Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.914
|
čitano: 18.393.082
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

evo i ja se vratio sa ljetnog tripa od tjedan dana.. pogledajte km sat, evo točno je 50tkm kod mene ludača sada (i za 2 mj. 4 godine) {#} kupljena sa 153tkm..

doma me dočekalo i malo kineske pošte {#} naljke izgledaju blijedo od blica, inače je OK boja, i čak kvalitetno djeluju.. bum opet poslikao kada složim kapice do kraja, trebaju mi još odgovarajuće gumice i gotovo je.. evo i slička polakiranih kapica..

BTW opet sam imao situacija di sam rekao hvala bogu da nisam spustio auto {#} mislim da nikada ni neću {#} obožavam svoju offroad sportski dignutu kozicu {#}

lug nutsi :) lug nutsi :)
Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.7.2013 0:02 (nine).
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

I nemoj ju spuštati puno,svi su se uhvatili tog bacanja u pod,a onda kad ju razjebu,bude im krivo. Kao što su se prije 10 godina svi uhvatili naljepljivanje nekakvih tribala,i sličnih stvari po vratima auta. ;)
Gdje misliš s naljama? 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.7.2013 0:34 (turbojc).
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

naljke idu na kapice od felgi..

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

A gdje je 4.? :P

16 godina
neaktivan
Re: Vaš Auto Snova
nine kaže...

BTW opet sam imao situacija di sam rekao hvala bogu da nisam spustio auto {#} mislim da nikada ni neću {#} obožavam svoju offroad sportski dignutu kozicu {#}

Sportski dignutu,hh, tak treba {#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.7.2013 0:37 (1BIT).
15 godina
neaktivan
turbojc kaže...

A gdje je 4.? :P

imam 6 {#}

18 godina
Vaš Auto Snova

Meni je stigla 147-ica prošli tjedan, al nema šanse da auto ostane tak visok kak je sad... Prvom prilikom ide u pod 4-5 centimetara

PC RULES!!!
18 godina
Vaš Auto Snova
Ja sam u nedjelju navecer pokupil fazana. Taman se digo lik iz grabe i direktno u šajbu s moje strane. Sreca kaj je bubnul blizu rame pa mi šajba nije pukla. Stal sam, fazan je jos malo migal i potom je krepal. Hitil sam ga v grabu i oso. Sreca kaj autu nije nis. A dopeljal sam se dobrih 80kmh. I jucer se vracam s frendom doma s motocrosa, i pricam mu kak sam fazana lupil i kad na suprotni trak skoci srna. Sreca kaj je prije toga bil zavoj pa nije frend stigel pribrati pa smo uspjeli zakociti. Kad idete decki ponoci kroz zagorje pazite na živinu. Mika di je to slikano? Nekak mi je poznato mjesto.
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Sad kad nekom Joži zafali 20L vina bit će pol zagorja istucanih fazana. {#}

15 godina
neaktivan

fazan je jos milina :P

ja sam imo iskustva s pol zivotinja koje mozes naci u hrvatskoj...vrapci, golubovi, macke, lasice, psi, ovce, srne, krave....pa cak i magarac :D

al srecom, jedino su ove manje platile glavom...dok tata nije bio te srece, izletila mu srna i napravila 8000 kn stete...

18 godina
Vaš Auto Snova
Pffff vrabci i te manje zivotinje ni necu spominjati. Sa psom nisam imo iskustva. Ali zato sam vlastitog macka na vlastitom dvoristu pofrezal s autom.
15 godina
neaktivan

e to je peh :(

18 godina
Vaš Auto Snova
Ah bil je crni i preso mi prek puta. Samo kaj nisam ja imal nesrecu nek on :)
16 godina
Vaš Auto Snova

bic pliz, treba naletiti na vepra i totalizirati W124...

18 godina
Vaš Auto Snova

ja neznam kaj ovu u petrolu rade za gorivo kaj se tice eurodiesel qmax, ali danas mi je auto imal preporod nakon ine. kad sam ga stisnul v brijegu v 2 brzini esp je stel ponoreti. nikad ali nikad vise ne tocim auto na ini. rađe cu ga gurati nego tam tociti.

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

evo mene opet sa kapicama {#}

stavio naljke i jednu isprobao na felgi jer imam samo jednu gumicu.. usput stavio i crne lug nutse, samo auto nisam oprao {#} mislim da dobro zgleda..

BTW mislim da budu spadale, stoji čvrsto ali opet rukom mogu skinuti relativno lako.. imate neku ideju kako ih bolje pričvrstiti? meni na pamet pada samo silikon ATM {#} bum još vidio, možda deblje gumice uspijem nabaviti..

tu se na slici može viditi malo i oštećenje blatobrana od prije.. sutra beba ide limaru na malo utezanje i poliranje {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.7.2013 21:40 (nine).
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Imaš male nutse. :P Kako tako male? 

