Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.914
|
čitano: 18.387.631
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Jel se sjećate onih vremena kada je Honda ozbiljno disala svima za vratom? Pa čak i za ferrarijem,tadašnjim. 

Well

Guess who's baaaaaaaaaaaaaaack. 

http://wot.motortrend.com/teased-acura-nsx-prototype-revealed-on-track-in-ohio-389179.html/acura-nsx-concept-center-console-3/#axzz2aBF0EgFe

Mislim da će ovo biti ozbiljna konkurencija GTR-u,ali nema veze. 

Btw - Ne,ne može biti ružnija. Baš se vidi da će ju dizajnirati u Americi. 

Optimizam je nedostatak iskustva.
14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova
Amerikanci su tak sjebali i ove nove Range Rovere, pogledaj na kaj lice nekad najbolji terenci? Ko da ih rade za bugarsku estradu, samo fali tigrov uzorak na kokpitu. Moj novi #1 terenac je G klasa.
16 godina
Vaš Auto Snova

AHAHAHAHHA. Koja konkurencija GTRu? Ne pretjerivati.

Ovo ko neki Lambo izgleda. 

GTR je potpuno drugačiji auto, koji u nekom slučaju čak i može bit obiteljski(jer iza čak ima i mjesta). Ovdje čisto sumnjam. 

Da ima šansu bit dobar auto, ima, al veća je vjerojatnost da će biti fail.

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Jesi li pročitao tekst s razumijevanjem? I moj,a i onaj s linka. 

18 godina
Re: Vaš Auto Snova
mystik kaže...

AHAHAHAHHA. Koja konkurencija GTRu? Ne pretjerivati.

Ovo ko neki Lambo izgleda. 

GTR je potpuno drugačiji auto, koji u nekom slučaju čak i može bit obiteljski(jer iza čak ima i mjesta). Ovdje čisto sumnjam. 

Da ima šansu bit dobar auto, ima, al veća je vjerojatnost da će biti fail.

GTR obiteljski auto? Jesi ti bolestan?

18 godina
turbojc kaže...

Jel se sjećate onih vremena kada je Honda ozbiljno disala svima za vratom? Pa čak i za ferrarijem,tadašnjim. 

Well

http://wot.motortrend.com/teased-acura-nsx-prototype-revealed-on-track-in-ohio-389179.html/acura-nsx-concept-center-console-3/#axzz2aBF0EgFe

Taj koncept kruzi i predstavlja se vec jedno 4-5 godina, a ti tek sad vices guess whos back, a zapravo se nitko nije ni vratio. {#}

- Psiho246
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

evo iz zagreba kod hemingweya uskoro ću i video stavit kad se uploada (namjerno ga je "stiso" kad me vidio s kamerom :>) p.s na 2. slici je vlasnik neki čeh 

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
17 godina
turbojc kaže...

Ne, kada to ? :D 

16 godina
turbojc kaže...

Well

turbojc kaže...

Jesi li pročitao tekst s razumijevanjem? I moj,a i onaj s linka. 

Komentirao sam ovo. Ni u kom slučaju ne može biti konkurencija GTRu.

14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Zakaj ne bi mogla biti konkurencija GTR-u? Pa niko jos nema pojma kakav motor ce biti unutra, a vjerojatno ce biti neki biturbo (osim ak ne zaseru sa hibridom ko Infiniti Essence, a mogli bi).

Nije GTR sveta krava i u tom pogledu nedostizan, imas puno auta koji mu konkuriraju samo su dosta skuplji, a NSX ne smije biti cijenom ko Ferrari i ekipa, jer ce biti slabija prodaja.

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Gdje si ti vidio taj koncept prije 4-5 god? Pogotovo negdje na stazi? jbg,ja nisam. A htio bih znati. 

Vidim netko nije pročitao kakav će motor imati,niti išta, ali zato viče da NEMA ŠANSE da bude konkurencija GTR-u. No nema veze.

A netko bi mogao stati na loptu pa razmisliti što znači disati za vratom. :P 

15 godina
neaktivan
zelenbic kaže...

evo iz zagreba kod hemingweya uskoro ću i video stavit kad se uploada (namjerno ga je "stiso" kad me vidio s kamerom :>) p.s na 2. slici je vlasnik neki čeh 

video je inace 1080 p ali mi ga movie editor shebe 

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.7.2013 23:28 (zelenbic).
15 godina
1BIT kaže...

