Prezentacija na tv

poruka: 8
|
čitano: 8.466
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Prezentacija na tv

Pozz. Nedavno smo u firmi kupili TV koji će samo vrtiti powerpoint prezentaciju. Sad me zanima koji je najlakši postupak za napraviti pa da se stalno vrte reklame na tv-u? TV bi vrtio sa usb-a da nemoram vuć kabel pa spajati s kompom/dvd playerom.

LP

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Prezentacija na tv
noodle kaže...

Pozz. Nedavno smo u firmi kupili TV koji će samo vrtiti powerpoint prezentaciju. Sad me zanima koji je najlakši postupak za napraviti pa da se stalno vrte reklame na tv-u? TV bi vrtio sa usb-a da nemoram vuć kabel pa spajati s kompom/dvd playerom.

LP

nisam bas strucnjak u tom podrucje, ali mozes li reci nesto vise o TV-u?

Google is NOT your friend!!!
16 godina
odjavljen
noodle kaže...

LP

Ja znam kako bih to napravio.TV ni u najmokrijem snu nema mogučnost pregledavanja PowerPoint prezentacija, riješenje je da spojiš nekakav PC koji će samo to raditi, nekakav drugi uređaj koji ima mogučnost pregleda PowerPoint prezentacija(na pamet mi pada, neznam nekakav samrtphone sa TV-outom).Jedno od riješenja, a i najelegantnije je, se bazira na featuru,  da svi noviji LCD televizori omogučavaju prikaz .DVIX, MP4 i raznih .MKV datoteka.Napraviš prezentaciju, i ako ona nije interaktivna, odnosno ne zahtijeva korisničko uplitanje i sudjelovanja, snimiš je sa nekim screencapture alatom, konvertiraš u željeni format i voila.Vjerojatno postoje i neki konverteri koji mogu direktno konvertirati .PPT u neki video format, ali to češ si morati sam proguglati.{#}

17 godina
neaktivan
Prezentacija na tv

Ne znam za ranije verzije Offica, ali u 2010 kada napraviš prezentaciju   odeš na "Save as" i odabereš "Windows Media Video".

Ako TV ne podržava wmv format, onda samo dobivenu videoteku prekodiraš u divx ili što već TV podržava koristeći npr. besplatni program Format Factory.

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
klimama kaže...

Ne znam za ranije verzije Offica, ali u 2010 kada napraviš prezentaciju   odeš na "Save as" i odabereš "Windows Media Video".

Ako TV ne podržava wmv format, onda samo dobivenu videoteku prekodiraš u divx ili što već TV podržava koristeći npr. besplatni program Format Factory.

Slažem se sa ovim prvim, i osobno koristim Format Factory i preporučam ga svima.

15 godina
neaktivan
Prezentacija na tv

OK. Hvala svima.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
noodle kaže...

OK. Hvala svima.

za to postoji gumb hvala

lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
15 godina
neaktivan
Prezentacija na tv

OK: Sry. Još me zanima ako neko zna kako izbrisati onu crnu pozadinu kod slide show-a? U sredini sadržaj sastrane crno. 

TNX

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice