i stvarno nije loša, pogledao sam je, onako, kroz auto, i vidio da nije loše očuvana, limarija se nije puno raspala, motor i sicevi su tu. Sad će te se vi čuditi kako sam kroz auto ugledao motor
... To je zato što auto nema haube. Ali ne pada kiša po njemu jer je nad njim nadstrešnica (nisam siguran jesam dobro napisao) Ugl. da ne duljim s čovjekom još nisam priča jer je kući tek u subotu, ali njegov susjed kaže da Manta tu stoji već par godina i da bih ju mogao uzet za malo više od 2000 kuna. E sad, Mantu A sam našao tek u Varaždinu (napominjem da sam iz Imotskog) koja je dosta pala pod koroziju i nije u voznom stanju, s tim da je s motorom sve u redu (bar mi tako kaže čovjek). Pitao sam očeva prijatelja sa šlepom koliko bi mi uzeo para da ju dotra od gore, kaže da je put dosta dug i da ne može ispod 5000 kuna + još Mantu platim 3000 kuna. Sad bih molio vas za savjet. Da li da uzmem Mantu B ili A, po meni mi je A ljepša ali i B mi je super. Imam ja i treću soluciju. Kupit samo školjku od A (oko 300 eura) i B i prebacivam sve dijelove sa B na A... Glasanje će bit otvoreno i slike će biti priložene, nadam se da će mi bar jedna osoba imalo pomoć u mojoj dilemi (ili trilemi
).