ovako,koji mi konverter preporucate za video,naime, htio bih video staviti u 3gp da ga mogu gledati na mobu,ali any video konverter to ne moze,tj ne podrzava taj format
bonus pitanje!!!! haha!
koje formate videa podrzava moj mobitel (imam lg kc 550)
ovako,koji mi konverter preporucate za video,naime, htio bih video staviti u 3gp da ga mogu gledati na mobu,ali any video konverter to ne moze,tj ne podrzava taj format
bonus pitanje!!!! haha!
format factory
bonus pitanje!!!! haha!
MP4. Imaš u tom softweru za skoro sve modele mobitela.
tvc bez konkurencije :)
Po meni je najbolji FormatFactory.Programn je besplatan,nud konvertiranje u jako puno formata.Osim vide konvertira i slike i audio datoteke.Također možeš spajati više videa,te prilikom bilo koje konverzije mozes odabrat kavalitetu file-a,veličinu,itd.
Goom video converter..........
Format Factory
Media Coder
Avi Video Converter
svi su mi ok. Koristim Format Factory no najviše opcija ima Media Coder i kompliciraniji je te njega kako kad koristim.
Svi su free.
format factory je sranje. Isti fajl konvertitam sa factoryem, Gomom i E.M.-om i factorijeva konverzija izgleda najgore iako sve isto teže.
the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
ima real player mogućnost konvertovanja,preporučujem ti njega...