Zasto ne provjeravate automobile, kilometrazu konkretno?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako prije kupnje osim da se odvede u ovlašteni servis šta baš nije opcija pogotova ako se kupuje vanka?
Kako prije kupnje osim da se odvede u ovlašteni servis šta baš nije opcija pogotova ako se kupuje vanka?
Mislim da se može preko broja šasije saznat kilometraža? Nek me netko ispravi ako griješim. Još BMW ima pametni ključ koji sprema sve podatke o servisu pa bi se moglo i preko njega saznat
ako se odnese u ovlašteni servis.
Mislim da se može preko broja šasije saznat kilometraža? Nek me netko ispravi ako griješim. Još BMW ima pametni ključ koji sprema sve podatke o servisu pa bi se moglo i preko njega saznat
ako se odnese u ovlašteni servis.
Servisna, podaci sa tenickog, sakriveni čipovi (kljuc, far itd.), mjerenje kompresije itd.
Najvažnije je provozati auto, jer ima onih uništenih sa 100 tkm, a ima i odlicnih sa 200 tkm.
Netko uvozio auto iz vana nakon što smo u EU? Kolika su davanja ili neka formala kako doći do konačne cifre koju treba platiti?
Netko uvozio auto iz vana nakon što smo u EU? Kolika su davanja ili neka formala kako doći do konačne cifre koju treba platiti?
Zamolis prodavaca da ti napise broj sasije automobila, i zatim u ovlastenom servisu provjeris servise, kilometrazu itd.
E da je stao kraj mene..izletio bi mu van i dobio bi Wrath of Thor's Hammer drito posred nosa..
Kakav lik, mislim umro sam od smijeha, al opet..
...train hard, feel good, never give up...
pfff. samo bi mu porucil nek se nauci voziti manualac i komotno bih zatvorio prozor. glupi ameri i njihovi automatiki. auto s manualcem im je spejs šatl...
ja bi mu nazvao mamicu da mu zabrani izlazak iz kuće na mjesec dana, i da ga nadgleda dok piše zadaću 
Prije bih rekao da je zajebancija, mada ima svakakvih debila na ovom debilskom svijetu.
Kolika je cijena ovog Jeepa?
E da je stao kraj mene..izletio bi mu van i dobio bi Wrath of Thor's Hammer drito posred nosa..
vozi camara i kaze "look at my million dollar car" 
Preporuka polir paste i voska molim :D.
Po mogućnosti da je iz nekog "rasprostranjenog" trgovačkog lanca ili trgovine. Da nemoram u zanzibar ić tražit.
Hvala unaprijed.
Mogu reći da su mi se ove Alfa GT počela sviđati više od 159. 
http://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-gt-1.9-jtd-m-jet-oglas-7138474
Pogledao i provozao tri od zadnjeg posta baš kad sam rekao da mi se sviđa, auto ide kao metak, motor odličan, izvana predivan, ali iznutra nekako gotovo kronično na tim Alfama - nekvalitetna plastika koja se odvaja ili škripi. Ne znam do čega je to, ali ja imam 13g. star auto pa nemam takvih problema, da li je do načina vožnje tih ljudi,nemaru, šlampavo složenom modelu..ali to sam i na 156-icama primjećivao, koplje ispod kvalitete plastike i materijala u Audiju.
Al inače auto kao auto, nepogrešiv talijanski štih, sva tri koja sam probao imao su maksimalno opremu, udobno, odlično drži cestu, potrošnja nije prevelika, čovjek me uvjerava da ga ja racionalnijojm vožnjom mogu između 6 i 7 držati komotno, kombinirano naravno.
Ne znam šta je s tom plastikom i armaturom unutra, na dva od tri modela je bila odvojena na prijelazima ili vibrirala.
Nešto sam naletio i ovdje da su o njoj razgovarali.
Pogledao i provozao tri od zadnjeg posta baš kad sam rekao da mi se sviđa, auto ide kao metak, motor odličan, izvana predivan, ali iznutra nekako gotovo kronično na tim Alfama - nekvalitetna plastika koja se odvaja ili škripi. Ne znam do čega je to, ali ja imam 13g. star auto pa nemam takvih problema, da li je do načina vožnje tih ljudi,nemaru, šlampavo složenom modelu..ali to sam i na 156-icama primjećivao, koplje ispod kvalitete plastike i materijala u Audiju.
Al inače auto kao auto, nepogrešiv talijanski štih, sva tri koja sam probao imao su maksimalno opremu, udobno, odlično drži cestu, potrošnja nije prevelika, čovjek me uvjerava da ga ja racionalnijojm vožnjom mogu između 6 i 7 držati komotno, kombinirano naravno.
Ne znam šta je s tom plastikom i armaturom unutra, na dva od tri modela je bila odvojena na prijelazima ili vibrirala.
Slampava izrada, moj frend ima 156-icu i isto iznutra nisu svi spojevi precizni, imaju lufta i ima cvrcke u voznji. Susjed je vozio 159 i na vozacevim vratima oplata nije bilo dobro ucvrscena i onaj pretinac ispred suvozaca je lupkao i skripao u voznji. To je sarm talijanskih auta, njih to nije smetalo.
Million dollar 
http://www.njuskalo.hr/auti/chevrolet-camaro-6.2-v8-automatic-oglas-7351535
Cijena tog automobila je cca. 600.000kn, a on je rekao da košta 5.776529kn, kako sad on tu nije pretjerao?
Vjerojatno se nije previše obraćalo pozornosti na detalje unutrašnjosti. Doduše, meni taj interijer od 147/GT nikad nije sjeo. Kod 156-ice mi je recimo onaj stari lijepši i originalniji.
Meni se auto stvarno extra sviđa. Taj 1.9 JTDm je i najbolji izbor za Alfu gledajući omjer performansi/potrošnje. Koliki bi samo bio gušt voziti 3.2 V6..
Sad ne znam jel samo ja tako mislim, ali ovi Alfini tj. Fiatovi JTD motori nekako imaju puno ugodniji zvuk za razliku od ostalih dizela?
Million dollar 
http://www.njuskalo.hr/auti/chevrolet-camaro-6.2-v8-automatic-oglas-7351535
Kod nas, ali u Americi to čudo košta nekih 20-30k $.
Da, to je stvarno tužno.
Camaro top izdanje je 55.000$ 
omisalj db drag danas
Što je sa krovom?
Što je sa krovom?
Ozvucenje ucinilo svoje 
Što je sa krovom?
Loše lakiran drugi put pa se ljušti boja 
ne nego losa serijska boja...na 90% megana koji su iste boje kao moj sam vidio ovo...
lijeka za to imam, ali to bude bilo nesporedno prije iduce sezone styla...nema smisla ga sad farbati, kad ce zima i pjesak uciniti svoje :)