Snimanje internet TV

poruka: 10
|
čitano: 11.756
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Snimanje internet TV

Želio bi snimati neke TV stanice preko interneta.Čuo sam da to može sa Camtasiom,pa sam nabavio verziju 7.Ali avaj,ili ga ne znam  prikladno namjestiti,

ili taj program ne može snimati ništa drugo već ekransku sliku,snimak web kamere i zvuk.Naime,kad namjestim neku TV stanicu,snimanje ide u redu,

ali na kraju dobijem samo crni ekran i ton.Ništa više.Proučio sam help ali očekivano, u njemu nema ni spomena opcije snimanja Internet TV.Zna li netko

nešto više o ovoj tematici?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Snimanje internet TV

Za snimanje zvuka s desktopa ti treba mikrofon i camstudio(http://www.camstudio.org/CamStudio20.exe).

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.9.2010 19:58 (scenesports).

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Snimanje internet TV

Ne interesuje me zvuk,to nije problem,treba mi slika i zvuk,jer namjeravam snimati glazbene brojeve zajedno sa videom.

17 godina
neaktivan

Microfon?????????????

Mogao si mu reci da uzme kameru i uperi u monitor i snima. Ne treba mu nikakakav program. Boze svasta.

:)
14 godina
neaktivan
Snimanje internet TV

Probaj sa ScreenToaster-om oznaci mjesto na ekranu koje zelis da snima i klikni ctrl+c (nisam bas siguran za te tipke pise ti tamo sa strane) Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina

ScreenToaster je Web 2.0 alat,koji može snimiti ekran bez zvuka,a meni to nije potrebno.Interesuje me isključivo snimanje

Internet TV,jer stanice koji me zanimaju ne mogu drugačije dohvatiti za snimanje.Netko je predložio da uperim web-kameru.To mi je poznato,samo slika je nikakva,mada mi je ekran moguće najkvalitetniji.Znam da je ova tematika malo

škakljiva.jer mnogi kažu kako je veliki novac uložen u sprečavanje upravo ovakvog snimanja.Nije mi jasna svrha ovakvog

nastojanja,jer kad je neka emisija ili čak i film dostupan najširem Tv gledateljstvu zašto sprečavati pohranu pojedine emisije.A samo snimanje,da se opet vratim na temu,morao bi biti moguće sa Camtasiom,jer inače čemu osobitom služi takav

skup program.

17 godina
neaktivan

Ako mislis da sam ti ja predlozio kameru varas se jer je to najguplji nacin da to odradis.

:)
17 godina

Oprosti,krivo sam razumio tvoju ironiju.

15 godina
neaktivan
Snimanje internet TV

Mislim da ti mogu pomoći,jer ovaj program ima opciju snimanja(instaliraj pluginove koje te bude tražio)

Readon TV Movie Radio Player 7.2.0.0

0 0 hvala 0
17 godina

Zahvaljuljem na programu.Doista snima Internet TV mada ne svaku stanicu.Snimljena slika nije baš najbolja,ali valjda treba

odabrati format.Samo mi nije jasno zašto neće snimku pohraniti na izabranom mjestu,već samo na C particiju diska.Inače,

program sam smestio na vanjski disk,gdje je i VLC player.Za sada je zatražio jedan plugin i ništa više.Često puta odbija

pokušaj snimanja i  istakne error,no vjerovatno su to male nestabilnosti samog programa.Ili ga ja ne upotrebljavam ispravno.

Morat ću malo detaljnije proućiti help.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice