Titlovi u filmu

poruka: 7
|
čitano: 2.607
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Titlovi u filmu

Kako staviti titlove u film?  Pokušao sam onaj workshop, asubtitler i ono u Freemake Video Converter, ali u ova prva 2 mi neradi neznam zašto, a u Freemake Video Converter mi radi ali nemogu namjestiti velicinu titla.... Tražio bi neki program koji je jednostavan da ubacim film+titl i namjestim velicinu titla i to je to.

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Titlovi u filmu

Staviš ime filma kao i ime titla npr. Film.avi Film.srt i to je to {#} 

Ja gledam sa gom playerom i samo uzmem titlove i stavim u player i to je to{#}

GDE VRAG NEMRE NIKAJ ZLA NAPRAVIT POŠALJE BABU
13 godina
protjeran

ma nemogu tako zato tražim na ovaj drugi način. Televizija PHILIPS ima USB i tu stavim tako i gledam film, a nemogu nikako naći u opcijama kako uključiti SUBTITLE...

16 godina
Logi73 kaže...

ma nemogu tako zato tražim na ovaj drugi način. Televizija PHILIPS ima USB i tu stavim tako i gledam film, a nemogu nikako naći u opcijama kako uključiti SUBTITLE...

Mora raditi, ali titlovi se moraju zvati točno kao i film. Kopiraj potpuno ime filma i zaljepi to u ime titla. Naravno titlovi će imati i dodatak .srt.

Jedino ako ti možda tv ne podržava titlove pogledaj u uputama modela. Onda su ti jedina opcija hardcore titlovi.

Kendo
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.4.2012 8:50 (Kendo).
15 godina
neaktivan

Upravo to zadnje, TV ne podržava eksterne titlove. Jedino možda da proba i metodu sa AddXSub-om.

13 godina
protjeran

Imam ja i dvd player, ali to je znate kako.... staviš 1 film i bacis cd..... uzmem RW, pisem/brisem oko 5 filmova nakon toga cd je gotov -.-

15 godina
neaktivan

Za problem playera sa laserom uglavnom je rješenje player sa USB utorom.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.4.2012 17:20 (Ord Mantel).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice