Koji RealMedia player mi preporučate?

poruka: 14
|
čitano: 3.228
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pozdrav!

Imam jedan RM video kojeg mi playeri koje imam (GOM, MPC) ne mogu vrtjeti, traže da instaliram codec. Kako ja ne želim instalirati codec samo kako bih pogledao taj jedan video, zanima me postoji li neki player koji može prikazati RM video, ali da ne zahtjeva instalaciju (ni sebe, ni codeca)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Koji RealMedia player mi preporučate?

mediaplayer classic home cinema.

:)
15 godina
logic kaže...

mediaplayer classic home cinema.

u pratnji sa k_lite codec packom..nema ništa bez codeca

17 godina
neaktivan

Ocigledno nikad nisi probao MPC HC. On ima sve u sebi i ne treba ti nikakav codec pack.

15 godina

znam da ima al ti ugradjeni codeci su strašno loši....

17 godina
neaktivan

Vrlo diskutabilno al ajd. Ne vidim u cemu to codec moze biti dobar ili los. Ali svejedno ne treba klite. BOlje staviti ffdshow i imas sve nego natrpavati sistem codecima. Ili jos bolje splayer. Na bazi MPCHC plus jos neki dodaci za poboljsanje slike.

16 godina
neaktivan

prckao sam po  pc neki dan i ocigledno da sam zbrisao neki kodek za video.ne mogu gledati dvd filmove na pc!!!stavio sam klight codek mega pak ali ne pomaze imam win xp.znam da sam zbrisao nesto izgleda iz windovsa...ali ne znam sta .....uglavnom ne mogu gledati dvd filmove na pc....ima li kakav program da vidi sta mi fali ili nesto sto ce automatski otkriti ostecenu datoteku i popraviti je....please help....zena mi visi iznad glave....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Skini media player classic home cinema.

15 godina
neaktivan

Na linku dolje imaš nekoliko alata od kojih bi ti mogli pomoći Codec Sniper, Codec Tweak Tool i CodecInstaller (skrolaj dolje str.)

http://www.videohelp.com/tools/sections/codec-video-identifiers

0 0 hvala 0
17 godina
t12matija kaže...

prckao sam po  pc neki dan i ocigledno da sam zbrisao neki kodek za video.ne mogu gledati dvd filmove na pc!!!stavio sam klight codek mega pak ali ne pomaze imam win xp.znam da sam zbrisao nesto izgleda iz windovsa...ali ne znam sta .....uglavnom ne mogu gledati dvd filmove na pc....ima li kakav program da vidi sta mi fali ili nesto sto ce automatski otkriti ostecenu datoteku i popraviti je....please help....zena mi visi iznad glave....

Mozes gledat DVD na kompu bez frke, skini ovaj dole program instaliraj ga pa onda ubaci DVD i napravi kak vidiš dole na videu i gotovo. No prije toga deinstaliraj Klite-Codec pack s windowsa i nema problema pa onda instaliraj ovaj programcic.Cool

http://mpc-hc.sourceforge.net/download-media-player-classic-hc.html

http://tinypic.com/m/a49cvq/2

16 godina
neaktivan

evo isprobavam..valjda ce pomoci....inace ce me zena......khm khm

16 godina

ja preporučam splayer, koji je zapravo poboljšani mpchc ispod haube, samo jako poboljšan i unaprijeđen, također dolazi sa svojim codecima koji podržavaju 90% formata

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ne ce narode....ne ide....opet mi se smrzne i zablokira pc......ma ga moram task menagerom lupat...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

a  evo  i  plavog ekrana...restartao mi komp...ili video kartica otisla

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice