Ista glasnoća pjesama

poruka: 6
|
čitano: 4.043
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Ista glasnoća pjesama

Trebam staviti određeni broj pjesama na CD ali imam problem.

Pošto se taj CD neće vrtiti na kompu nego na mjestu gdje je veliki problem pojačavati/stišavati sve mi pjesme trebaju biti iste glasnoće.

To je lako postoći ako recimo skidam album sa neke stranice,tako su mi sve pjesme iste glasnoće.

Problem je kad želim kombinirati nekoliko pjesama različitih izvođača skinutih sa različitih stranica.Tada mi pjesme budu različite glasnoće te glazba na CD-u nekad bude preglasna a nekad pretiha,a ja to ne mogu mijenjati tako lako.

Zato je moje pitanje: MOGU LI IKAKO NAPRAVITI DA SU MI SVE PJESME NA CD-U ISTE GLASNOĆE ?

HVALA

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Ista glasnoća pjesama
patch123 kaže...

Proces se zove "normalizacija". Provuci soundfileove kroz normalizator, pretty much svaki sound editor to ima. Namjesti threshold negdje na 80-85%

You're such an inspiration for the ways that I'll never ever choose to be...... Oh so many ways for me to show you how the savior has abandoned you.....
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.5.2011 16:55 (Deus ex machina).
15 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...
patch123 kaže...

Proces se zove "normalizacija". Provuci soundfileove kroz normalizator, pretty much svaki sound editor to ima. Namjesti threshold negdje na 80-85%

Možeš li mi preporučiti neki program i ukratko objasniti kako se to radi ?

17 godina
neaktivan
Ista glasnoća pjesama

MP3Gain

http://mp3gain.sourceforge.net/

Novi Zewa Deluxe 3-slojni papiri u od sada u dvije varijante: žuti i breskva papiri su deluxe kvalitete, još mekši i elegantniji.

2 0 hvala 1
17 godina
Ista glasnoća pjesama
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

HVALA PUNO

Odlično radi.

1