Evo ga Pocketdivxencoder mali ali odlican programcek za rekodiranje inace omiljen kod ljudi na Demonoid.com, samo kad ga otvoris u Advanced Options stavis kvacicu na XVID kao izlazni video codec, po potrebi ukljucis 2-pass encoding ili VHQ i to je to mozes fino podesavat bitrate sa strelicama za audio i video a konacni bitrate ti pise dole u dnu pitaj ak ti jos kaj treba!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Klikni na Mirror 1 Stable Download i to je to mora ic samo prije na stranici gore klikni na download!!!
Pozdrav opet...
Htio bih se zahvaliti "rambox"-u na prijedlogu, ali sam tek sada shavtio da to nije ono što ja trebam...
Može li mi netko preporučiti neki program pomoću kojega ću moći film sa orginalnog DVD-a (imam ih u privatnom vlasništvu) pretvoriti u nexi DivX sa hrvatskim podnaslovima???
Dakle, da ja mogu izabrati kvalitetu videa i zvuka, te podnaslove koje želim skinuti (da ne skidam sve), a da je usto i jednostavan za korištenje... Slobodno predložite i programe koje i vi koristite...
Unaprijed hvala...
Imam doma par orginalnih filmskih DVD-ova i hoću ih convertirati u neki format da ih mogu normalno gledati na računalu (kroz GOM Player ili WMP), ali i da ih mogu staviti na svoj iPod Touch.
Molio bih da mi pomognete i da mi predložite neki besplatni program pomoću kojega bih to mogao!!!
Molim brz odgovor i unaprijed hvala...
Ali u njega možeš ubaciti VOB file pojedinačno iz svakog DVD-a i svaki taj VOB file pretvoriti u .avi ili koji hočeš....
Prvo u Gom-u a zatim sve po poglavljima koje želim u Neri.
i sve ok.
tija bi filmove s comp gledati na tv
filmovi su u avi file i tija bi ih convertirati u dvd da mogu gledati u tv,sto nije problem vec titlovi
pa eli neko mozda znan neki dobar convert a da mogu ubaciti i titlove
filmovi su u avi file i tija bi ih convertirati u dvd da mogu gledati u tv,sto nije problem vec titlovi
Ja sada ništa ne razumijem...
Ja ne želim gledati film na TV-u (za to imam DVD Player), ego ja hoću taj DVD film pretvoriti (ripati, kao što audio CD pretvorite u mp3-ce) u neki format koji pretvorim u format gledljiv na iPod-u... Ovaj dio sa konvertiranjem za iPod je rijšeno, te mene sada zanima kako DVD film pretvoriti u DviX, AVI, MOV ili WMV, bez nekih mudrolija...
Hvala...
Sa GomEncoderom možeš skinuti VOB po VOB file s tvog originalnog DVD-a ..ako ne ide baš s DVD-a tad ga samo presnimi na Hard i onda tamo
VOB po VOB prebaci u GOMEncoder i namjesti da ti pretvara u koji hočeš oblik(WMV,.avi,mpge4 što već hočeš) jedino imaš desetak sekundi
vodeni žig na početku a sve ostalo je ok....tako sam ja par DVD-a lijepo skinuo.Ako ti je zaštićen tad idi s DVDFab free editon samo ga skineš na hard i opet
isti postupak ali sad lijepo nije pod zaštitom da tako kažem....i eto postupka..stavrno ne znam kako više reći jer tako možeš
sve filmove koje želiš pretvoriti u oblik koji želiš i sve je besplatno...dakako sve ovo govorim kao savjet za backup tvojih originalnih filmova da ne bi bilo zabune
da dajem savjete za piratiziranje...ne već za vlastite potrebe samo.Kasnije sve to možeš snimiti na jedan CD ili DVD s opet nekim besplatnim programom.
Tvoj originalni DVD će sigurno ripati DVD Fab gold ili platinum koji prvo dobiješ u trial verziji a kasnije imaš samo opciju koja ti skida samo glavni film ili
cijeli film ali to je dovoljno za tebe i tako ga skini na hard!!! Eto...i link
za Fab i ripaj koliko te volja...
Hvala svima na prijedlozima, ali...
Ja nemam kreditnu karticu i ne želim kupovati DVD Ripper-e, nego ja hoću koristiti besplatne... Skinuo sam pa njih sada (Easy DVD Ripper, Magic DVD Ripper, Xilisoft DVD Ripper Ultimate SE 5) i niti jedan nije htio rippati moji orginalni DVD!!!
Ja ne želim piratizirati, nego samo svoji DVD film prebaciti na svoji iTouch (već imam alat pomoću kojega convertiram videe za svoji iTouch)...
Unaprijed hvala, i nadam se da nisam dosadan...
http://www.dvdfab.com/free.htm
A onda ako hoces konvertirati u avi/Xvid koristi AutoGK (Gordian Knot)
http://www.autogk.me.uk/modules.php?name=Downloads
Sve besplatno...
Onda nemoj toliko mudrovati nego pitaj kako da skineš zaštitu sa originalog DVD-a koji je vjerovatno iz videoteke.
kalea dakle instalira san convertvtodvd3 dakle napravija san onako kako si reka
dakle on mi je sam ocitao titloce koji su u .srt ,ali kad konvertiram titlovi mi ne pisu
eli mozda znas u cemu je problem
rješeno
kalea dakle instalira san convertvtodvd3 dakle napravija san onako kako si reka
dakle on mi je sam ocitao titloce koji su u .srt ,ali kad konvertiram titlovi mi ne pisu
eli mozda znas u cemu je problem
pozz htjeo bi dual layer nekako prebaciti na dva obična dvd-a, ali neznam kako pa vas molim za pomoć
hvala!