Nešto da oživimo temu {#}

Jedan lijepo sređen civic-ić

Dao bi oba bubrega za takvu ljepoticu! Valjda će biti novca makar da izgled takav si sredim na budućoj hondici civic vtec :D

Inače moji auti snova su:

RX 7 iz F&F 1 od diesela

Eclipse F&F 1

Supra

Silvia

Skyline R34

Camaro SS

Civic VTEC

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Jel baš mora biti VTEC? :P 

15 godina
turbojc kaže...

Jel baš mora biti VTEC? :P 

Da jer je izdržljiviji motor :D

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Not really... Samo ima drugačiju elektroniku,i drugačije bregaste osovine. Čini mi se da blok motora bude isti,samo druga oznaka. Bude Nine potvrdio,ili opovrgnuo.  :P

18 godina
neaktivan
zelenbic kaže...
zelenbic kaže...

video je inace 1080 p ali mi ga movie editor shebe 

To peru pare od "zlatarni". Mogu si sad u glavi nabrojati jedno deset rođaka mog frenda iz srednje koji si kupuju nove Bentleyje Continentale, Ferrari Berlinette, Aventadore, Porschee itd.

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

nije VTEC izdržljiviji, ali su svejedno jako izdržljivi {#}

normalno da motor iz kojeg je na istoj kubikaži manje ks izvučeno na kraju ispadne izdržljiviji.. naravno toliko generalno pričati o tome svemu nema smisla {#}

što se tiče razlika, glava motora koji ima vtec ima dodatne kanale za ulje, tako da nije baš isto.. puno je razlika.. opet, trebalo bi navesti 2 specifična motora onda bi se dalo na netu izvući sve razlike..

@bik

NSX-R je bio jako brz na zavojitim stazama u svoje doba.. evo imaš tu utrku protiv dosta velikana toga doba, nije baš puno kaskao za ferrarijem f40 {#}

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=drVtCbJB1z4&list=PL5D76806C24FC14A7&t=438

a i na nordschleife-u je napravljeno vrijeme ispod 8 sec. što nije za baciti s obzirom na japansku restrikciju snage na 300ks {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.7.2013 12:36 (nine).
17 godina
nine kaže...

na nordschleife-u je napravljeno vrijeme ispod 8 sec. što nije za baciti s obzirom na japansku restrikciju snage na 300ks {#}

Ipak bi rekao da je išao ispod 8 minuta {#} {#}

I sa ovim prvim djelom se slažem, što se više KS izvlači iz određenog obujma motora, jasno je kao dan da se on više napreže, i da će onaj drugi nešto duže trajati.

Zapravo ako se pogleda ova nova filozofija smanjenja kubikaže motora, samo ja pitanje koliko će takvi motori izdržati.

Recimo gledam ove Turbo punjene ispod 1200ccm i snage oko 100ks, nerjetko i više....

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

je, ispod 8 minuta my bad {#}

ja isto nisam fan downsizinga.. nitko više ne radi prave "kamionske" motore koji prelaze stotine tisuća bez kvarova {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.7.2013 12:46 (nine).
17 godina
nine kaže...

je, ispod 8 minuta my bad {#}

ja isto nisam fan downsizinga.. nitko više ne radi prave "kamionske" motore koji prelaze stotine tisuća bez kvarova {#}

TOčno to, imam osječaj, da su njemački 1.9tdi, i prije njega 2.5tdi posljedni iz te skupine motora.

Tu bi se mogao ubrojiti još i 1.7ictdi od Isuzu-a. TU uglavnom nabrajam ove manje motore, ne mislim na velike zvjerke.

Ovi gore navedeni su znali bez problema skupiti pola miliona kilometara...

Stric mi ima Opel combo s spomenutim isuzu motorom kojem se prije godinu i pol, zakucuo sat, na 699 999Km, ali auto i sad ide {#}

Ali ono, razlog toga trenda je naravno i gospodarski. Sad se očekuje da se nakon 3-4 godine ionako zamjeni auto....

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

zato ja kažem auti iz 90tih su FTW {#}

12 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Zanima me koji je po vama najboljo odabir za gradski auto do cca 100 000kn? Treba mi za faks (do 80kw, mala potrošnja) .

