Pozdrav svima i nadam se da nisam otvorio temu na krivom mjestu.
Trebala bi mi pomoc oko spajanja Hi-Fi linije sa racunalom. Citao sam razne teme svugdje po internetu ali posto sam potpuni laik u vezi audio uređaja nadam se da ce netko na ovom forumu moci pomoci nekako.
Linija je SONY -model CMT-GPZ7 stara otrpilike 8-10 godina. Zelio bih povezati racunalo sa linijom kako bi mi ona sluzila za slusanje glazbe posto se vec duze vrijeme ne koristi, a za surround sustav za racunalo trenutno nemam mjesta. Koliko sam shvatio gledajuci druge teme trebao bih kupiti nekakav kabel koji bi isao iz linije u racunalo.
U prilogu sam stavio slike koje sam nasao u uputstvima ako od toga ima neke koristi, te slike linije pa ako netko zna kako bi se to moglo izvesti. Ako bi bilo izvedivo pomocu spajanja putem kablova zanima me ima li takvih kablova za kupiti bilo gdje kod nas, tocnije Zagreb i okolica te nazive tih kablova.
Hvala unaprijed!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hvala ti puno
Budem probao pa se nadam da ce radit na taj nacin.
kolega imamo istu liniju
a i skoro isti problem, dakle ja isto želim povezati laptop sa linijom, al bi bežično, jer je velika udaljenost, pa me zanimaju koji su kvalitetni uređaji po pitanju toga?
malo sam gleda na ebay ove kineske prizvode, idu preko bluetootha.. ali sam pročita da bluetooth poprilično unakazi zvuk, a ja opet želim da zvuk bude na razini..
što se tiće proizvoda koji koriste wifi, samo sam vidio da je googlov chromecast audio dobar kao, al opet problem, neki od korisnika su pisali da ne streama baš sve šta se upali, recimo loklane datoteke na računalu, kao nema dokaz da su legalne, što je apsolutno glupo..