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

{#} dovoljno su veliki, odrade posao {#}

14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Vidi se da je za taj auto ostavljeno lufta za neke 19 colače, a ti neces. Neko bi htel, a nema mesta, vidis koja je to nepravda...

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ako bi stavio 19,samo bi ga uništio. Zbog čega? jer se nekom drugom sviđa? Lol,ove felge su mu perfektne sada. 

A ja još uvijek mislim da nije u redu što ima male nutse,makar odradili posao. :P

14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Tom autu pase i malo veci profil guma, samo da se malo popuni rupa.

18 godina
Lord_Marko kaže...

ja neznam kaj ovu u petrolu rade za gorivo kaj se tice eurodiesel qmax, ali danas mi je auto imal preporod nakon ine. kad sam ga stisnul v brijegu v 2 brzini esp je stel ponoreti. nikad ali nikad vise ne tocim auto na ini. rađe cu ga gurati nego tam tociti.

Ja sam jednom skuter natočio na INI, nije htio preko 45 da ga kruneš..ispraznio rezervar, natočio na Petrolu, 65 bez problema..INIno gorivo je katastrofa, ja sve što točim na gorivo, kosilica, trimer, motorka, auti, skuter, sve samo Petrol.

OMV je po meni prvi po kvaliteti u RH, Petrol drugi, ali nema OMV-a kod mene u gradu pa točim na Petrolu..Makar gorivo i bilo skuplje, ak ću biti proklet za tih par lipa po litri onda se nema o čemu pričat jel {#}

15 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

Tom autu pase i malo veci profil guma, samo da se malo popuni rupa.

držim serijski promjer kotača {#} 195/60/15 serijala, a moje su 215/45/17.. i ovako zastruže ponekada kada ga pretovarim jer imam "double wishbone" ovjes i naprijed i nazad pa kotači ne ulaze pod blatobran, tako da nebi stavljao veće {#} a i pokazivao bi mi km sat manje nego što idem, što bi se moglo pokazati nezgodno sa radarima {#} tamo gdje je ograničenje 60 je velika razlika između 70 i 71 {#}

sve u svemu mene to ne dira pol posto {#} u živo ne izgleda preveliko rupa, barem meni {#}

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Po meni najbolje benzinske u HRV su TIFON, one su i nešto skuplje od konkurencije, al je gorivo najbolje i to se osjeti, potom slijedi OMV i PETROL koji koliko platiš, toliko dobiš, ok su, te INA i LUK OIL, ina je smeće, a luk oil iz nekog razloga kraće traje nego ostala goriva, brže se troši {#}

18 godina
Vaš Auto Snova

Ma kod mene ima ina i petrol. Ina je u centru Marije Bistrice a petrol na zaobilaznici. nije mi se dalo ici na zaobilaznicu pa sam na ini natocio. ali majko mila auto koda da je izgubio pola snage. isto tak i quad. koda da im eurosuper 98 i 95 ima ispod 85 oktana. quad mi cudno radi na ininom gorivu. tak da jdanput isprobal i nikad vise.

15 godina
Vaš Auto Snova

Sad čitam ovo oko goriva, kaj stvarno ima razlike? Inače točim na luk oil i na ini jer nemam nijedne druge u blizini, jednom natočio na omv al nisam baš uočio neku razliku u radu..

16 godina
moderator
Vaš Auto Snova

Kod mene na Ini je gorivo puno vode, ništa na to smeće neće radit...zato uvijek točim na Tifonu koji je nešto malo dalje.

Fiat Klub Hrvatska -- fiatisti.hr
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.7.2013 23:26 (XXX-Man).
16 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova
Tifon kupuje gorivo od ine.. Koji ste vi likovi, pričate gluposti. I ina uvozi gorivo iz više izvora, isto kao i svi drugi, tako da nema tu nekih pravila. Ovisi i o stanju rezervoara na benzinskoj, tako da ako ste u nekom selu, nemojte se čuditi.

A ovo za vodu nije ni za komentirati.
Svi smo mi Mentalist.
16 godina
moderator
Jakovp kaže...
Ovisi i o stanju rezervoara na benzinskoj, tako da ako ste u nekom selu, nemojte se čuditi.

A ovo za vodu nije ni za komentirati.

Pa upravo to je problem...rezervoari su im katastrofa i izgleda da im ulazi voda...

Lako dokažem bilo kome da je tako na benzinskoj kod mene i da je voda unutra.

Fiat Klub Hrvatska -- fiatisti.hr
15 godina
Vaš Auto Snova
vodom razrjedeno smece puno mulja, omv ima gorivo zelenkaste boje i puno bolje radi kosilica a i auto
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.7.2013 23:48 (domac5).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice