HD video 1080p

poruka: 5
|
čitano: 2.516
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
HD video 1080p

Imam problem sa full HD filmovima. Doslovno mi šteka, jedna slika stoji po 6 sekundi, pa onda sljedeća, pa sljedeća, pa sljedeća itd., ali zvuk ide normalno.

Zanima me kako mogu napraviti da mi video ide glatko. Filmovi na 720p mi idu savršeno glatko.

Sve ovo se odvija na računalu, a konfiguraciju možete vidjeti pod moj PC.

Ako vam treba pozivnica za Lockerz javite mi se na pm, ili na e-mail
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: HD video 1080p
Zvonimir Zubić kaže...

Imam problem sa full HD filmovima. Doslovno mi šteka, jedna slika stoji po 6 sekundi, pa onda sljedeća, pa sljedeća, pa sljedeća itd., ali zvuk ide normalno.

Zanima me kako mogu napraviti da mi video ide glatko. Filmovi na 720p mi idu savršeno glatko.

to gledaš na onom BSplayer? uključi hardversku akceleraciju ako nije ili skini nekog koji je ima.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.5.2010 14:43 (pod009).
16 godina

Da, koristim BS player, i neznam gdje se u njemu to nalazi ako uopće ima, a neznam drugi program za gledanje videa sa subtitlom

Ako vam treba pozivnica za Lockerz javite mi se na pm, ili na e-mail
17 godina
odjavljen
HD video 1080p

Meni se vrti uredno. Koristim GOMplayer (prilično jednostavan, ne treba previše navikavanaj pri prijelazu s BS-a). Prije su mi neki wmv visoke rezolucije znali radit problem (alternativa mi je bila nero showtime), ali s novijom verzijom sve ide glatko.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Zvonimir Zubić kaže...

Racunalo je jako stoga je do codeca .izbrisi sve codece i stavi coreavc (trebo bi normalno sa wmpom playat 1080 filmove) ili stavi xbox media centar pa stim pokreci filmove.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice