Problemi sa titlovima

poruka: 16
|
čitano: 7.354
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problemi sa titlovima
Pozdrav!
Imam Divx film za koji sam skinuo titl sa neta u .srt formatu.
Snimio sam taj film i titl na CD. Filmove gledam na DVD playeru Vivax K-201.
Sve je OK, osim titlova koji su premaleni. Inače, da taj DVD player podržava mijenjanje veličine titla nebi bilo problema, ali ne podržava.
Skinuo sam par programa za mijenjanje veličine titla na kompjuteru, i kada sam i promijenio veličinu i napravio save, veličina se nije promijenila kada sam ga gledao na playeru već je bilo sve isto kao prije.
Kako promijenti veličinu titla?
Hvala
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problemi sa titlovima
Curle kaže...
Pozdrav!
Imam Divx film za koji sam skinuo titl sa neta u .srt formatu.
Snimio sam taj film i titl na CD. Filmove gledam na DVD playeru Vivax K-201.
Sve je OK, osim titlova koji su premaleni. Inače, da taj DVD player podržava mijenjanje veličine titla nebi bilo problema, ali ne podržava.
Skinuo sam par programa za mijenjanje veličine titla na kompjuteru, i kada sam i promijenio veličinu i napravio save, veličina se nije promijenila kada sam ga gledao na playeru već je bilo sve isto kao prije.
Kako promijenti veličinu titla?
Hvala
 Ja obozavam GOM player jer omogucava povecavanje titlova:) pokusaj sa njime,jer ovako sumnjam da ces uspjeti,ja sam pokusavao sa titl editorima ali opet player pokazuje default velicinu.
Matična ploča 26 °C (79 °F) CPU 41 °C (106 °F) 1. CPU / 1. jezgra 37 °C (99 °F) 1. CPU / 2. jezgra 37 °C (99 °F) GPU dioda 43 °C (109 °F) ExcelStor Technology J360 29 °C (84 °F) WDC WD1600AAJS-00B4A0 23 °C (73 °F)
16 godina
neaktivan

Sa koje si stranice skido titl i koje film ako se može znati?Smijeh

17 godina
Problemi sa titlovima
̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest!
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.12.2008 15:45 (Najbrži).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Najbrži kaže...

Titlove možeš povećati i zatim zalijepiti u film, ali ne znam kako se zalijepi u film...mislim da je bilo u jednom BUG-u o tome...

Ja sam uzeo titlove koji su mi na orginalnoj velicini premali,i editorim za subtitlove povećao ih,ali palyer pokazuje opet u default velićini...
Matična ploča 26 °C (79 °F) CPU 41 °C (106 °F) 1. CPU / 1. jezgra 37 °C (99 °F) 1. CPU / 2. jezgra 37 °C (99 °F) GPU dioda 43 °C (109 °F) ExcelStor Technology J360 29 °C (84 °F) WDC WD1600AAJS-00B4A0 23 °C (73 °F)
16 godina
neaktivan
Problemi sa titlovima

Probaj na ovoj stranici skinut titlove http://www.divx-titlovi.com/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja samo želim da te j****e titlove povećam!

Nije moguće da to nitko nezna?

Znači, imam film, imam titl kojeg samo želim povećat. To već pokušavam shvatit cijeli dan, već mi je pun k****!

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
Problemi sa titlovima

ja znam samo ako se zalijepi na film, znaci da neces imati srt file i avi file, nego samo avi file, a titlovi ce biti zalijepljeni na video file, ovo si procitaj malo http://www.divxland.org/permanentsubtitling.php

te nakon toga ponovno sprzi

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da ne otvaram novu temu interesira me kako da zaljepim titl na film ali da pri tome ostane velicina  filma  npr. 800mb ,znam za soluciju kad  koristim ili vlc player  ili  bs player  ali  ja  zelim da  mi titl  bude  u filmu znaci otvorim film i na njemu  je odma prijevod ?

Amd athlon 64 x2 6000+ 3.14 ,2gb kingmax,ati radeon hd 4550 512mb ddr3,gigabyte m52l-s3,fortron PFC 350w
17 godina
neaktivan

zašto se nemože taj titl koji je .srt promijeniti? Dal ima kakvu zaštitu il nešto jer ne vidim razloga zašto se jedan običan fajl nemože promijeniti?

16 godina
neaktivan
Curle kaže...

zašto se nemože taj titl koji je .srt promijeniti? Dal ima kakvu zaštitu il nešto jer ne vidim razloga zašto se jedan običan fajl nemože promijeniti?

možeš.

npr. neki .srt otvoriš pomoću npr. subtitleworkshop-a i odabereš File -- Save As i odabereš u kojem obliku, imaš mnogo
Hello World!
17 godina
neaktivan
Problemi sa titlovima

Evo vam pomoc. Ima jedno mjesec sam na forumu napravio mali tutorial za ovaj problem (isto je bio Vivax). Nadam se da će vam uspjet.

http://www.bug.hr/forum/topic/audio-video-playeri-recorderi/dvd-playeri-mali-titlovi/11392.aspx

Why so serious???

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Problemi sa titlovima

Ovako: prvo sam instalirala BS player, ali jednostavno mi ne učitava avi filove; skinula sve moguće codece, ali ne radi...pa sam se, eto, pomirila s tim da filmiće neću gledati preko BS playera.

Instalirala  sam zatim i GOM player no on ne učitava prijevode/titlove - jednostavno neće! Probala sam sveeeee...i totalno ću poludit! Ima li netko riješenje???{#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problemi sa titlovima

1. Odvuci titlove u player.

2. Preimenuj titlove da se slažu sa imenom filma

npr. Shrek.avi (film), Shrek.srt (titl)

Bitno je ostaviti extenzije (ovaj dio poslije točke)

3. Makni Gom, BS, i sve ostale kodeke i stavi MediaPlayer Classic Homecinema.

4. Ako ništa ne upali jednostavno skini druge titlove i probaj ponovno.

podnapisi.net

The more you live, the less you die. (Janis Joplin)

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Problemi sa titlovima

Sve sam to probala - odvući titlove, preimenovati, staviti 3 različita titla...jedino još idem ukloniti sve kodeke i probati s tim MediaPlayer Classic Homecinema..hvala

14 godina
neaktivan
Problemi sa titlovima

Jedini mi taj Media player home cinema radi kak' spada - ima titlove i čćšž... malo se samo moram naviknuti na njega {#} hvala!

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice