Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.914
|
čitano: 18.380.978
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Zasto ne provjeravate automobile, kilometrazu konkretno? 

17 godina
Re: Vaš Auto Snova
Gman kaže...

Kako prije kupnje osim da se odvede u ovlašteni servis šta baš nije opcija pogotova ako se kupuje vanka?

16 godina
neaktivan
RePlaY kaže...
Gman kaže...

Kako prije kupnje osim da se odvede u ovlašteni servis šta baš nije opcija pogotova ako se kupuje vanka?

Mislim da se može preko broja šasije saznat kilometraža? Nek me netko ispravi ako griješim. Još BMW ima pametni ključ koji sprema sve podatke o servisu pa bi se moglo i preko njega saznat

ako se odnese u ovlašteni servis.

14 godina
protjeran
veki22 kaže...

Mislim da se može preko broja šasije saznat kilometraža? Nek me netko ispravi ako griješim. Još BMW ima pametni ključ koji sprema sve podatke o servisu pa bi se moglo i preko njega saznat

ako se odnese u ovlašteni servis.

Servisna, podaci sa tenickog, sakriveni čipovi (kljuc, far itd.), mjerenje kompresije itd.

Najvažnije je provozati auto, jer ima onih uništenih sa 100 tkm, a ima i odlicnih sa 200 tkm.

18 godina

Netko uvozio auto iz vana nakon što smo u EU? Kolika su davanja ili neka formala kako doći do konačne cifre koju treba platiti? 

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
18 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Netko uvozio auto iz vana nakon što smo u EU? Kolika su davanja ili neka formala kako doći do konačne cifre koju treba platiti? 

http://www.carina.hr/Glasnogovornik/PIOEntitet.aspx

17 godina
neaktivan
RePlaY kaže...

Zamolis prodavaca da ti napise broj sasije automobila, i zatim u ovlastenom servisu provjeris servise, kilometrazu itd.

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

E da je stao kraj mene..izletio bi mu van i dobio bi Wrath of Thor's Hammer drito posred nosa..

Kakav lik, mislim umro sam od smijeha, al opet..

Faith divides us - Death unites us.
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.9.2013 14:23 (thedream).
16 godina
neaktivan
lemo bi ga ko vola...zaguro bi mu tu vozacku u mozak
...train hard, feel good, never give up...
18 godina

pfff. samo bi mu porucil nek se nauci voziti manualac i komotno bih zatvorio prozor. glupi ameri i njihovi automatiki. auto s manualcem im je spejs šatl...

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

ja bi mu nazvao mamicu da mu zabrani izlazak iz kuće na mjesec dana, i da ga nadgleda dok piše zadaću {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
14 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova

Prije bih rekao da je zajebancija, mada ima svakakvih debila na ovom debilskom svijetu.

12 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Jeep Wrangler Unlimited i novi BMW M3. {#}

Jeep Wranger Unlimited Jeep Wranger Unlimited
BMW M3 BMW M3
14 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova

Kolika je cijena ovog Jeepa?

17 godina
thedream kaže...

E da je stao kraj mene..izletio bi mu van i dobio bi Wrath of Thor's Hammer drito posred nosa..

vozi camara i kaze "look at my million dollar car" {#}

13 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Preporuka polir paste i voska molim :D.

Po mogućnosti da je iz nekog "rasprostranjenog" trgovačkog lanca ili trgovine. Da nemoram u zanzibar ić tražit.

Hvala unaprijed.

15 godina
Vaš Auto Snova

Mogu reći da su mi se ove Alfa GT počela sviđati više od 159. {#}

http://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-gt-1.9-jtd-m-jet-oglas-7138474

Ništa ne ostavljam nezavrš
16 godina
neaktivan
dv14 kaže...

Pogledao i provozao tri od zadnjeg posta baš kad sam rekao da mi se sviđa, auto ide kao metak, motor odličan, izvana predivan, ali iznutra nekako gotovo kronično na tim Alfama - nekvalitetna plastika koja se odvaja ili škripi. Ne znam do čega je to, ali ja imam 13g. star auto pa nemam takvih problema, da li je do načina vožnje tih ljudi,nemaru, šlampavo složenom modelu..ali to sam i na 156-icama primjećivao, koplje ispod kvalitete plastike i materijala u Audiju.