Meni je u oči upao peugeot 208, lijep mi je dizajn, do 100 000kn se može nać s dobrom opremom i nov. Kakva su vaša mišljenja?

18 godina
neaktivan
pertinax kaže...

Zanima me koji je po vama najboljo odabir za gradski auto do cca 100 000kn? Treba mi za faks (do 80kw, mala potrošnja) .

Meni je u oči upao peugeot 208, lijep mi je dizajn, do 100 000kn se može nać s dobrom opremom i nov. Kakva su vaša mišljenja?

Auto ti treba za faks? Što fali gradskom prijevozu ili skuteru ili biciklu?

12 godina
protjeran
Ziga kaže...
pertinax kaže...

Zato što ne živim blizu faksa? Uostalom zašto je tebe to briga? Nisam te pitao da mi ga ti kupiš.

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.7.2013 21:14 (pertinax).
16 godina
Ziga kaže...

Sa gradskim prijevozom mu vjerojatno treba duplo vremena, skuter/bicikl sigurno nebu vozil po 30cm snijega i/ili po kisi..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
12 godina
protjeran
Don Strongtoni kaže...{#}
Ziga kaže...

Sa gradskim prijevozom mu vjerojatno treba duplo vremena, skuter/bicikl sigurno nebu vozil po 30cm snijega i/ili po kisi..

Trebalo bi mi tri puta više. Al nije to ni bitno u ovoj temi..

Ako ima netko prijedloge, nek slobodno napiše pošto nemam puno iskustva {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.7.2013 21:21 (pertinax).
17 godina
Vaš Auto Snova

Ja ču ti predložiti VW Polo 1.6tdi.

Razlog? Lagano održavanje, odličan auto i za grad i za povremene izlete van grada, pretpostavljam da si i mladi vozač, tako da će ti se uklopiti i u to.

Osim toga to je VW, lagan za održavanje, servisa i rezervnih dijelova na svakom koraku...

Ako ti je on premali, možeš pokušati naći Renault megane 1.5dci.

Isto provjeren motor, auto lijepo izgleda, plus lagan je za voziti.

Još bi ti preporučio jedan auto, koji nije baš konvencijonalan izbor, i mnogi će me popljuvati zbog toga, ali svejedno ću ti preporučiti.

Radi se o Dacia sandero Stepway. Frend je ima, i moram priznati da je auto odličan, koliko god sam pljuvao Daciu i način na koji oni rade auto, ovaj i izgleda dobro, i lijepo se vozi, a i ima dosta prostora u njemu.

Opet, preporučio bi ti 1.5dci motor.

Napravio sam ti preporuke dizelskih motora, pretpostavljam da kao student, nemaš baš love na bacanje {#}

16 godina
neaktivan
pertinax kaže...

Ibiza FR nova. Mislim da ti je trenutno popust na 94k kuna. Pun k opreme, auto ide kao lud, i odlično se čuje.
Ako ga štediš, malo će trošit. 105ks ako se ne varam, 1.2 TSI. 

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
18 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Ja ču ti predložiti VW Polo 1.6tdi.

Razlog? Lagano održavanje, odličan auto i za grad i za povremene izlete van grada, pretpostavljam da si i mladi vozač, tako da će ti se uklopiti i u to.

Osim toga to je VW, lagan za održavanje, servisa i rezervnih dijelova na svakom koraku...

Kako misliš lagano održavanje? U čemu je lakše nego recimo Clio 1.5dci? A i kao da bi ga sam održavao, prve 4 godine dok je pod garancijom ga ionako mora vozat na redovne servise, ako želi imat garanciju.

@pertinax: Ovisi koliko bi kilometara radio, koliko ti je taj faks udaljen? Ako su sve kratke relacije bolje nekakvi manji benzinac, ovi novi su svi maleni i sa turbinama, tako da idu solidno a ne troše puno više nego dizelaši. Za duže relacije bolje neki 1.6TDI od VW-a, Škode, Seata ili 1.5 dci od Dacie, Renaulta. Ako ćeš uzimat novo onda su praktički svi solidni, bez nekih dječjih bolesti. Ako ćeš rabljeno, onda 1.5dci prije 2006. godine izbjegavat, a od 1.6TDI ove početne verzije prije 2010. god. Za Peugeotove motore ne znam kakvi su.

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.7.2013 21:59 (Penryn).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice