Spajanje linije na komp?

poruka: 60
|
čitano: 55.117
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Spajanje linije na komp?
leo666 kaže...

pre velike su slike nece ih uploudad ali nema veze...
...na liniji su Ulazi : 
  VIDEO(žuti), L AUDIO(bijeli),R AUDIO(crveni) jer znas mozda koji kabel da zemem da spojim s kompom???  

Gore u mom prvom postu u ovoj temi imaš sliku 3.5mm > 2xRCA kabela. S njim spojiš na komp, staviš taj ulaz (AUX ili kako ti se već to zove na liniji) i to bi trebalo biti to.

15 godina
neaktivan

...TNX... Sad idem napravit Rock Party ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

16 godina
neaktivan
Spajanje linije na komp?

Pozdrav ljudi, imam liniju i htio bih je povezati s kompjuterom ali nisam našao da ima line in a došlo je uz liniju činč kablo za spajanje kao npr s kompjuterom... da li je isto aux i line in??? Od ostalih utora imam FM (radio-netino), izlaze za zvučnike, Video/aux, MD, line out, super woofer, mic 1, mic 2 i to je to.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Spajanje linije na komp?

aux, to je to

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...

Vjerojatno imaš RCA (iliti cinch) konektore na liniji za AUX-IN, tako da ti treba 3.5mm>2xRCA kabel. Ovako ti to izgleda:

Znaš li možda trgovinu/e u Zagrebu gdje bih mogao kupiti gore navedeni kabel?

Coca-Cola je Najpoznatije piće, a ujedno i druga najpoznatija riječ na svijetu - odmah poslije riječi OK.Njezina je formula jedna od najvećih svjetskih tajni.U Brazilu se smatra da je Cola afrodizijak
16 godina
odjavljen

Chipoteka, kronos, svaki audio-video shop, većina dučana informatičke opreme, svi veći trgovački centri (metro, getro i sl.), velik broj dučana mješovitom robom, a možda i koja voćara ili apoteka  {#}

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
14 godina
neaktivan
Spajanje linije na komp?

Jel' mi netko može reći hoće li ići slijedeće; kupim odgovarajući kabel za MD izlaz na liniji i spojim ga s laptom-tada bi se bez problema i nekih programa trebao projicirati zvuk liste pjesama na laptopu kroz linijske zvučnike?ili?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Spajanje linije na komp?

Zanima me dali je ikako moguce spojiti liniju koja nema aux na pc.. Da ju otvorim pa da se spojim direktno na pojacalo?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Spajanje linije na komp?

kako nema aux, koje ulaze ima?

http://soundcloud.com/apoteka
15 godina
neaktivan
Spajanje linije na komp?

Ima za slusalice, zvucnike i antenu..

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

nezam hoces li moc tako spojit

15 godina
neaktivan
Spajanje linije na komp?

ja sam mislio to spojit umjesto cd-a ili kazete,ali ne znam dali bi tako radilo..

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

neznam ni ja stvarno

mozes pokusat spojit s kazetom s 3.5mm kabelom

http://cdn101.iofferphoto.com/img/item/115/472/083/9hrK3gib1IuyfQO.jpg

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.11.2012 14:52 (apoteka).
15 godina
neaktivan
apoteka kaže...

neznam ni ja stvarno

mozes pokusat spojit s kazetom s 3.5mm kabelom

http://cdn101.iofferphoto.com/img/item/115/472/083/9hrK3gib1IuyfQO.jpg

Di to mogu kupit ako znas?

14 godina
neaktivan

baci oko po chipoteci i slicnim

13 godina
neaktivan
Spajanje linije na komp?

se more kak taj kabel doma sklepat???

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Spajanje linije na komp?

planiram si kupiti glazbenu liniju pioneer x-hm71-k (3300kn)

imam muziku u flac formatu na laptopu

zanima me ako spojim laptop analogno kabelom na audio in te linije i slusam tu muziku s laptopa preko te linije

kakav ce mi biti zvuk sa te linije u odnosu na zvuk koji bi dobio direktno sa te linije iz njenog cd playera

znam da mogu i preko usb stika na liniji muziku slusati ali mene zanima jako bas ovo pitanje koje sam postavio

znam da je teoretski losiji zvuk kod one varijante kada slusam muziku sa pca preko linije nego muzika sa cd diska u

liniji posto pc ima jeftinu zvucnu karticu koja bi onda bila glavni izvor,

ali mene zanima da li cu ja tu razliku u zvuku cuti?

pitam ljude koji su isprobali to vec

frend mi je dj i reko mi je da ako spojim pc preko njegovog utora za slusalice na audio in od linije kabelom da cu dobiti isti zvuk kao da sam ubacio tu istu muziku sa cd diska u liniju direktno,

reko mi je da teoretski je losiji zvuk kada ide sa laptopa na liniju medjutim da ljudi tu razliku u zvuku ne mogu razlikovati

inace slusam rock i sinatru

unaprijed zahvalan na odgovoru

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Spajanje linije na komp?