Al inače auto kao auto, nepogrešiv talijanski štih, sva tri koja sam probao imao su maksimalno opremu, udobno, odlično drži cestu, potrošnja nije prevelika, čovjek me uvjerava da ga ja racionalnijojm vožnjom mogu između 6 i 7 držati komotno, kombinirano naravno.

Ne znam šta je s tom plastikom i armaturom unutra, na dva od tri modela je bila odvojena na prijelazima ili vibrirala.

Nešto sam naletio i ovdje da su o njoj razgovarali.

Faith divides us - Death unites us.
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.9.2013 8:08 (thedream).
16 godina
neaktivan
thedream kaže...
dv14 kaže...

Pogledao i provozao tri od zadnjeg posta baš kad sam rekao da mi se sviđa, auto ide kao metak, motor odličan, izvana predivan, ali iznutra nekako gotovo kronično na tim Alfama - nekvalitetna plastika koja se odvaja ili škripi. Ne znam do čega je to, ali ja imam 13g. star auto pa nemam takvih problema, da li je do načina vožnje tih ljudi,nemaru, šlampavo složenom modelu..ali to sam i na 156-icama primjećivao, koplje ispod kvalitete plastike i materijala u Audiju.

Al inače auto kao auto, nepogrešiv talijanski štih, sva tri koja sam probao imao su maksimalno opremu, udobno, odlično drži cestu, potrošnja nije prevelika, čovjek me uvjerava da ga ja racionalnijojm vožnjom mogu između 6 i 7 držati komotno, kombinirano naravno.

Ne znam šta je s tom plastikom i armaturom unutra, na dva od tri modela je bila odvojena na prijelazima ili vibrirala.

Slampava izrada, moj frend ima 156-icu i isto iznutra nisu svi spojevi precizni, imaju lufta i ima cvrcke u voznji. Susjed je vozio 159 i na vozacevim vratima oplata nije bilo dobro ucvrscena i onaj pretinac ispred suvozaca je lupkao i skripao u voznji. To je sarm talijanskih auta, njih to nije smetalo.
14 godina
odjavljen
thedream kaže...

Million dollar {#}

http://www.njuskalo.hr/auti/chevrolet-camaro-6.2-v8-automatic-oglas-7351535

18 godina
Vaš Auto Snova
Kad zbrojis auto i godisnju potrosnju goriva i nije daleko ta milja. :) kolko to cudo trosi? Ispod 20l sumnjam :D
14 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova

Cijena tog automobila je cca. 600.000kn, a on je rekao da košta 5.776529kn, kako sad on tu nije pretjerao?

15 godina
thedream kaže...
dv14 kaže...

Vjerojatno se nije previše obraćalo pozornosti na detalje unutrašnjosti. Doduše, meni taj interijer od 147/GT nikad nije sjeo. Kod 156-ice mi je recimo onaj stari lijepši i originalniji.

Meni se auto stvarno extra sviđa. Taj 1.9 JTDm je i najbolji izbor za Alfu gledajući omjer performansi/potrošnje. Koliki bi samo bio gušt voziti 3.2 V6..

Sad ne znam jel samo ja tako mislim, ali ovi Alfini tj. Fiatovi JTD motori nekako imaju puno ugodniji zvuk za razliku od ostalih dizela?

Deawood kaže...
thedream kaže...

Million dollar {#}

http://www.njuskalo.hr/auti/chevrolet-camaro-6.2-v8-automatic-oglas-7351535

Kod nas, ali u Americi to čudo košta nekih 20-30k $.

Ništa ne ostavljam nezavrš
14 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova

Da, to je stvarno tužno.

Camaro top izdanje je 55.000$ {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.9.2013 10:05 (Deawood).
16 godina
Vaš Auto Snova

omisalj db drag danas

14 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

omisalj db drag danas

Što je sa krovom?

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
17 godina
neaktivan
dombak1608 kaže...

Što je sa krovom?

Ozvucenje ucinilo svoje {#}

18 godina
neaktivan
dombak1608 kaže...

Što je sa krovom?

Loše lakiran drugi put pa se ljušti boja {#}

16 godina
Vaš Auto Snova

ne nego losa serijska boja...na 90% megana koji su iste boje kao moj sam vidio ovo...

lijeka za to imam, ali to bude bilo nesporedno prije iduce sezone styla...nema smisla ga sad farbati, kad ce zima i pjesak uciniti svoje :)

16 godina
moderator
Vaš Auto Snova

Ovako nešto bi mi baš sjelo :))

Fiat Klub Hrvatska -- fiatisti.hr
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice