Kako staviti titlove u film? Pokušao sam onaj workshop, asubtitler i ono u Freemake Video Converter, ali u ova prva 2 mi neradi neznam zašto, a u Freemake Video Converter mi radi ali nemogu namjestiti velicinu titla.... Tražio bi neki program koji je jednostavan da ubacim film+titl i namjestim velicinu titla i to je to.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Staviš ime filma kao i ime titla npr. Film.avi Film.srt i to je to
Ja gledam sa gom playerom i samo uzmem titlove i stavim u player i to je to
ma nemogu tako zato tražim na ovaj drugi način. Televizija PHILIPS ima USB i tu stavim tako i gledam film, a nemogu nikako naći u opcijama kako uključiti SUBTITLE...
ma nemogu tako zato tražim na ovaj drugi način. Televizija PHILIPS ima USB i tu stavim tako i gledam film, a nemogu nikako naći u opcijama kako uključiti SUBTITLE...
Mora raditi, ali titlovi se moraju zvati točno kao i film. Kopiraj potpuno ime filma i zaljepi to u ime titla. Naravno titlovi će imati i dodatak .srt.
Jedino ako ti možda tv ne podržava titlove pogledaj u uputama modela. Onda su ti jedina opcija hardcore titlovi.
Upravo to zadnje, TV ne podržava eksterne titlove. Jedino možda da proba i metodu sa AddXSub-om.
Imam ja i dvd player, ali to je znate kako.... staviš 1 film i bacis cd..... uzmem RW, pisem/brisem oko 5 filmova nakon toga cd je gotov -.-
Za problem playera sa laserom uglavnom je rješenje player sa USB utorom.