Molim vas za malu pomoć, kako spojit PC sa ovim pojačalom Technics SA-EX 140? Znam koji kabel mi treba, znam kako se obično spaja kad reciver ima AUX IN.

Problem je šta ovo pojačalo nema AUX IN iza, a ne bih ga spaja na CD, na PHONO znam da ne ide, znači ostaje samo VCR ili Tape. Problem je što njih oboje imaju 4 činča pa kako sad to spojit sa 2xRCA ili postoji 3.5 mm sa 4xRCA?

Uostalom evo slike pojačala sa stražnje strane pa ako neko ima neki prijedlog, računajte da je ovaj chinc za CD zauzet...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Spajanje linije na komp?

Spoji na bilo koji IN ulaz s 2rca to 3.5mm kablom

Only 3 things are infinite - the Universe,human stupidity and WinRar's trial period.
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.2.2014 21:31 (kivic15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
kivic15 kaže...

... osim na phono, preosjetljiv.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan
Spajanje linije na komp?

Znači dovoljno je tako, OUT je nepotreban (VCR ili TAPE izlaz), htio bi bit siguran da ne kupujem bez veze 10 metara kabela?

Nije da ti ne vjerujen, ko pita ne skita, ali kako onda TAPE ne radi ako je spojen na takav način?

ihush znam za phono, hvala

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.2.2014 21:38 (pachanga).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ihush kaže...
kivic15 kaže...

... osim na phono, preosjetljiv.

To je on sam napisao..a osjetljiv je jer je napravljen za nisku razinu signala koju daje gramofon,tek toliko,da nadopunim :)

Only 3 things are infinite - the Universe,human stupidity and WinRar's trial period.
16 godina
neaktivan
Spajanje linije na komp?

OK hvala ljudi {#}

Sutra u Chipoteku po kabel, ako imaju 10m...

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.2.2014 21:44 (pachanga).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Spajanje linije na komp?

pozdrav, čitam ove teme  pa da upitam:

što mi treba da zvučnike (x2) sa ove linije (sve odlično radi) spopjim na komp.

imam 2 ovakava zvučnika imam 2 ovakava zvučnika

0 0 hvala 0
17 godina

Najbolje i najjednostvnije - spoji PC na liniju (naravno, uz pretpostavku da linija ima line in / aux ulaz (pogledaj sa stražnje strane - tako ćeš i saznati koji je tip priključka, najvjerojatnije u tom slučaju trebaš samo kabel koji s jedne strane ima 3,5 mm stereo priključak, a s druge 2 cincha).

Ako baš želiš koristiti takve zvučnike bez te linije, trebat ćeš neko pojačalo, a koliko se po slici čini, još i i prikladnu zvučničku skretnicu budući da su zvučnici razdvojeni na visoko/srednjetonski i subwoofer, koji svaki imaju svoj priključak. Ukratko, bitno kompliciranije rješenje.

KaeR
11 godina
neaktivan
KaeR kaže...

Najbolje i najjednostvnije - spoji PC na liniju (naravno, uz pretpostavku da linija ima line in / aux ulaz (pogledaj sa stražnje strane - tako ćeš i saznati koji je tip priključka, najvjerojatnije u tom slučaju trebaš samo kabel koji s jedne strane ima 3,5 mm stereo priključak, a s druge 2 cincha).

Evo ima ovaj aux ulaz

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.2.2014 20:59 (1986bro).
9 godina
neaktivan
Jeli mi moze neko pomoc kako da spojim liniju i zvucnike na ps3 konzolu da imam zvuk,iza na liniji imaju bijeli i crveni cinch..

0 0 hvala 0
17 godina

PS3 konzola ima "AV multi out" izlaz - spoji na to kabel koji si dobio s konzolom (slika) i crveni i biljeli cinch spoji na takav ulaz na liniji.

U postavkama zvuka na PS3 postavi AV multi out kao izlaz.

PS3 AV kabel PS3 AV kabel
PS3 AV multi out PS3 AV multi out
KaeR
9 godina
neaktivan
I jos jedno pitanje dali cu imat sliku na monitor kad spojim ps3 sa ovim adapterom

http://www.njuskalo.hr/informatika-sve-ostalo/hdmi-vga-rgb-converter-oglas-11611474

0 0 hvala 0
17 godina

Teoretski bi trebao imati sliku, ali pitanje je podržava li taj adapter HDCP (zaštitu signala koju PS3 zahtijeva da bi pustio sliku) i kakve je to kvalitete...

KaeR
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice